Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسرافیل احمدیه در گفت و گو با امتداد نیوز با اعلام این مطلب، اظهار داشت: دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی در سال گذشته به واحدهای کوچک، متوسط و بزرگ استان اصفهان اختصاص یافت.

وی بیان داشت: این مقدار تسهیلات اعطاشده، استان اصفهان را در ردیف بیشترین دریافت کننده‌های تسهیلات اشتغال قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان تصریح کرد: سال گذشته یک هزار و ۶۰ واحد کوچک که تا حداکثر ۵۰ نفر اشتغال‌زایی داشتند، ۸۱۳ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردند.

وی گفت: ۸۱۴ میلیارد تومان نیز به واحدهای متوسط که اشتغال زایی برای ۵۰ تا ۱۰۰ نفر داشتند اعطا شد و واحدهای بزرگ هم که اشتغال بیش از ۱۰۰ نفر داشتند، بالغ بر ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردند.

واحدهای صنعتی درحال نوسازی ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات می گیرند

احمدیه ادامه داد: نظام بانکی با تصویب شورای پول و اعتبار و با هدف حمایت از واحدهای صنعتی نرخ سود تسهیلات را از ۲۴ درصد به ۱۸ درصد کاهش داده است، با وجود این در صورت کاهش بیشتر نرخ تسهیلات، بخش صنعت توانایی بیشتری برای تولید و اشتغال خواهد یافت.

وی گفت: واحدهای صنعتی که درصدد نوسازی هستند بین ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات دریافت می‌کنند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان افزود: واحدهای صنعتی قدیمی از جمله سنگ‌بری‌های مستقر در استان می‌توانند با تشکیل گروه‌های بزرگ صنعتی تسهیلاتی تا حداکثر ۱۵ میلیارد تومان به‌ منظور خرید تجهیزات پیشرفته دریافت کرده و محصولات خود را صادر کنند.

وی اعلام کرد: امسال دولت در راستای اجرای طرح رونق اقتصادی، تسهیلاتی تا دو میلیارد تومان به واحدهای کوچک و تا سه میلیارد تومان به واحدهای در حال ساخت با ۶۰ درصد پیشرفت اعطا می‌کند.

true برچسب ها : اسرافيل احمديه تسهیلات اشتغالزایی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۴۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف در مصاحبه رادیویی، گفت: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است. یعنی یک سری خدمات نهادهای دولتی باید در بستر الکترونیکی انجام شود. یک سری مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده و در ادامه نیز بحث الکترونیکی شدن روی داد که در دستور کار دولت است.

رستگار تاکید کرد: الکترونیکی کردن مجوزها نیازمند آن است که تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد باید کد یکتا را داشته باشند.

وی گفت: کد یکتا متصل به حساب بانکی افرادی می‌شود که فعالیت اقتصادی دارند. بیشتر افراد باید جسم مجوز را با خود می‌بردند و یا استعلامی از نهادهای ذیربط انجام می‌شد تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد. با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا نیازی نیست که اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پروانه کسب هستند مجوز را با خود ببرند.

این مقام صنفی یادآور شد: مهمترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند آن است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند. سپس آنکه این مجوزها مورد تأیید درگاه ملی مجوزها باشد. با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند هم افرادی که مجوز دارند و یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به روز رسانی خود را انجام می‌دهند.

وی گفت: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتماً باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارائه می‌کنند.

کد خبر 6095507

دیگر خبرها

  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا