Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیته مدیریت بحران شرکت ملی حفاری از تشکیل سه تیم فنی تخصصی در موقعیت چاه شماره ۱۴۷ رگ‌سفید با هدف شتاب بخشیدن به عملیات مهار آتش سوزی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، کمیته بحران شرکت ملی حفاری گزارش داد: در نخستین نشست این کمیته که با حضور سپهر سپهری، مدیرعامل شرکت ملی حفاری و بیژن عالی‎پور، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و جمعی از مدیران ارشد و متخصصان مهار و کنترل چاه در موقعیت ستاد اجرایی عملیات مهار در منطقه رگ سفید تشکیل شد، کارشناسان و متخصصان دیدگاه‌های کارشناسی خود را در این باره ارائه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه چگونگی عملیات کنترل چاه بررسی و مقرر شد گروه‌های تخصصی، عملیاتی پشتیبانی بر اساس برنامه مهار چاه و با درخواست کمیته مدیریت بحران شرکت، به منطقه اعزام شوند.

در این جلسه همچنین مقرر شد امکانات مورد نیاز بر اساس برنامه اصلی ترسیم شده از سوی هر ۲ شرکت و در صورت نیاز از دیگر بخش‌ها تامین و در نخستین فرصت در اختیار گروه‌های عملیاتی قرار گیرد؛ مدیران ارشد و متخصصان مهار فوران چاه نیمه شب یکشنبه از نزدیکترین فاصله از شرایط چاه ۱۴۷ رگ سفید دوباره بازدید کردند.

 سعید قربانی اعلام کرد: به دستور مدیرعامل و رئیس کمیته مدیریت بحران این شرکت گروه‌های تخصصی تشکیل شد و بلافاصله کار خود را آغاز کردند.  سرپرستی این گروه‌ها را معاونان مدیرعامل در عملیات حفاری، خدمات تخصصی و مدیریت پروژه‌های حفاری به عهده دارند.

دبیر کمیته مدیریت بحران شرکت ملی حفاری یاد و خاطره جان‌باختگان این حادثه را گرامی داشت و گفت: همه کارکنان دکل حفاری شماره ۹۵ فتح و نیروهای اعزامی در سلامت کامل هستند و هم اکنون عملیات مهار چاه با تلاش و همت مضاعف کارکنان آغاز شده است.

چاه شماره ۱۴۷ رگ سفید ظهر یکشنبه (هفتم آبان‌) هنگام عملیات حفاری به دلیل فوران گاز، از کنترل خارج و سبب سوختن دکل ۹۵ فتح شرکت ملی حفاری شد؛ در این حادثه متاسفانه، ۲ نفر از کارکنان عملیاتی شرکت به نام‌های فرزاد ارزانی بیرگانی و محمد سلیمی چگینی جان باختند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۱۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری 

محمد آئینی اجرای طرح کلید به کلید را اولویت ویژه شرکت بازآفرینی شهری ایران دانست و گفت: استان‌های قزوین، قم، زنجان و هرمزگان پیشرو در اجرای این طرح هستند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزای دانشجو، محمد آئینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران بر اجرای طرح کلید به کلید تأکید کرد و گفت: اجرای طرح کلید به کلید، اولویت ویژه شرکت بازآفرینی شهری ایران در سال جاری به شمار می‌رود و باید از این فرصت طلایی جهت گره‌گشایی از بافت‌های فرسوده استفاده کنیم.

آیینی گفت: طرح کلید به کلید فرصت طلایی برای سرعت بخشی به بازآفرینی محلات شهری و بهبود کیفیت محیط زندگی شهری در محلات هدف بازآفرینی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر این که طرح کلید به کلید فرصت مناسبی برای بازآفرینی شهری به شمار می‌رود، افزود: این طرح علاوه بر این که یک قانون و لازم‌الاجراست در برنامه هفتم توسعه نیز پیش‌بینی شده است، بنابراین اجرایی شدن این طرح باید با جدیت پیگیری شود و از مزایای آن به نحو مطلوب بهره‌مند شد.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با اشاره به این که این طرح فرصت خوبی برای شهرداری‌ها نیز به شمار می‌رود، تصریح کرد: شهرداری‌ها می‌توانند با هوشمندی تعامل خوبی با ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها برقرار کرده و پروژه‌های مشترک تعریف کنند و از این فرصت برای گره گشایی و نفوذپذیر کردن بافت‌های ناکارآمد استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه بازآفرینی شهری منجر به ایجاد ارزش افزوده در محلات می‌شود، عنوان کرد: از پروژه‌های مرتبط با طرح کلید به کلید استقبال می‌کنیم و از استان‌ها نیز می‌خواهم که این طرح را در اولویت فعالیت‌های خود قرار داده و با جدیت بیشتری پیگیر این مهم باشند. تعیین محدوده‌ها و زمین‌های مناسب و نیز شناسایی محلات دارای اولویت، گام اول اجرای طرح مذکور به شمار می‌رود که باید با همکاری ادارات کل راه و شهرسازی و نیز شهرداری‌ها صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه برای تامین زمین از تمام ظرفیت‌های وزارت راه و شهرسازی می‌توان استفاده کرد، گفت: در شهر‌هایی که املاک و اراضی مناسب وجود ندارد می‌توان با استفاده از ظرفیت نهضت ملی مسکن و الحاق زمین به شهر مشکل کمبود زمین را برطرف کرد.

لازم به یادآوری است؛ طرح کلید به کلید در واقع بند «ث» تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ است که بر اساس آن جهت تشویق ساکنان بافت فرسوده به مشارکت در نوسازی محله‌های فرسوده و حاشیه‌ای، وزارت راه و شهرسازی مجاز است در فرایند کلید به کلید واحد‌های بافت فرسوده و حاشیه‌ای با واحد‌های نوساز یا اراضی تحت مالکیت خود تا سقف ۴۰ درصد تخفیف در قیمت کارشناسی واحد‌های نوساز یا اراضی مذکور اعمال کند.

دیگر خبرها

  • سرقت ۱۵ هزار دلار توسط سرایدار خانه
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • عملیات حفاری خط ۱۰ متروی تهران
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • انجام عملیات حفاری تحت نظارت آب منطقه‌ای/استخراج از معدن با بیل مکانیکی انجام می‌شود
  • شاه کلید مهار تورم
  • کاخ سفید: همچنان با حمله اسرائیل به رفح مخالفیم
  • اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری 
  • عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک