Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شرکت لوله مخابرات نفت منطقه تهران از جداسازی تلمبه‌خانه‌های سوخت‌رسانی به فرودگاه‌های مهرآباد و امام خمینی (ره) تا حدود دو ماه آینده خبر داد و گفت: زمانی که خطوط لوله و تلمبه‌خانه‌های این دو فرودگاه از یکدیگر جدا شود، امکان انتقال روزانه شش میلیون لیتر نفت جت به فرودگاه امام خمینی (ره) فراهم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن باقریان با حضور درغرفه خبرگزاری ایسنا، در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها با بیان این که در سراسر کشور فقط به فرودگاه‌های امام خمینی (ره) و مهرآباد سوخت رسانی از طریق خط لوله انجام می‌شود، اظهار کرد: شرکت لوله مخابرات نفت منطقه تهران به فرودگاه‌های امام خمینی (ره) و مهرآباد از طریق خط لوله و به سایر فرودگاه‌ها از طریق تانکر سوخت‌رسانی می‌کند.

وی با بیان این که خطوط لوله فرودگاه‌های امام خمینی (ره) و مهرآباد مشترک است، ادامه داد: از برنامه‌های آتی شرکت لوله مخابرات نفت منطقه تهران جداسازی خطوط مشترک سوخت رسانی به این دو فرودگاه است که احتمالا این موضوع تا دو ماه آینده در سرویس قرار می‌گیرد. در حال حاضر تلمبه‌خانه‌های این دو فرودگاه مشترک است و امکان سوخت رسانی به صورت همزمان به این دو فرودگاه وجود ندارد.

مدیر شرکت لوله مخابرات نفت منطقه تهران بیان کرد: در سال گذشته حدود ۶۲۰ میلیون لیتر نفت جت به فرودگاه امام خمینی (ره) و ۴۲۰ میلیون لیتر نفت جت به فرودگاه مهرآباد منتقل شده که چنانچه تلمبه‌خانه‌ها و خطوط لوله این دو فرودگاه از یکدیگر جدا شود، ظرفیت سوخت رسانی به فرودگاه امام خمینی (ره) تا شش میلیون لیتر فراهم می‌شود و این فرودگاه توانایی سوخت رسانی به هواپیماهایی که احتمالا در سال‌های آینده به این فرودگاه اضافه شوند را خواهد داشت.

باقریان در مورد میزان سرمایه مورد نیاز برای اجرای پروژه مذکور، توضیح داد: این پروژه در حال اجرا است و سرمایه آن حدود ۸۰۰ میلیون تومان تعیین شده است از آنجایی که این پروژه با شرکت پخش فرآورده‌های نفتی مشترک است این شرکت هم باید زیرساخت‌های لازم را فراهم کند، اما احتمالا تا دو ماه آینده پروژه مذکور به اتمام برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۸۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک از اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) خبر داد.

محمدحسین ساده‌وند در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی، اظهار کرد: اجرای خط ویژه مسیر اتوبوس یک گام اساسی در کاهش آلودگی هوای شهر اراک مبتنی بر توسعه حمل‌ونقل همگانی و کاهش تردد خودروهای شخصی خواهد بود.

وی افزود: در حال حاضر کاهش آلودگی هوای شهر اراک از دغدغه‌های مدیریت شهری، اعضای شورای شهر و شورای ترافیک است؛ بنابراین اقداماتی همچون برقی‌سازی ناوگان اتوبوس و ویژه‌سازی معابر به طور جدی در دستور کار قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک خاطرنشان کرد: با مصوبه شورای ترافیک استان، فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره)، حد فاصل چهارراه دکتر حسابی تا ابتدای خیابان محسنی اجرایی و تکمیل شده است و امتداد آن ظرف دو روز آینده تا چهارراه ولی عصر (عج) اجرا می‌شود.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره) بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان، پس از جمع‌آوری خط ویژه خیابان شهید رجایی و یک‌طرفه شدن این خیابان تا ابتدای ۱۲ متری، جایگزین خط ویژه خیابان شهید رجایی شد.

وی ادامه داد: خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا ابتدای محسنی، به خطوطی که از شمال شرقی و شرق شهر به هسته مرکزی تردد می‌کنند، از جمله کوی صنعتی، فاز یک و دو شهید بهشتی، هپکو، الهیه، امیریه، مسکن، شهرک حضرت ولی عصر (عج) خدمات خواهد داد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک تاکید کرد: در حال حاضر، ۳۰ دستگاه اتوبوس با وضعیت فعلی از مسیر خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) استفاده می‌کنند که به ازای هر سفر درون شهری، در زمان پیک ترافیک، بین هفت تا ۱۰ دقیقه کاهش زمان سفر را به دنبال خواهد داشت.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا گردش به راست خیابان محسنی، فاز نخست خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) است که بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان اجرایی و عملیاتی شده است و در صورتی که با موفقیت همراه باشد، سایر معابری که خط ویژه مصوب دارند همچون خیابان شهید بهشتی، خیابان حضرت امام (ره) از مسجد سیدها تا میدان شورا نیز با نصب جداکننده‌های ترافیکی، احیا و اجرا خواهد شد تا اتوبوس در سریع‌ترین زمان ممکن در شهر تردد داشته باشد.

وی گفت: ایجاد مسیر ویژه خطوط اتوبوس و فراهم شدن زمینه تسریع آمد و شد اتوبوس‌ها بدون گرفتار شدن در ترافیک، موجب پیشگیری از اتلاف وقت مسافران و اقبال آن‌ها به استفاده از اتوبوس به جای خودروی شخصی می‌شود.

کد خبر 749064

دیگر خبرها

  • تزریق گاز به خطوط لوله ۶ روستای شهرستان سوادکوه
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها افتتاح شد
  • مطهری امام
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • ۲۱۰۰ اتوبوس در خطوط تهران فعالیت می‌کنند + فیلم
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم ترحیم
  • آیا می شناسیدش؟
  • همسر آیت‌الله «سید مصطفی خمینی» در قم تشییع شد