Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-28@20:33:37 GMT

مصرف آسپرین و کاهش خطر ابتلا به سرطان

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۵۷۶۰۸

مصرف آسپرین و کاهش خطر ابتلا به سرطان

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ در این مطالعه که یکی از بزرگترین مطالعاتی است که به بررسی ارتباط میان ابتلا به سرطان و مصرف آسپرین پرداخته است، بیش از 600 هزار نفر مورد تحقیق قرار گرفتند.
محققان دانشگاه هنگ کنگ در چین متوجه شدند افرادی که برای مدت متوسط هفت سال هر روز یک عدد آسپرین مصرف کرده بودند، 48 درصد کمتر احتمال داشت که به سرطان های کبد و مری مبتلا شوند و احتمال ابتلای آنها به سرطان معده نیز 38 درصد کمتر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این افراد همچنین 34 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده بودند و احتمال ابتلای آنها به سرطان کلورکتال (روده بزرگ) هم 24 درصد کمتر بود.
محققان می گویند این مطالعه نشان می دهد که مصرف بلندمدت آسپرین می تواند خطر ابتلا به بسیاری از سرطان ها را کاهش دهد.
نکته مهم و قابل توجه این نتایج در زمینه سرطان های مسیر گوارشی بود که کاهش بسیار زیادی را در میزان ابتلا به سرطان های این مسیر به ویژه سرطان کبد و مری نشان داد.
اما بر اساس نتایج این مطالعه، مصرف آسپرین بر شیوع سرطان های سینه، مثانه، کلیه و Multiple myeloma (نوعی سرطان غیر قابل درمان مغز استخوان که عامل 2 درصد مرگ و میرهای ناشی از سرطان است) تاثیری ندارد.
با این وجود این مطالعه نشان داد که مصرف بلند مدت روزی یک عدد آسپرین احتمال ابتلا به سرطان ریه را 35 درصد، سرطان لوسمی( نوعی سرطان خون) را تا 24 درصد و سرطان پروستات را هم تا 14 درصد کاهش می دهد.
آسپرین که به عنوان استیل‌سالیسیلیک اسید نیز شناخته می شود در سراسر جهان برای درمان برخی عوارض مصرف می شود.
یک مطالعه اخیرا نشان داد بیمارانی که مصرف آسپرین را متوقف می کنند در قیاس با افرادی که به مصرف خود ادامه می دهند، 37 درصد بیشتر احتمال دارد که به یک بیماری قلبی عروقی مانند حمله قلبی یا سکته مغزی مبتلا شوند. همچنین مصرف آسپرین بلافاصله بعد از یک حمله قلبی، خطر مرگ را کاهش می دهد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۷۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر (فیلم)

پزشکان امیدوارند این ربات در تشخیص ایمن و دقیق تر سرطان ریه موثر باشد.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، پزشکان بر این باورند که تشخیص زودهنگام در حفظ زندگی مبتلایان به سرطان موثر است.

براساس گزارش موسسه ملی سرطان سالانه 125 هزار نفر در آمریکا به خاطر سرطان ریه جان خود را از دست می‌دهند.

این ریز روبات که از دستگاه‌های فعلی دقیق‌تر و ظریف تر است قادر به حرکت در محدوده گسترده تری از ریه و تشخیص غده و زائده های ریزتر و مشکوکتری است.

جزئیات بیشتر در باره نحوه کار و عملکرد این ربات را در تصاویر گزارش ببینید.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: راهی برای تشخیص زودهنگام سرطان ریه روش درمانی جدید برای سرطان ریه ۷ علامت ابتلا به سرطان ریه

دیگر خبرها

  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر (فیلم)
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد