Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، یدالله لطفی روز دوشنبه در  جلسه بررسی و حل مشکلات ناحیه شهری مهرگان و  آسیب های اجتماعی این منطقه که با حضور اعضاء کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: نبود مدیریت واحد شهری بزرگترین معظل ناحیه شهری مهرگان است که باید برای آن تدبیر شود.

وی افزود: مجموعه مدیریت شهرداری محمدیه نگاه ویژه و واحدی به مدیریت شهری دارد و با توجه به مشکلات و معظلات ناحیه شهری مهرگان انتظار می رود کمیسیون اجتماعی مجلس در رسیدگی به آنها و  انعکاس دغدغه ها به مسئولان ارشد کشور اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار محمدیه با انتقاد از نوع شکل گیری و ساخت مسکن مهر در این منطقه بیان کرد: از ابتدای اجرای این طرح سیاست غلطی حاکم بوده و شکل گیری آن متناسب با استانداردهای روز شهرسازی نبوده و نیست و همین امر باعث شده بیشترین پرونده های قضایی در این خصوص تشکیل شود.

لطفی اظهارداشت: ساخت ناحیه شهری مهرگان در شهر محمدیه سایه سنگینی انداخته و در شهرداری هم ما بایدتاوان نبود سرانه های آموزشی، فرهنگی و ورزشی را پس بدهیم و ه زینه های سنگینی را متحمل شویم.

وی بیان کرد: شهرداری محمدیه برای تامین سرانه ها با مشکل اساسی مواجه است و برای تامین نیازها باید شهرداری محمدیه دست نیاز به سوی راه و شهرسازی دراز کند و از دیگران کمک بخواهد.

لطفی اظهارداشت: اگر قرار است هزینه ها را شهرداری محمدیه متقبل شود و منابع مالی و زمینها در اختیار راه و شهرسازی باشد شهردای محمدیه آمادگی دارد اداره ناحیه شهری مهرگان را برعهده بگیرد تا هر طور که می تواند مدیریت کنند اما در این وضعیت نمی توانیم دو مدیریتی را بپذیریم.

شهردار محمدیه تصریح کرد: مردم ولی نعمتان ما هستند و باید قدردان آنها باشیم و بهترین خدمات را به مردم بدهیم و این که بدون برنامه آنها را در مجتمع هایی جمع کنیم و به نیازها و مطالبات آنان بی توجه باشیم، دور از انصاف و قانون شرع و دین است.

وی گفت: با توجه به مشکلات فراروی اهالی ناحیه شهری مهرگان در شهرداری محمدیه آمادگی داریم هزینه های انتقال و جابجایی عوارضی را تامین کنیم.

true برچسب ها : شهرداری محمدیه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی یدالله لطفی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۰۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی مظهری مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران، گفت: این مرکز متولی شماره گذاری کالا و خدمات است که طی ۲۸ سال گذشته بارکدهای بین‌المللی که در فروشگاه‌ها اسکن و استفاده می‌شود، توسط این نهاد صادر شده و در همه دنیا با پیش شماره ۶۲۶ قابل شناسایی هستند؛ این کدها، مشخصات تولید کننده و مشخصات را ارائه می‌دهد؛ بر همین اساس ۷.۵ میلیون قلم کالا در کشور شماره گذاری شده و بسیاری از این کالاها به کشورهای دیگر صادر می‌شوند.

وی ادامه داد: عده‌ای ادعا می‌کردند، زمانیکه امکان صادرات به کشورهای اوراسیا داشتند، باید به الزام زمانی در استانداردی طی کنند؛ به همین دلیل باید بسته بندی‌های نو را مجدد جدا و برچسب‌های جدید را روی کالا نصب می‌کردند. انجام این فرآیند موجب آشفتگی بسته‌بندی می‌شد.

مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: برای همین مساله ذکر شده، در حاشیه نمایشگاه اکسپو تهران پیگیری‌هایی برای برگزاری جلسه با نماینده این نهاد بودیم تا در ایران نمایندگی مرتبط به این استاندارد دایر شود؛ پس از این مذاکرات، جلسه‌ای با رایزن اقتصادی ایران در روسیه و مدیران توسعه و تجارت تفاهم نامه‌ای با این شرکت که استاندارد اتحادیه اوراسیا داشته امضا کردیم تا نمایندگی ایران در این شرکت فعال و استاندارد روی کالا در کشور ایران اعلام شود.

مظهری خاطرنشان کرد: یکی از کدهایی که در این کالاهای صادراتی الزام داشت، «ایران کد» بود که پیش نیاز آن، کد استاندارد است؛ در نتیجه اگر کالایی برچسب استاندارد دارد، قطعاً شروط لازم استاندارد اوراسیا آسیا یا (EAC) را نیز دارد.

این مسؤول افزود: البته این تفاهم‌نامه موجب تعامل با نمایندگی می‌شود و دیگر در گمرکات کشورهای اوراسیا معطلی رخ نخواهد داد.

وی گفت: مزیتی که ایجاد شده آن است که تجار ایران باید در کشورهای طرف برای هر کالا ۱۰ روبل هزینه این استاندارد را پرداخت کنند اما در ایران این هزینه به شکل ریالی دریافت می‌شود که این هزینه هم به سود تجار است و از سوی دیگر مانع خروج ارز کشور خواهد شد و هزینه تجار را نیز به یک دهم می‌رساند.

کد خبر 6096116

دیگر خبرها

  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • افزایش ارتفاع تأسیسات شهری در پروژه قائم-رحمت-احمدی
  • بررسی شهریه دانشگاه های اروپایی با فراکنش
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • ادعای جنجالی علیه شهردار تهران؛ پرداخت ۲۵/۵ میلیارد تومانی کمک هزینه مسکن؟ +تصویر
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • افشاگری عبدالرضا داوری درباره شهردار تهران/ پرداخت ۲۵/۵ میلیارد تومان کمک هزینه مسکن به ۳۶ مدیر انقلابی منصوب زاکانی
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد