Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم- ایرنا- مسئول سازمان بسیج دانش آموزی قم گفت: بر اساس برنامه ای راهبردی، دانش آموزان بسیجی استان روش های مصون ماندن از خطرهای فضای مجازی و راهکاری های تولید محتوای سالم در آن را فرا می گیرند.

سرهنگ پاسدار محمد ذاکر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: امروز استفاده نادرست از فضای مجازی، خطرهای فرهنگی و اجتماعی بسیاری را به وجود آورده است و دانش آموزان از جمله آسیب پذیر ترین گروه هایی جامعه در مواجهه با تهدیدهای فضای مجازی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: برگزاری نشست های تخصصی در موضوع راهکارهای استفاده صحیح از فضای مجازی با حضور دانش آموزان و اولیای آن ها در مدارس و نشان دادن آسیب های آن، از جمله مهمترین اقدام های بسیج دانش آموزی قم برای مصون ساختن دانش آموزان از خطرهای فضای مجازی است.
وی ادامه داد: ایجاد کانال سروش فهمیده در پیام رسان ایرانی سروش و استفاده از شبکه های اجتماعی داخلی برای برقراری ارتباط و تعامل با دانش آموزان از جمله راهکارهایی است که توسط بسیج دانش آموزی قم برای تولید محتوای سالم فرهنگی در فضای مجازی مورد استفاده قرار می گیرد.
ذاکر گفت: اگر ارزش های اسلامی در محیط مدرسه و کلاس بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد، دانش آموزان تراز انقلاب اسلامی تربیت خواهند شد و این دانش آموزان در برابر توطئه های دشمن در فضای مجازی و سایر محیط ها، مصون خواهند ماند.
وی با اشاره به این که حفظ ارتباط میان دانش آموزان بسیجی استان با مجموعه بسیج دانش آموزی قم از جمله اولویت های این سازمان است، بیان کرد: اکنون بیش از 100 هزار دانش آموز بسیجی در 700 واحد مقاومت بسیج دانش آموزی در سطح مدارس استان قم در حال فعالیت هستند.
وی همچنین با بیان جایگاه تاثیر گذار بسیج دانش آموزی در جامعه، ادامه داد: هشتم آبان ماه، سالروز شهادت شهید فهمیده، فرصت مناسبی است تا یاد شود از نوجوانانی که با وجود سن کم تا پای جان در راه حفظ میهن ایستادند و هم اکنون نیز جوانه های این بوستان که نوجوانان امروز این سرزمین هستند در برنامه های مختلف فرهنگی، علمی، اجتماعی و سازندگی جامعه حضور فعال دارند.
مسئول بسیج دانش آموزی قم، گفت: تقویت روحیه ایثار و فداکاری و استفاده از ظرفیت پویای دانش آموزان برای انجام فعالیت های اجتماعی در محیطی سالم و با نشاط از جمله اهداف بسیج دانش آموزی استان قم است که در قالب برنامه های متنوع فرهنگی همچون طرح تشکیل حلقه های صالحین در مدارس دنبال می شود.
وی در ادامه با اشاره به برنامه های این سازمان در هفته جاری به مناسبت گرامیداشت جایگاه بسیج دانش آموزی، افزود: دیدار جمعی از دانش آموزان بسیجی نخبه و فرماندهان واحدهای بسیج دانش آموزی با فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب (ع)، به صدا درآمدن زنگ ایثار و شهادت و آغاز برنامه های فرهنگی متنوع در مدارس استان، برگزاری نشست های تخصصی و بصیرت افزایی با حضور فرماندهان و اعضای شوراهای بسیج دانش آموزی، حضور گسترده دانش آموزان بسیجی در آیین نماز جمعه این هفته قم، برگزاری دوره های آموزشی برای اعضای جدید بسیج دانش آموزی و دیدار با خانواده معظم شهدا از جمله برنامه های سازمان بسیج دانش آموزی استان قم در هفته جاری است.
8 آبان 1359 محمد حسین فهمیده، نوجوان بسیجی به درجه رفیع شهادت نائل آمد؛ به‌همین مناسبت، هشتم آبان‌ماه به عنوان روز بسیج دانش‌آموزی نام ‌گذاری شده است.
7405/ 6133/ خبرنگار: سید محمد ابراهیم جنابان ** انتشار دهنده: جعفرمسلمی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۰۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی کاظمی، در حاشیه بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این سوال که وزارت آموزش و پرورش چه مشارکتی برای جهش تولید می‌تواند داشته باشد، افزود: بر اساس فرمایشات رهبری، که تحقق این شعار و مشارکت مردم از طریق مهارت افزایی است؛ ما هم در همین راستا ماموریت خود را توجه به مهارت آموزی و مهارت افزایی نوجوانان برای همه دانش آموزان و به صورت خاص تقویت هنرستان‌ها و مراکز فنی حرفه‌ای را مدنظر قرار دادیم. معتقدیم اگر می‌خواهیم زنجیره ارزش در استان‌های کشور محقق شود طبیعی است که نیروی انسانی توانمند در آن موضوع خاص باید شکل بگیرد.

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم ارتباطی مناسب بین آموزش دهنده و بهره‌بردار با رویکردهای مناسب سیاستگذاری را فراهم کنیم

کاظمی با اشاره به ایجاد هنرستان‌هایی در جوار صنعت و کارخانه‌های صنعتی، گفت: اگر بوم یک استان صنایع دستی است قطعاً تربیت نیرو در راستای صنایع دستی خواهد بود یا اگر استانی کشاورزی خوبی داشته باشد ما هنرستان‌های خوبی در رشته‌های متعدد کشاورزی داریم که می‌تواند تربیت نیروی انسانی متخصص را در آن حوزه تربیت کند.

معاون آموزش متوسطه افزود: در دو سال گذشته وزارت آموزش و پرورش توانسته بیش از ۲۱۳ هزار دانش آموز هنرستانی را به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه کند که این یک اقدام بزرگ است. در برنامه‌ای که وزارت آموزش و پرورش متناسب با نیازهای کشور در راستای تحقق برنامه هفتم طراحی کرده است سهم ۵۰ درصدی دانش آموزان هنرستانی با توجه به آمایش منطقه‌ای است.

کاظمی با اشاره به مشارکت استانداری‌ها، اتاق‌های صنایع و معادن و اتاق‌های بازرگانی برای توسعه مهارت آموزی گفت: در همین راستا جلسات متعددی داشتیم؛ هم معاون اول رییس‌جمهور در جلسه ای که با اعضای اتاق بازرگانی، کشاورزی و اتاق‌های اصناف داشت، چندین بار بر مسئله راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعت تاکید کرد. در این زمینه اقدام بزرگی صورت گرفت که بر این اساس در هفته گذشته در هیات دولت آیین نامه با موضوع تقویت و توسعه مهارت آموزی دانش آموزان به تصویب رسید که رویکرد اصلی آن توجه به زنجیره ارزش است که راه اصلی ان تقویت هنرستان‌ها است.

معاون آموزش متوسطه افزود: بر اساس یک نقشه راهی که در وزارت آموزش و پرورش با مشارکت استان‌ها و استانداری ها تدوین شده است؛ اقدامات خودمان را تنظیم کردیم. در گام اول آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی اتفاق افتاد که چطور سند آموزش‌های فنی و حرفه‌ای خود را مبتنی بر نیاز و آمایش منطقه‌ای و زنجیره ارزش تدوین و اجرایی کنند. بر این اساس، در گام اول بیش از ۹۰ درصد استان‌ها سند آمایش خود را تا پایان برنامه هفتم توسعه، تدوین کرده‌اند و نظارت و ارزیابی و بازخورد بر همین اساس به استان‌ها ابلاغ شده است. امسال پیش بینی شرکت ۴۰ درصدی دانش آموزان در رشته های فنی را داشتیم که محقق شد.

وی با اذعان به اینکه در برخی از استان‌ها تعداد دانش آموزان هنرستانی به ظرفیت پیش بینی شده نرسید؛ گفت: بخشی از این مسأله به دلیل نبود زیر ساخت کافی در آستان ها بوده که تلاش شد تا این زیرساخت‌ها در استان ها آماده شود.

کاظمی با تاکید بر اینکه رویکرد دولت توجه به مهارت آموزی است گفت: رئیس جمهور دیروز در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری یکی از موضوعاتی را که به عنوان اولویت دولت مطرح کردند، همین توجه به هنرستان‌ها بود. خوشبختانه در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران امسال با همکاری وزارت کشور غرفه‌ای به وزارت آموزش و پرورش اختصاص داده شد تا در راستای همین مهارت آموزی به معرفی ظرفیت‌های هنرستان ها و اقداماتی که پیش از این انجام شده بود بپردازیم.

کاظمی خاطر نشان کرد: طبیعی است که بازدید از این غرفه از سوی کارشناسان و مسئولان به همافزایی و ایجاد یک شبکه گسترده هم در بحث تحقق شعار سال و هم بحث توجه به زنجیره ارزش کمک زیادی خواهد کرد.

کد خبر 6093377 علی قدمی

دیگر خبرها

  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • طرح پنج شنبه های طلایی سبب دوری دانش آموزان از فضای مجازی می شود
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • برگزاری پویش دانش‌آموزی «معلم خوب من»
  • تاجگذاری باشکوه والیبال ایران: قهرمان جهان شدیم
  • دانش‌آموزان نابغه ایرانی بر بام والیبال جهان ایستادند
  • ثبت نام دور جدید مسابقات روبوتیکاپ دانش آموزی آغاز شد