Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر ستاد اربعین شهرستان سمنان گفت: تمام حرکت ها ی ماندگار و تاریخ ساز از پشتیبانی مردمی بهره مند بوده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا شمس الدین مدیر ستاد اربعین شهرستان سمنان در گفتگو با خبرنگار قومس با بیان اینکه حرکت های مردمی در طول تاریخ جاودانه می شود، افزود: برگزاری پیاده روی اربعین یکی از حرکت های خودجوش مردمی است که دولت فقط از آن حمایت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر ستاد اربعین شهرستان سمنان با بیان اینکه مراسم" پیاده روی اربعین" از 5 سال پیش آغاز شده است، افزود: این حرکت مردمی ابتدا از جمعیت 5ـ6 میلیون نفر آغاز شد و امسال طبق پیش بینی ها قریب به 23 میلیون نفر از جاهای مختلف در این مراسم شرکت می کنند.

وی  با اشاره به اینکه تا کنون 1 میلیون و 400 هزار نفر از کل کشور در سامانه سماح شرکت کرده اند، گفت:مردمی بودن این مراسم باعث شده است تا کارها بطور خودجوش توسط مردم انجام شود و دولت و حکومت فقط وظیفه پشتیبانی و تسهیل کارها را به عهده دارد.

شمس الدین در خصوص لزوم  مردمی بودن این مراسم  با بیان اینکه اهمیت هر کار به ماندگاری آن است، افزود: اگر این حرکتها ذره ای دولتی شود، ممکن است دولتی سر کار بیاید که ذائقه اش فرق کند و نخواهد یک سری کارها را انجام دهد؛ در این صورت کار بر زمین می ماند، ولی مردمی بودن این مراسم باعث می شود، پویایی، نظم و هم اندیش خاصی داشته باشد و کارها با جان و دل انجام شود.

مدیر ستاد اربعین شهرستان سمنان انگیزه بالای جوانان برای شرکت در این مراسم را از دیگر دلائل مردمی بودن آن برشمرد و افزود: در برخی از موکب ها صد درصد هیئت امناء، کارگزاران  و افرادی که برای خدمت اعزام می شوند از جوانها هستند.

وی با اشاره به حضور 60 درصدی افراد زیر 40 سال برای موکب داری گفت: این افراد کسانی هستند که اکثرا شاغل هستند ولی با گرفتن مرخصی و پرداخت هزینه از جیب خود در این مراسم شرکت می کنند در صورتی که اگر دولت می خواست به این مقوله وارد شود باید میلیاردها تومان هزینه می شد.

شمس الدین با بیان اینکه امسال 20 موکب از استان و 6 موکب از شهرستان سمنان در  عراق وجود دارد ، افزود: همه این موکب ها مردمی هستند و با استقرار در مرز مهران، نجف، کربلا و بین مسیرها به زائران خدمات می دهند.

مدیر ستاد اربعین شهرستان سمنان بیان کرد: امسال در یک حرکت جدید، یک موکب هم در زائر سرای سرخه زده شده است که خدمات مختصری به روزانه تعداد 6 تا 10 هزار نفر ارائه می دهند.

وی با بیان اینکه بازوی اجرایی " پیاده روی اربعین" مردم هستند، گفت: دولت و حکومت اسلامی  کارهای سخت افزاری و تسهیل سازی در برخی امور را به عهده دارد.

کارهای مردمی بدون انتظار  دستور و اعتبار به طور خودجوش به  نتیجه می رسد

دکتر رمضان حیدریان مسئول واحد بهداشت و درمان کمیته اسکان و تغذیه ستاد اربعین در گفتگو با خبرنگار قومس در خصوص اهمیت مردمی بودن "مراسم پیاده روی اربعین"، گفت: طبق تجربه هر کاری که به مردم واگذار شود و آن کار بر اساس عشق و اعتقاد انجام شود، اثر بخش است.

مسئول واحد بهداشت و و درمان ستاد اربعین اظهار کرد: وقتی کار دولتی باشد کار اجرایی و دستوری آن روند اداری می گیرد و حتما باید دستور از بالا دست بگیرند ولی اگر کار بطور مردمی و خودجوش باشد هر کسی گوشه ای از کار را می گیردو بصورت خودجوش و آتش به اختیار کار را به نتیجه می رسانند.

وی  با بیان اینکه کار مردمی نیازی به اعتبار و دستور از بالا ندارد، افزود: چنین کاری به زودی و بهترین شکل به نتیجه می رسد و زمانی که کارها مردمی باشد کسی منتظر کار دیگران نمی ماند که او هم کار کند یا از زیر کار شانه خالی کند،  بلکه همه برای انجام کار از یکدیگر سبقت می گیرند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۳۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای اسلامی به‌منظور حکمرانی مردمی شکل گرفتند

رئیس شورای اسلامی استان قم با بیان اینکه به اینکه طبق فرمان امام راحل(ره)، شوراها به‌منظور حکمرانی مردمی شکل گرفتند، گفت: شوراها اولین خاک‌ریز مطالبات مردم هستند - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، احمد امیرآبادی‌فراهانی ظهر امروز در همایش اعضای شوراهای اسلامی استان قم که به مناسبت روز ملی شوراها در سالن همایش‌های رضوان شهرداری قم برگزار شد، اظهار داشت: نهادهایی که با نفس قدسی حضرت امام(ره) تأسیس شدند موجب خیر برکت هستند.

وی با اشاره به اینکه اراده مردم در شوراها نقش اساسی دارد، مطرح کرد: تشکیل شوراها یک پایه و اساس اعتقادی و دینی دارد و از زمان تشکیل اتفاقات بسیار مطلوبی در شوراها رقم خورده است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مقاطعی دولت‌ها همکاری لازم در واگذاری امور به شوراها را نداشته‌اند، عنوان کرد: گردش مسئولیت‌ها می‌تواند در شوراها محقق شود و این اتفاق زمانی رقم می‌خورد که به شوراها بها داده شود.

وی با تأکید بر اینکه مباحث شورایی جزو اعتقادات دینی ماست، خاطرنشان کرد: به همین منظور باید اقدامات بیشتری را به شوراها واگذار کنیم و نگرانی نسبت به بروز مشکلات نداشته باشیم.

امیرآبادی با بیان اینکه طی سال‌های اخیر هر دوره شوراها قدرتمندتر شده‌اند، تصریح کرد: البته برخی تخلفات سبب شده است که نگاه مردم به شوراها تغییر پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه استان قم همواره سالم‌ترین شوراها را داشته است، یادآور شد: این اتفاق موجب مباهات برای تمام مسئولان استان است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه زحمات مسئولان نظام باید برای مردم تبیین شود، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران با وجود تمام مشکلات، زحمات بسیاری کشیده است.

مسئولان با تصمیمات شوراها همراهی کنند

ماشاءالله سعادتمند ظهر امروز در همایش اعضای شوراهای اسلامی استان قم که به مناسبت روز ملی شوراها در سالن همایش‌های رضوان شهرداری قم، برگزار شد، اظهار داشت: طی سال‌های اخیر دو شهرستان جعفرآباد و کهک به استان قم اضافه شد.

وی با اشاره به اینکه طبق فرمان امام راحل(ره)، شوراها به‌منظور حکمرانی مردمی شکل گرفتند، مطرح کرد: 10 اصل قانون اساسی نیز مرتبط با شوراهاست.

رئیس شورای اسلامی استان قم با بیان اینکه تمام زیرساخت‌های یک منطقه باید توسط شوراها ریل‌گذاری شود، عنوان کرد: همچنین طبق قانون، نظارت نیز بر عهده شوراهاست.

وی با تأکید بر اینکه با تصمیمات شوراها نباید مخالفت شود و همه مسئولان باید با آن همراهی داشته باشند، خاطرنشان کرد: انحلال شوراها نیز خارج از اراده شخصی است و تنها طبق قانون می‌توان شوراها را منحل کرد.

سعادتمند با بیان اینکه در راستای آموزش دهیاران و شوراها سال گذشته اقدامات خوبی انجام شد، تصریح کرد: این آموزش‌ها موجب می‌شود که در مسیر خدمت‌رسانی خود کم‌تر دچار لغزش شویم. شوراها اولین خاک‌ریز مطالبات مردم هستند و مردم زمانی که مشکلی داشته باشند، ابتدا به شوراها مراجعه می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • شوراهای اسلامی به‌منظور حکمرانی مردمی شکل گرفتند
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • سنگ تمام مردم خراسان جنوبی برای بازسازی عتبات عالیات
  • برگزاری مراسم کهن بیل گردانی در شهر نیم‌ور
  • چهار هزار معلم برای طرح معلم ماندگار توسط مردم معرفی شدند
  • معرفی چهار هزار معلم برای طرح معلم ماندگار