Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر محبی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بر اساس برآوردهای انجام شده، اجرای پروژه شمش آلومینا 143 میلیارد تومان و 93.8 میلیون یورو هزینه نیاز دارد که البته این هزینه ها با نرخ ارز سه هزار و 500 تومان حساب شده است.
وی افزود: تاکنون 101 میلیارد تومان و 60.78 میلیون یورو برای اجرای پروژه شمش آلومینا هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود در صوت تامین منابع مالی، بهره برداری از این پروژه در نیمه اول سال 97 آغاز شود.
فرماندار جاجرم گفت: پروژه شمش آلومینا در سال 86 آغاز شد و در 8 سال گذشته از کلنگ زنی، تا سال 92 حدود 35 تا 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است اما میزان پیشرفت کارها از سال 93 تا کنون به 80 درصد رسیده است.
وی با بیان اینکه تلاش های انجام شده مسئولان و تدابیر دولت تدبیر و امید بویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت سبب سرعت دادن به این پروژه شده است اظهار کرد: پیش از برجام خیلی واردات بسیاری از قطعات مورد نیاز شرکت آلومینا میسر نبود اما اکنون بسیاری از قطعات از خارج از کشور وارد شده است.
وی تصریح کرد: این از اثرات پسا برجام است و اکنون بسیاری از قطعات مورد نیاز این شرکت، وارد شده است.
فرماندار شهرستان جاجرم درباره مشکلات پیش روی شرکت آلومینا گفت: یکی از مشکلات، افت کیفیت خوراک آلومینا است زیرا ماده اولیه این شرکت یعنی مواد معدنی سنگ بوکسیت رو به کاهش است.
وی افزود: این امر سبب شده تا شرکت آلومینا به فکر تامین معادن جایگزین و ذخیره بوکیست در استان های کرمان، یزد و سمنان بیافتد و اکنون بوکسیت از معادن تاش استان سمنان وارد می شود و فعلا مشکلی در تامین مواد معدنی وجود ندارد.
محبی با اشاره به اینکه شهرستان جاجرم جزو دشت های بحرانی استان است، تامین آب مورد نیاز برای فعالیت شرکت آلومینا را از مشکلات عنوان کرد و گفت: این شرکت ممکن است با کمبود آب روبه رو شود.
وی، مشکل تامین منابع مالی و دریافت مطالبات از شرکت های خریدار محصولات تولیدی را از دغدغه های آلومینای ایران عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: برای تامین مواد معدنی مورد نیاز شرکت آلومینا در چند سال گذشته اقدامات خوبی انجام شد و استفاه از معادن در اختیار این شرکت در سایر استان ها همچون معدن در اختیار در کهکلویه و بویراحمد و یزد در مرحله اجرایی قرار گرفته است.
فرماندار شهرستان جاجرم افزود: اکنون هیچ ماده معدنی مورد نیاز شرکت آلومینا از خارج وارد نمی شود و برای تامین بوکسیت نیاز به واردات از خارج کشور وجود نداشته است اما در صورت نیاز به بوکسیت، واردات این مواد معدنی از گینه و هند امکان پذیر است البته در گذشته نیز برخی از کارخانه ها از گینه و هند مواد معدنی وارد می کرده اند.
مجتمع آلومینای ایران در شهرستان جاجرم در 150 کیلومتری جنوب بجنورد و 5 کیلومتری شمال شهر جاجرم واقع شده است که در سال 1375 به بهره برداری رسید.
اخبار خراسان شمالی را در کانال تلگرامی اخبار ایرنا خراسان شمالی به نشانی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۰۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی پروژه نهضت ملی مسکن هیدج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ خواجه‌ای گفت: رویکرد حمایتی برای تولید مسکن و ارتقای کیفیت ساخت و ساز با رعایت استفاده از مصالح استاندارد در اولویت است.

وی افزود: علاوه بر اهمیت دادن به کمیت پروژه‌ها، استفاده از مصالح استاندارد و رعایت مقررات ملی ساختمان و مسائل فنی از سوی متخصصان و ناظران بنیاد مسکن در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن مد نظر قرار گرفته است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان از احداث ۳هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی در استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: اجرای موفق طرح نهضت ملی مسکن در شهر‌های زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت احداث ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در راستای نهضت ملی مسکن از برخی فعالیت‌های این نهاد انقلابی است.

خواجه ای مشارکت بانک‌ها در ارائه تسهیلات و آورده به‌موقع متقاضیان را دو عامل مهم در واگذاری هرچه سریع‌تر پروژه‌های مسکن ملی دانست و افزود: همه دستگاه‌های ذی‌ربط و خدمات‌رسان باید در فراهم کردن و ایجاد زیرساخت‌ها در اجرای پروژه‌های مسکن پای کار باشند تا پروژه‌ها به‌موقع به مردم واگذار شود.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان افزود: پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان نیمه دوم امسال با پیگیری‌های جدی بنیاد مسکن و راه و شهرسازی بتوانیم تعدادی از واحد‌های نهضت ملی مسکن را تکمیل کنیم و به متقاضیان تحویل دهیم.

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی پروژه نهضت ملی مسکن هیدج
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است
  • پروژه آبرسانی شهرستان بهمئی ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا