Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، علی‌اصغر مونسان در این دیدار با بیان اینکه هنوز در بخش نرم‌افزاری حوزه گردشگری کشور گام‌های اولیه را می‌پیماییم، گفت: «در بخش زیر‌ساخت‌ها در سال‌های اخیر اقدامات خوبی صورت گرفته است. متأسفانه سازمان‌ها و نهادهای مربوط چندان در این مدت برای جهت‌دهی به این حوزه نقشی ایفا نکرده‌اند و گردشگری داخلی بیشتر خودجوش بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او با بیان این‌که در حال تدوین برنامه‌هایی برای گردشگران داخلی و خارجی هستیم افزود: «باید مسیرهای گردشگری در کشور تعریف شود. توزیع یکنواخت گردشگری در سطح کشور با معرفی ظرفیت‌های مناطق مختلف کشور و تبدیل آن به بسته گردشگری از مهم‌ترین اقداماتی است که باید صورت گیرد.»

معاون رئیس‌جمهوری ضمن تأکید بر تقویت بازار فروش صنایع‌دستی در این جلسه پیشنهاد کرد: «می‌توان در کاخ‌‌موزه‌های مختلف تهران نمایشگاه‌های صنایع‌دستی را به‌صورت دوره‌ای برگزار کرد. به‌عنوان مثال می‌توان هر هفته یا هر دو هفته یک بار محصولات صنایع‌دستی یک استان را در یکی از کاخ‌‌موزه‌ها عرضه کرد و سپس این امر را به استان‌ها نیز تسری داد. در حال حاضر مجموعه نیاوران آماده برگزاری چنین نمایشگاهی است.»

او ادامه داد: «همچنین معاونت صنایع‌دستی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری می‌تواند از طریق هماهنگی با شهرداری مناطق مختلف تهران مکان‌هایی را برای دایر کردن چنین نمایشگاه‌هایی اختیار کند. باید با برگزاری رویداد‌های مختلف، ایجاد پلازاهای شهری و اقداماتی از این دست به شهرها هویت بخشید.»

استفاده از ظرفیت استان‌های برای توسعه گردشگری

علی‌اصغر یوسف‌نژاد نماینده ساری در مجلس شورای اسلامی در این دیدار با تشریح ظرفیت‌های گردشگری استان مازندران نظیر جشنواره گلاب در دودانگه ساری، باداب‌سورت و... بر استفاده‌ از این ظرفیت‌ها برای توسعه گردشگری تأکید کرد.

محمد بیرانوندی نماینده خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با بیان این‌که استان لرستان در حوزه گردشگری و گیاهان دارویی ظرفیت‌های بی‌شماری دارد گفت: «متأسفانه از این دو ظرفیت که می‌تواند به‌هم مرتبط باشد آن‌طور که باید استفاده نشده است. توسعه گردشگری در استان لرستان می‌تواند بسیاری از مشکلات نظیر اشتغال، کسب‌وکار، رونق اقتصادی و... را حل کند.»

محمد دامادی، دیگر نماینده ساری در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با تشریح ظرفیت‌های استان مازندران خواستار سامان‌دهی و حفاظت از باداب‌سورت‌ شد.

جمشید جعفر‌پور نماینده لارستان در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با بیان اینکه دولت توجه ویژه‌ای به حوزه‌های میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری دارد بیان کرد: «در برنامه ششم نیز بر توسعه بسیاری از حوزه‌های مربوط به سازمان تأکید شده است. این حوزه‌ها هم به هویت و هم به ایجاد اشتغال کمک شایانی می‌کند.»

توجه و حفظ میراث‌ناملموس

حسین مقصودی نماینده سبزوار در مجلس شورای اسلامی نیز تصریح کرد: «سبزوار دارای ۱۱۰۰ اثر تاریخی ثبت‌شده است و ۲۰ تن از مشاهیر بزرگ متعلق به این شهرستان هستند.»

او خواستار حفظ آیین‌ها و رسوم سبزوار و احیای بازی‌های محلی این شهرستان شد.

محمودرضا سلیمانی رئیس اداره‌ میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری سبزوار نیز که به‌همراه نماینده سبزوار در این دیدار حضور داشت با بیان اینکه شهرستان سبزوار شهرستان آیین‌ها و رسوم است گفت: «در سبزوار ۱۳ کاروانسرا و ۱۱ سرا و ۸ تا ۹ محوطه پیش از تاریخ وجود دارد.»

او پیشنهاد کرد که مجوز راه‌اندازی مرکز ملی پژوهش‌ میراث‌ معنوی، مرکز ملی پژوهش کاروانسراها و سراها و مرکز ملی پژوهش محوطه‌های پیش از تاریخ صادر شود.

مهدی برومندی نماینده مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار خواستار توجه بیشتر به تخت‌جمشید و استفاده از ظرفیت‌های آن و تشکیل هیئت‌امنای تخت جمشید برای اداره این آثار شد.

در این دیدار محمدحسن طالبیان معاون میراث‌فرهنگی، سعید شیرکوند معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری، احمد دانیالی معاون توسعه و مدیریت، میرهادی قره‌سید رومیانی معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌ها و بهمن نامورمطلق معاون صنایع‌دستی سازمان میراث‌فرهنگی نیز حضور داشتند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۶۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم. - اخبار استانها -

مریم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌ هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت‌آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در استان سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

جلالی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: ضرورت دارد محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا