Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-28@21:23:40 GMT

آب و هوای کیش در کمین دندان های سالم

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۳۲۹۵۱

آب و هوای کیش در کمین دندان های سالم

دکتر آریا شجاعی فر دندان پزشک گفت: دندان ها در آب و هوای کیش زودتر پوسیده می شوند. به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز کیش، دکتر آریا شجاعی فر دندان پزشک گفت: املاح موجود در آب کیش موجب افزایش سرعت پوسیدگی دندان  می شود. وی افزود: در شرایط آب و هوایی کیش نیز بدن افراد، کلسیم بیشتری از دست می دهد به همین علت استحکام دندان ها کاهش می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر آریا شجاعی فر علت دردهای شدید دندان را، اعصاب حساس ، سفتی مینای دندان وپرخون بودن بافت های اطراف دندان و لثه عنوان کرد و گفت: یکی دیگر از عوامل درد در ناحیه دندان و فک عفونت ریشه دندان است . وی افزود: دردهایی که مانند نبض ضربان دارند دردهای ناشی از عفونت است و با دراز کشیدن افراد تشدید می شود چون فشار زیادی به عصب دندان وارد می شود. دکتر آریا شجاعی فر رعایت بهداشت فردی مانند مسواک زدن روزانه 2 بار و هربار حدود 4 دقیقه با خمیر دندان کم و نخ کشیدن آرام لابه لای دندانها را به مدت3 دقیقه درروز از راههای کنترل باکتری ها و تخمیر باقیمانده غذا در دهان عنوان کرد وگفت: فلورایدتراپی سالی یکبار توسط پزشک و شستشوی دهان با محلول های استاندارد دهان شویه ، عرضه شده در داروخانه ها و یا آب نمک رقیق سرد در پیشگیری از پوسیدگی ها موثر است. دکتر آریا شجاعی فر در خصوص درد پس از خارج کردن دندان عقل از حفره دهان گفت: گاهی افراد در جراحی این دندان ها تعلل می کنند و التهاب دندان به استخوان فک آسیب می رساند به همین علت تا مدتها پس از جراحی ، درد همچنان ادامه دارد. دکتر شجاعی فر نکشیدن سیگار و قلیان ، شستشو با آب نمک رقیق سرد و استفاده از مسکن هایی که پزشک تجویز کرده است را در کاهش و بهبود درد موثر دانست. وی درخصوص ساختار دندان که ممکن است در برخی افراد مستحکم و در برخی دیگر سست باشد نیز گفت: تب های دوران نوزادی در شکل گیری مینای دندان افراد موثر است و هرچه این تب ها بیشتر باشد مینای دندان سست تر و پوسیدگی ها در بزرگسالی بیشتر خواهد شد. دکتر شجاعی فر داروهای گیاهی مانند دنتول یا همان عصاره میخک را در کاهش درد و التهاب دندان مقطعی وکم تاثیر دانست و گفت: دندان های پوسیده حتما باید با مراجعه به پزشک درمان شوند.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۲۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود