Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست ؛حسین مهری شامگاه دوشنبه در آئین افتتاح پروژه سیماک در اداره کل پست استان خوزستان با اشاره به اینکه جهت گیری پست در جهان به سمت اسناد و کالاست اظهار کرد: باتوجه به تغییر نیاز مشتریان، شرکت پست جمهوری اسلامی نیز در تلاش است تا نیاز آنها را رفع کند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات توسعه تجارت الکترونیک و توسعه فروشگاه های مجازی را در راستای نیاز مشتریان خواند و افزود: رشد 42 درصدی ترافیک و بسته های امانت در شش ماهه نخست سال نشانه ای ازبه روز بودن فعالیت های شرکت پست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی درخصوص اهمیت جی نف یادآور شد: هویت مکانی یکی از اساسی ترین نیازهای دولت الکترونیک است.درحال حاضر به علت وجود خلاء، یک مکان با کدهای مختلف شناسایی می شود که جای نگرانی دارد.

مهری با بیان اینکه باید پلاک شهرداری و یا کدهای یونیک تعریف شود خاطر نشان کرد: از سویی دیگر برای یک مکان آدرس های مختلفی وجود دارد که امکان شناسایی را محدود می کند.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون 13 میلیون موقعیت مکانی در سامانه تعریف شده افزود: یکی دیگر از مشکلات پیش رو وجود معابر همنام و یا بی نام است که با راه اندازی سامانه جی نف این معضل نیز رفع خواهد شد.
 
**کاهش سالانه 120 میلیون سفر از مزایای سیماک
مدیرکل پست استان خوزستان با اشاره به اینکه طرح سیماک در راستای تحقق پروژه دولت الکترونیک بوده است گفت: یکپارچه سازی اطلاعات جهت برنامه ریزی مدیریتی، جلوگیری از زمین خواری، ایجاد شناسنامه الکترونیک املاک و ارتقاء سلامت اداری بخشی از مزایای اجرای طرح سیماک است.

حموله با اشاره به اینکه 28 دستگاه از مزایای طرح سیماک بهره مند می شوند، افزود: سرعت بخشی به امور مربوطه، کاهش چشمگیر هزینه ها، کاهش 120 میلیون سفر در طول یکسال، کمک به اجرای هدفمندی یارانه ها و شفافیت اداری نیز از دیگر مزایای طرح سیماک است.

وی درخصوص راه اندازی سامانه جی نف نیز یادآور شد: توافقنامه ای به اعتبار 23 میلیارد ریال بین اداره کل پست استان خوزستان و منطقه آزاد اروند منعقد شده است.

حموله تصریح کرد: در همین راستا به هنگام سازی کدهای پستی در تمام شهرهای خوزستان انجام و 65درصد کار به هنگام سازی کدهای پستی در روستاها صورت گرفته است که امیدواریم تا پایان سال به اتمام برسد.
وی افزود: اخد نقشه های قطعه بندی در شهرستان های اهواز و آبادان با همکاری اداره کل ثبت اسناد و املاک استان و اداره کل بنیاد مسکن صورت گرفته است.

طرح سیماک به عنوان زیرساخت اجرای برنامه های دولت الکترونیک یکی از مهم ترین برنامه های اقتصاد مقاومتی، فرآیند های اداری امور املاک را در میان دستگاههای اجرایی مربوطه الکترونیکی می کند.

در طرح سیماک با الکترونیکی شدن پرونده ها و یکپارچه شدن اطلاعات املاک و مدارک مربوط به ملک و دسترسی مستقیم دستگاه های اجرایی مربوطه به پرونده املاک، امکانات مناسبی برای نظارت مستقیم مدیران بر فعالیت کارکنان و نیز نظارت دستگاه های نظارتی بر عملکرد دستگاه های اجرایی فراهم می شود.

امکان مبادله الکترونیکی استعلام های میان دستگاهی مربوط به ملک، شفاف سازی پرونده ملک و روند کارهای مربوط به آن و ایجاد خود کنترلی مدیران و کارکنان، ارتقای بهره وری استانی و ملی، کاهش مراجعات و مواجهه حضوری و ارتقای سلامت اداری و به حداقل رساندن زمین خواری از مهم ترین مزایای اجرای طرح سیماک است.

همچنین طرح مدیریت نشانی مکان محور و استعلامات میان دستگاهی اماکن (جی نف) که از طرح های کلان ملی به شمار می رود به عنوان یکی از طرح های اقتصاد مقاومتی از سوی هیات دولت به تصویب رسید.با اجرای این طرح می توان به هر مکان کد پستی یونیک، آدرس استاندارد و تخصیص طول و عرض جغرافیایی داد و این سه گزینه را روی نقشه های بومی قرار داد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۷۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیروزیمان غیرممکن شد/اصلا بازی نکردیم

ایسنا/اصفهان سرمربی تیم بسکتبال ذوب‌آهن گفت: در نیمه دوم خوب نبودیم و حتی می‌توان گفت اصلا بازی نکردیم، پیروزی غیر ممکن شد و به بازیکنان استراحت دادیم.

مهران حاتمی پس از شکست تیمش برابر طبیعت تهران در دیدار نخست مرحله نیمه‌نهایی اظهار کرد: در نیمه دوم خوب نبودیم و اواخر کوارتر به نتیجه رسیدیم که به بازیکنان خود استراحت دهیم، چون می‌دانستیم امکان بازگشت به بازی وجود ندارد.

‌وی افزود: می‌توان گفت در نیمه دوم اصلا بسکتبال بازی نکردیم، اشکالات زیادی داشتیم که باید روی آن تمرکز کنیم و برای بازی بعدی آماده شویم. 

سرمربی تیم بسکتبال ذوب‌آهن تاکید کرد: دوشنبه روز دیگری خواهد بود و نمایش بهتری خواهیم داشت. 

سینا فتحی، مربی تیم بسکتبال طبیعت تهران نیز پس از پیروزی مقابل ذوب‌آهن اظهار کرد: نیمه اول تمرکز کمتری روی بازی داشتیم، هم در دفاع و هم در حمله این شرایط وجود داشت، حتی در کوارتر نخست که بازی را بردیم به این دلیل بود که ذوب‌آهن از موقعیت‌های خود استفاده نکرد. 

او ادامه داد: در نیمه دوم خیلی آماده بودیم و تمرکز کافی وجود داشت، در مرحله قبل ۵ بازی انجام دادیم و فشار زیادی بر روی تیم وجود داشت اما خوشحالم توانستیم به بازی برگردیم و برنده شویم. 

فتحی تصریح کرد: ما در مرحله قبل در حالی‌ موفق به صعود شدیم که بازی نخست را باخته بودیم، بنابراین برد اول ما در این مرحله با وجود این که بسیار روحیه‌بخش است اما نمی‌تواند تضمین‌کننده صعود باشد. 

مربی تیم طبیعت گفت: باید در بازی‌های بعدی نیز نمایش خوبی را ارائه دهیم، دو تیم در سطحی هستند که بازی در خانه یا خارج از خانه به اندازه‌ای که تصور می‌شود بر روی نتیجه اثرگذار نیست.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • جاده چالوس بسته است
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • مرحله دوم انتخابات در البرز به صورت نیمه الکترونیک برگزار می‌شود
  • پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی در سنندج انجام شده است
  • پیروزیمان غیرممکن شد/اصلا بازی نکردیم
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • بسته کمکی ۶۵ میلیون دلاری استرالیا برای اوکراین
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • رشد ۷۰ درصدی کشور در تجارت الکترونیک طی سال گذشته