Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون امور فرهنگي و اجتماعي شهرداري تهران از استقرار 700 راهنمايي زاِِئر در ستاد گمشدگان کربلا و نجف خبر داد.
مجتبي عبدالهي در بيست و سومين دوره نمايشگاه مطبوعات و ، با اشاره به برنامه هاي شهرداري تهران به مناسبت اربعين حسيني گفت: برنامه هاي اربعين امسال نيز با تلاش هاي صورت گرفته و تجربيات سال هاي گذشته، خوب پيش مي رود و تلاش هاي خوبي در همه بخش ها صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: نيروهاي ما در مناطق مستقر هستند و کار خود را در چهار مرز شلمچه، چزابه، مهران با قدرت ادامه مي دهند. امسال هم با اضافه شدن مرز خسروي که مسئوليت آن بر عهده منطقه 14 است، به خوبي انجام مي دهند. در شهر کوت نيز به همين ترتيب تلاش ها صورت مي گيرد و فعاليت تيم هاي ما در ماموريت هاي مختلف انجام مي شود.
معاون امور فرهنگي و اجتماعي شهرداري تهران با اشاره به موضوع تبليغات فرهنگي در اين مناطق تصريح کرد: برنامه ها و اقدامات تبليغي و فرهنگي در اين مرزها صورت گرفته و در حال حاضر در شهر نجف، شهرداري تهران اقدامات مربوط به خدمات شهري را انجام مي دهند، در شهر نجف نيز حدود 250 کارگر به مدت يک هفته مستقر شده و اقدامات لازم را انجام مي دهند.
وي همچنين گفت: مسير شهر نجف به کربلا پاکسازي و نخاله برداري شده است. گروهي به نام "حريم پاک" که همه اعضاي آن داوطلب هستند، مسير نجف به کربلا نظافت اين مسير را بر عهده دارند. همچنين در حين مراسم و در شلوغ ترين زمان تراکم حضور زائرين اباعبدالله نسبت به جمع آوري زباله مبادرت مي کنند.
عبدالهي با اشاره به اينکه در شهر کربلا در حال حاضر 500 نفر از پرسنل و کارگران حدود هشت روز است که مشغول نظافت هستند، اظهار کرد: در ارتباط با مسير نجف به کربلا اقدامات تبليغي و فرهنگي صورت گرفته است. همچنين عکس شهداي بسيج مردمي عراق روي عمودها و پرچم ها نصب شده و يک بسته فرهنگي به موکب هاي عراقي با هماهنگي کميته فرهنگي که مسئوليت آن با سازمان حج و زيارت است و ما نيز عضو آن کميته هستيم، اين بسته تبليغي ارايه خواهد شد .
وي همچنين افزود: در طول مسير چند موکب داريم که متعلق به بسيج شهرداري تهران است. در اين موکب ها ( 707 و موکب 828) اين خدمات به زائرين به صورت مناسب ارايه مي شود، همچنين اداره درمان شهرداري به زائرين ابا عبدالله خدمات رساني مي کند.
معاون امور فرهنگي و اجتماعي شهرداري تهران با بيان اينکه در بحث ايمني، طبق روال سال هاي گذشته، سازمان آتش نشاني حضوري فعال دارد، تصريح کرد: گروهي به نام راهنماي زائر يا ستاد گمشدگان تشکيل داده ايم که امسال تعداد اين گروه 700 نفر بوده که در سال گذشته تعداد اين افراد به 400 نفر مي رسيد. اين افراد عمدتا داوطلب بوده و از شهروندان استان خوزستان هستند، اين افراد به صورت يک شبکه و برنامه نرم افزاري با سيستم کامپيوتر به يکديگر متصل هستند، اگر به عنوان مثال فردي در يک نقطه اي گم شود، اين ستاد فرد را به خانواده اش مي رساند. اين اقدام يکي از اقدامات خوبي است که مورد استقبال مسئولين عراقي نيز قرار گرفته است.
وي در ادامه گفت: اميدوار هستم که پايان عمليات اربعين 96 ما يک جمع بندي خوبي داشته باشيم و بتوانيم به همه دستگاه ها و زائرين به صورت خاص و ويژه خدمات خوب و شايسته اي را ارايه دهيم و خودمان نيز از عملکردمان در اين ايام يک جمع بندي خوب و رضايت بخش داشته باشيم.
وي خاطرنشان کرد: در ارتباط با اتفاقات و برنامه هاي اجرايي که صورت مي گيرد، ما همکاري و ارتباطمان با استانداري نجف، استانداري کربلا، شهرداري نجف، شهرداري کربلا، عتبه اميرالمومنين يعني حرم مطهر اميرالمومنين در نجف اشرف، حرم مطهر امام حسين(ع) سالار شهيدان و هم چنين قمر بني هاشم که به عنوان عتبه گفته مي شود، بسيار خوب بوده و تا کنون هيچ مشکلي نداشته و هر اتفاقي که افتاده و هر فعاليتي که صورت گرفته را ما با هماهنگي اين آقايان و اين عزيزان انجام داديم؛ ارتباطمان با سر کنسولگري ها و سفارت خانه هاي خودمان خوب است و همه کارها در شرايط دوستانه و تفاهم و همکاري دو جانبه پيش مي رود، تا کنون نيز به لطف خداوند ما هيچ گونه بحث و صحبتي با اين دوستان نداشته ايم و اميدواريم روند خوبي که از سال هاي قبل به وجود آمده ادامه پيدا کند و وضعيت ما روز به روز بهتر شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۶۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی

مدیر کل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دادستانی کل کشور با اشاره به موضوع آسیب‌های اجتماعی گفت: هر دستگاهی که در انجام وظایف خود کوتاهی کرده باید مورد مواخذه دادستان قرار گیرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست حمایت از کودکان و نوجوانان، جلوگیری از فعالیت مراکز غیرمجاز تفکیک زباله و ضایعات و پیشگیری از وقوع جرم امروز در شهرداری منطقه ۱۹ برگزار شد.

این نشست با حضور عسکر جلالیان، معاون وزیر دادگستری، صادقی مدیر کل پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور، ولی الله مهبودی معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران، شهردار منطقه ۱۹ و تعدادی از مسئولان شری و انتظامی برگزار شد.

دادستانی تهران در صورت لزوم از اقدامات شهرداری‌ها حمایت قضائی می‌کند

مهبودی درباره ضرورت برگزاری این نشست گفت: در جلسه امروز، چند موضوع از جمله کودکان کار، کودکان خیابان و کودکان زباله‌گرد مطرح شد که رسیدگی به وضعیت آنان به صورت جدی در دستور کار دادستانی تهران قرار دارد؛ بحمدالله کار‌ها در این زمینه با قوت و سرعت مطلوبی پیشرفته و نتایج مثبتی تاکنون حاصل شده است.

وی با بیان اینکه بحث ساماندهی اتباع غیرمجاز نیز در دستور کار است، گفت: در همه مناطق تهران با این پدیده دست به گریبان هستیم، اما تعداد این افراد در منطقه ۱۹ بیشتر از سایر مناطق است لذا رسیدگی‌های بیشتری نیز لازم دارد و این کار نیز با جدیت، توجه و قوت در دست انجام است.

معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران بیان کرد: یکی دیگر از آسیب‌های اجتماعی، جمع‌آوری معتادان متجاهر است که دادستانی تهران به این موضوع نیز ورود داشته است. با اقداماتی که انجام شده دیگر شهروندان شاهد حضور دسته‌ای معتادان در خیابان‌ها نیستند؛ در این رابطه نیز کار به صورت مستمر ادامه دارد.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته درباره ساماندهی مشاغل نیز عنوان کرد: ساماندهی ضایعات فروشان امری ضروری است و این موضوع باید بر اساس قانون مدیریت شود.

مهبودی اضافه کرد: شهرداری بر اساس قانون وظیفه دارد با مواردی که باعث آسیب شهروندان است بلافاصله ورود کرده و در خصوص مشاغل مزاحم به وظایف خود عمل کند و اگر نیاز به حمایت و دستورات قضائی وجود دارد، دادستانی تهران مطابق موازین قانونی به وظیفه خود عمل می‌نماید.

وی همچنین خاطرنشان کرد: اگر قانون مدیریت پسماند به صورت دقیق اجرا شود و تفکیک زباله از مبدأ صورت گیرد، جلوی خیلی از مشکلات گرفته می‌شود.

همکاری دادستانی تهران با شهرداری مناطق اتفاق مبارکی است

جلالیان گفت: این اتفاق یعنی همکاری گسترده دادستانی تهران با شهرداری‌های مناطق چندگانه پایتخت، در تاریخ کشور بی سابقه است که باید قدر این فرصت دانسته شده و از این ظرفیت گرانبها برای حل مشکلات کلانشهر تهران استفاده شود.

وی با تاکید بر اینکه باید قدر فرصت را دانست، افزود: باید از تعامل و زمینه مثبت ایجاد شده استفاده حداکثری شود. همگی باید به شهرداری کمک کنیم تا پدیده شوم زباله‌گردی حل شود.

معاون وزیر دادگستری با اشاره به اینکه ضایعات فروشی و فروش پسماند خشک دو مقوله جداگانه هستند، گفت: خرید و فروش فلزات ذوبی یک شغل است.

جلالیان با اشاره به اینکه متأسفانه در حوزه بین‌الملل درباره زباله گردی تبلیغات منفی بسیاری می‌شود، گفت: گفته می‌شود حدود ۶ هزار زباله گرد وجود داشته که ۴ هزار نفر از آن‌ها را جمع‌آوری کردند؛ کار بزرگی شده است و باید با عزمی جدی‌تر، افراد باقیمانده را نیز هرچه سریع‌تر ساماندهی کنند.

وی با تاکید بر اینکه به راحتی می‌توان تهران را به شهری بدون زباله گرد تبدیل کرد، گفت: زباله‌گردی نقض کرامت انسانی و به تبع آن نقض حقوق شهروندی و جرمی مشهود است.

وضعیت آسیب‌های اجتماعی شایسته نظام جمهوری اسلامی نیست

صادقی نیز گفت: جایی که حقوق عمومی و بهداشت عمومی تضییع شده و یا اقداماتی بدون مجوز صورت بگیرد، دادستان می‌تواند به این موضوعات ورود کند.

وی با بیان اینکه با توجه به شیوع آسیب‌های اجتماعی باید از دادیار مستقل حقوق عامه استفاده شود، گفت: یکی از وظایف دادستان‌ها بررسی ترک فعل‌ها است. هر دستگاهی که در انجام وظایف خود کوتاهی کرده باید مورد مواخذه دادستان قرار گیرد و دادیار‌ها نیز باید در میدان باشند و تخلفات را گزارش کنند.

مدیر کل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دادستانی کل کشور تاکید کرد: درخواست کردیم مجتمع حقوق عامه در تهران راه اندازی شود.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین نخاله‌گاه تبریز
  • تخلیه ماهانه۵۰۰ تن زباله و لجن از کانال‌ های آب تهران | روایت کارگرهایی که در مسیر پاکسازی کانال‌های شهر جان می‌ دهند
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • کمک رسانی آتش نشانان تهرانی در مناطق سیل زده بلوچستان ادامه دارد | باز شدن مسیر ۸ روستا بعد از یک هفته
  • بهره‌برداری از ۲ طرح راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان
  • ضرورت پاکسازی معابر شهر‌ی از خاک و نخاله
  • عملیات جمع‌آوری نخاله از سطح شهر از ابتدای سال گذشته در حال اجراست
  • ضرورت بازنگری در ضوابط استقرار مراکز دفن نخاله‌های ساختمانی
  • طراحی الگوهای جدید برای جشن‌های خیابانی در تهران
  • الگوی جدیدی برای جشن‌های خیابانی در تهران