Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران– ایرنا- عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران با تاکید براین که امروز رشد دانش در هر 12 سال به دو برابر رسیده است، تاکید کرد: ساختار آموزش و پرورش طبق شرایط امروز بایستی از آموزش محوری به مهارت افزایی تغییر کند.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، خسرو سلجوقی روز دوشنبه در اولین کنفرانس ملی فرصت و پیشرفت های فناوری اطلاعات و ارتباطات که با حضور غلامرضا کاتب عضو هیات رئیسه مجلس، محمود مهرمحمدی سرپرست دانشگاه فرهنگیان و جمعی از دست اندرکاران حوزه آموزش و پژوهش در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات همراه بود، در سخنانی با تاکید بر این که روند تغییرات در دنیا در حوزه تکنولوژی های جدید شتاب گرفته است، افزود: طوری که امروز از محیط ساده و بغرنج و پیچیده در حال ورود به محیط آشوبناک هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به این که در حال ورود به عصر مفاهیم هستیم، ادامه داد: درمحیط جدید چراغ ها خاموش است و راه را بایستی در تاریکی پیدا کرد.
عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران در ادامه خاطرنشان کرد: روند تغییر دنیا از عصر کشاورزی با منابع محدود و تغییرات کم و همچنین عصر صنعتی با ویژگی منابع محدود و تغییرات و ارزش افزوده پایین، به عصر اطلاعات رسیده ایم البته درحالی که هنوز وارد این عصر نشده ایم، در حال ورود به عصر مفاهیم هستیم.
وی ادامه داد: در عصر اطلاعات و عصر مفاهیم با منابع نامحدود وتغییرات زیاد و ارزش افزوده بالایی مواجه هستیم که در این دوره ها تغییرات و همچنین تولید برپایه ارزش افزوده خیلی با اهمیت است.
وی با یادآوری آن که اشتغال دنیا در سال 2005 میلادی سه درصد از محل کشاورزی و چهار درصد از صنعت و 93 درصد خدمات بوده است، برنامه وزارت آموزش و پرورش برای این اتفاق را مبهم دانست و افزود: چگونه از این تغییرات و ارزش افزوده بالا می خواهیم بهره مند شویم؛ اینها مسائلی قابل تامل است.
سلجوقی با اشاره به این که برنامه وزارت آموزش و پرورش برای توان افزایی دانش آموزان برای این محیط آشوبناک جدید نامشخص است گفت: در حال ورود به اتاق تاریکی هستیم که هیچگونه برنامه ای نداریم و جمعی که اینجا حضور دارند به خصوص جامعه دانشگاهی و آموزش و پرورش بایستی برای این مسئله فکری اساسی کند.
عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به رشد دانش از قبل از سال 1900 که هر صد سال دانش بشر دو برابر بوده است گفت: این رشد بعدها به 25 سال و در حال حاضر به هر 12 سال رسیده است.
به گفته وی، به قدری سرعت اطلاعات و فناوری های مرتبط افزایش یافته است که قدرت برنامه ریزی درجا می زنند و نوع تصمیم گیری ها دیگر لحظه ای شده و قدرت تصمیم گیری برای آینده معنی خود را از دست داده است.
وی با اشاره به وجود 13.5 میلیون دانش آموز در کشور که عدد کوچکی نیست و باید قدر ان را دانست، گفت: اگر هریک از این دانش آموزان هزار تومان سهام بخرند 13.5 میلیارد تومان خواهد شد، کدام برنامه آموزشی را نمی توان با این مبلغ استارت زد.
وی با تاکید براین که امروز بایستی برنامه آموزش و پرورش برای روند رشد جهشی دانش روشن شود، گفت: امروز مدرسه ای که از شبکه اجتماعی برخوردار نباشد با مشکل مواجه خواهد شد و عقب خواهد ماند.
وی گفت:اهداف وزارت آموزش و پرورش برای سال هایی که فضای اجتماعی آشوبناک نشده بود، مناسب بود چراکه ما در حال ورود به یک فضای اجتماعی آشوبناک هستیم و بایستی فکر دیگری کنیم.
سلجوقی در عین حال گفت: البته نبایستی خودمان را دربست در اختیار تلگرام یا برنامه های موجود قرار دهیم و پیشهاد من برای مهارت افزایی در آموزش و پرورش آن است که با توجه به روند افزایش حجم اطلاعات و تغییر مدیا به جای آموزش باید به مهارت و استفاده از اطلاعات پرداخته شود.
علمی ** 1836 **
خبرنگار:یوسف درویشی*انتشار: محتشمی پور

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۰۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌

مدیرکل آموزش و پرورش ‌یزد با اشاره به برنامه‌های هفته معلم گفت: در کنار برنامه‌های تجلیل از معلمان و گرامیداشت هفته معلم، ۳۲۰ دانش آموز برتر استان ‌تجلیل می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدکاظم رحیمی نژاد در نشست خبری که به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم برگزار شد با اشاره به اینکه جایگاه و رسالت سنگین معلمان اظهار داشت: این رسالتی است که پیامبران الهی به خوبی و با عنایت خداوند انجام دادند و مجموعه آموزش و پرورش هم در تلاش است که بتواند این رسالت را برای تامین نیروی انسانی توانمند آینده کشور و نظام را به خوبی انجام دهد.

وی با گرامیداشت سالروز شهادت آیت الله مطهری(ره) و تبریک روز و هفته معلم به تمامی معلمان تصریح کرد: قرار نیست که روز معلم را صرفا برای آموزش و پرورش مصادره کنیم بلکه معتقدیم که این اتفاق از خانواده شروع می‌شود و تا سطوح عالی همه برای تربیت نسل‌، مسئول و نقش‌آفرین هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد خاطرنشان کرد: بزرگترین سرمایه آموزش و پرورش اعتماد عمومی است و اینکه مردم آموزش و پرورش را از آن خود می‌دانند و فرزند خود را برای مسائل تربیتی و آموزشی بسپارند برای ما بسیار ارزشمند است.

رحیمی‌نژاد این سرمایه را حاصل ده‌ها سال تلاش، همت، صداقت، ایثارگری، گذشت، پدری و مهربانی مجموعه آموزش و پرورش دانست و افزود: در همین هفته و در کنار برنامه‌های مقام معلم، پنجشنبه 13 اردیبهشت برنامه به توان 30 که مربوط به افتخار سی‌امین سال برتری استان یزد در کنکور و تجلیل از برترین‌های دانش‌آموزی استان در حوزه‌های مختلف برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه یزد رتبه دوم کشور را در مجموعه مسابقات پنج‌و‌هشت‌گانه دانش‌آموزی کشور کسب کرده بیان کرد: بیش از 320 نفر از دانش‌آموزان برتر استان در این برنامه مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد افزود: تمام سعی ما این است که برنامه‌ها به جای اینکه ما را منحصر به سمت معرفی چند نفر از جامعه چند هزار نفری تعلیم و تربیت کند، به دنبال این است که جامعه را متوجه آن کند که پیشرفت و ترقی مدیون چه کسانی است.

رحیمی‌نژاد خاطرنشان کرد: جامعه باید بداند که اگر به دانایی و تلاش در جهت دانایی تلاش کرد قطعا توانایی هم اتفاق می‌افتد و بخش عمده‌ای از این جریان از کانال تعلیم و تربیت می‌گذرد و به همین دلیل باید این جایگاه، تلاش و کوشش همیشه متعالی تلقی شود تا اهداف آن محقق شود.

وی در ارتباط با برنامه‌های این هفته گفت: برنامه زنگ سپاس معلم و تجلیل از معلمین مدارس، تجلیل از معلمان فرزند شهید، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی در هفته معلم ویژه همکاران آموزش و پرورش، رژه سپاس معلم و رونمایی از مستندی ویژه استاد قلم سیاه از جمله برنامه‌های این هفته در استان یزد است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد، همایش پیاده روی خانوادگی، برنامه رخصت معلم با هدف گسترش ورزش پهلوانی و تقدیر دانش آموزان از معلمان را از جمله دیگر برنامه‌های این هفته دانست و گفت: در برنامه رخصت معلم یک هزار دانش آموز در مجموعه سالن 9 دی زمزم حضور خواهند داشت.

رحیمی‌نژاد افزود: تشکیل شورای اداری استان با حضور یک نفر از معلمان و مدیران مدارس استان و تجلیل مدیران از معلمان خودشان هم از دیگر برنامه‌هایی است که در این هفته برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقات فرهنگی ورزشی ویژه معلمان، برگزاری شب شعر، جشن روز بزرگداشت مقام معلم، ویژه‌ برنامه‌های صدا و سیما در این هفته و پرداختن به موضوع معلم در این برنامه‌ها از جمله دیگر برنامه‌های این هفته است.

انتهای پیام/781/.

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • ۶۰ عنوان برنامه طی هفته معلم در اردبیل اجرا می‌شود
  • ۶۰ عنوان برنامه در طول هفته معلم در اردبیل اجرا می‌شود
  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری