Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی گفت:­ تجارت بسیار گسترده‌ای بین ایران و قطر چه درمقاصد دو کشور و چه به عنوان ترانزیت به سمت شمال ایران و جنوب این شیخ‌نشین، وجود دارد.

عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی در حاشیه دیدار با جاسم بن سیف بن احمد السلیطی، وزیر حمل و نقل و ارتباطات قطر گفت: خوشبختانه مذاکرات بسیار خوبی در زمنیه های مختلف با وزیر حمل و نقل و ارتباطات قطر صورت گرفته و در اولین مرحله به بحث پیرامون حوزه حمل و نقل دریایی پرداخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از صدا و سیما؛ آخوندی در ادامه با اشاره به این مطلب که دولت قطر در مدت زمان اخیر سرمایه گذاری گسترده ای در زمینه بنادر انجام داده است، گفت: امکان تجارت بسیار گسترده ای بین ایران و قطر چه در مقاصد ۲ کشور و چه به عنوان ترانزیت به سمت شمال ایران و جنوب قطر وجود دارد و در این راستا، امکان هدف گذاری در این زمینه برای استفاده از کریدور ایران- قطر در جهت توسعه حمل و نقل بین ۲ کشور وجود دارد.   با توجه به گفتگوهای انجام شده قرار شد تا یک کمیسیون همکاری مشترک برای ایجاد روابط دوجانبه بین ایران و قطر تشکیل و در مدت کوتاهی امکان استفاده ازاین ظرفیت بسیار گسترده بین ۲ کشور را مورد بررسی قرار دهد.

آخوندی همچنین مسئله حمل و نقل ترکیبی بین بندر و ریل را یکی دیگر از مسائل مورد گفتگو بین ۲ کشور اعلام کرد و افزود: همچنین موارد دیگری از جمله امکان تشکیل شرکت های مختلف در مناطق آزاد و غیر آزاد در زمینه تجارت در ۲ کشور در این جلسه مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.   خوشبختانه همکاری بسیار گسترده ای بین ۲ کشور در بحث حمل و نقل هوایی وجود دارد، از این جهت در زمینه توسعه همکاری های تجاری بین شرکت های هواپیمایی ایرانی و قطری به گفتگو پرداختیم.

وی در ادامه ضمن ابراز امیدواری نسبت به این رفت و آمدها و روابط موجود بین ۲ کشور که منجر به خلق یک فضای همکاری تجاری ۲ و چند جانبه شود گفت: تلاش داریم تا این روابط باعث استقرار صلح در منطقه شده و در این زمنیه تأثیر عمیقی داشته باشد.

وزیر راه و شهرسازی همچنین با تأکید بر این نکته که هدف گذاری برای تعیین میزان بار جابه جا شده بین بنادر ۲ کشور در ۵ سال آینده یکی از اهداف اصلی ما در این جلسه بود گفت: ما قصد داریم تا جهت تحقق این موضوع سیستم برنامه حمل و نقل منظمی بین بنادر ۲ کشور ایجاد و همچنین تأسیسات لازم برای فعالیت شرکت های تجاری گوناگون در بنادر ایران و قطر را در این مدت فراهم کنیم.

ادامه سرمایه گذاری و همکاری های تجاری با ایران

در ادامه جاسم بن سیف بن احمد السلیطی گفت: ما در جلسه با آخوندی به مذاکره درباره همکاری های تجاری، قراردادهای موجود بین ۲ کشور، روابط حمل و نقلی در زمینه هواپیمایی و حمل و نقل دریایی به گفتگو پرداختیم.

وی در ادامه با اشاره به حضور وزیر راه و شهرسازی در مراسم افتتاح بندر حمد گفت: در این راستا ما بنا به دعوت وی به ایران آمده و مباحث گسترده تری از جمله حمل و نقل زمینی از طریق ترکمنستان، آذربایجان و بندر امام خمینی را نیز مورد بحث قرار دادیم.

وزیر حمل و نقل و ارتباطات قطر همچنین با اشاره به مذاکرات صورت گرفته در خصوص ایجاد زمینه مشترک در حوزه حمل و نقلی بیان کرد: بدون شک سرمایه گذاری و همکاری های تجاری ما با کشور ایران در آینده نیز ادامه داشته و محدود نخواهد بود.

این مقام مسئول در پایان ضمن ابراز رضایت از سیستم همکاری ۲ کشور در زمینه هوایی گفت: بدون شک مراقبین پرواز ایرانی در این مدت بسیار خوب عمل کرده و ما از امنیت و ایمنی پروازهای عبوری خود از ایران بسیار راضی بودیم چرا که این کشور تمامی معیارهای جهانی و بین المللی پروازی را در این مدت به خوبی رعایت کرده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۴۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهادری جهرمی: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هیأت دولت با اشاره به افزایش تجارت خارجی کشور در ماه گذشته، تصریح کرد: بر اساس گزارش گمرک ایران، تجارت خارجی کشور در فروردین ماه ۱۴۰۳ با رشدی ۴۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

وی اضافه کرد: تراز تجاری در فروردین ماه که بخش عمده‌ای از آن در کشور ما با توجه به آغاز سال جدید تعطیل است، حتی بدون احتساب نفت نیز مثبت شد.

گفتنی است؛ تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • ترکیه تجارتش با چین، هند و آفریقا را جایگزین رژیم صهیونیستی می‌کند
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • بهادری جهرمی: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد