Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب (آبفا) استان بوشهر گفت: با توجه به اینکه آب اشامیدنی مورد نیاز مردم از طریق خطوط لوله به طول 700 کیلومتر از استان های همجوار به این استان انتقال می یابد، نرخ آن بسیار بالاست.

به گزارش ایرنا، کیقباد یاکیده روز دوشنبه در نشست بررسی وضعیت آب شهرستان دیر افزود: هم اکنون استان بوشهر به دلیل بعد مسافت تا منبع تامین آب، بزرگترین خط انتقال آب را در کشور دارد که این دغدغه ای مهم برای مسئولان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: در تلاش هستیم با برنامه ریزی بتوانیم 35 درصد آب مورد نیاز استان بوشهر را از دریا تامین کنیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر بیان کرد: در این ارتباط مسئولان و مردم باید همکاری و حمایت کنند تا بتوانیم در سه بخش تامین، انتقال و ذخیره آب با برنامه ریزی گام اساسی برداریم.
وی در باره وضعیت آب شهر دیر گفت: در شهر 35 هزار نفری دیر با 12 هزار مشترک آب باید 6 هزار متر مکعب آب در روز تامین شود و یک منبع 10 هزار متر مکعبی ذخیره آب مورد نیاز است.
یاکیده افزود: در شهر دیر 20 درصد لوله های آب فرسوده و 14 درصد هدر رفت آب وجود دارد که در این بخش وضعیت بدی نیست.
وی بدون اشاره به اعتبار مورد نیاز به ترمیم شبکه های فرسوده در استان بوشهر گفت: برای اصلاح و نوسازی شبکه آبرسانی شهرهای استان بوشهر به اعتبار و حمایت بیشتر مسئولان نیاز است.
7207/6043**
خبرنگار: عباس بحرانی** انتشاردهنده: خدانظر خواجه

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۸۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در هیچ میوه‌فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالاها تامین شده و گرانی برخی کالاها ناشی از کمبود کالا نیست. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران طی سخنانی درباره عملکرد این وزارتخانه بیان کرد: عید نوروز امسال همزمان با ماه مبارک رمضان فشار زیادی برای تامین کالا وجود داشت که با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تامین کالای مورد نیاز نسبت به سنوات گذشته کمتر دچار نوسان قیمت کالا بودیم و تثبیت در بازار اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم، گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: سال 1402 بهترین سال برای تامین ارز کالاهای اساسی بود و 13 میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیکبخت گفت: تا امروز توسط کارخانه‌های تولید روغن و بازرگانان 70 هزار تن دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری شده است؛ در هیچ میوه‌فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالاها تامین شده و گرانی برخی کالاها ناشی از کمبود کالا نیست.

ادامه دارد...

دیگر خبرها

  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • مکان‌یابی ۱۳ هزار هکتار زمین برای ساخت شهرک‌های نهضت ملی مسکن
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟
  • چرا نرخ طلاق در استان البرز بالاست؟
  • وضعیت تهران به لحاظ نظافت بهتر از پاریس است