Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جریان هجدهمین جلسه شورای شهر تهران  بررسی پلاک ثبتی 315.2 کمیسیون ماده 7 آیین‌نامه اجرایی ماده یک قانون اصلاح لایحه قانونی حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها توسط کمیسیون شهرسازی و معماری در دستور کار قرار گرفت. 

محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران با اشاره به تخلف صورت گرفته در زمینی بالغ بر 47 هزار متر مربع در منطقه 5 و در سال 92 اظهار کرد: متاسفانه مجوزی که برای ساخت واحدهای مسکونی در این محدوده داده شده است، بدون استعلام از بخش فضای سبز صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تصریح کرد: یکی از برنامه‌های شورای پنجم این است که از این پس موضوع پرونده باغات که در آنها ساخت و ساز انجام شده را در جلسات علنی مطرح و در نهایت تصمیم‌گیری لازم را انجام دهد. 

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران ادامه داد: فرایند تشخیص باغات اینگونه است که املاک و اراضی که مساحت آنها 500 و بالای 500 متر باشد، در فرایند صدور پروانه باید از فضای سبز منطقه استعلام بگیرند، ضمن اینکه اراضی که مساحت آنها از 2 هزار  و 2 هزار متر بالاتر باشد باید از طریق کمیسیون ماده 7 که در مناطق 22 مستقر هستند و شهرداری منطقه و نماینده بوستان شهر تهران و همچنین کارشناس شورای شهر تهران در آن عضویت دارند باید مجوز لازم را دریافت کنند. 

سالاری گفت: برهمین اساس برای صدور پروانه در زمین‌های 2 هزار متری به بالا باید مجوز لازم از طریق کمیسیون ماده 7 مستقر در بوستان‌های شهر تهران دریافت شود. 

وی ادامه داد: اگر کسی نیز نسبت به آرای صادره از طریق این کمیسیون اعتراض داشته باشد پرونده به دیوان عدالت اداری ارجاع و در نهایت برای تاییدیه نهایی به کمیسیون تجدیدنظر که اعضای آن کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران هستند ارجاع داده می‌شود. 

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران ادامه داد: قطعا باید تک‌تک آرایی که در کمیسیون ماده 7 به تایید می‌رسد در شورای شهر بررسی و در نهایت اعضا نظر خود را اعلام کنند. 

سالاری در ادامه با اشاره به ساخت واحدهای مسکونی در زمین 47 هزار متری در منطقه 5 بیان کرد: واحدهایی که در این زمین احداث شده مربوط به کارکنان و پرسنل شهرداری در بخش موتوری است که متاسفانه شهردار منطقه در سال 92 تخلفی را در این بخش انجام داده است. 

وی گفت: پهنه این زمین R131 بوده به طوری که در آن زمان (1392) بدون استعلام از فضای سبز پروانه ساخت در این زمین اخذ شده است. 

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران افزود: البته در ابتدا کمیسیون ماده 7 رای به آن نداده است.

وی گفت: براساس گزارش دریافت شده 479 اصله درخت در همان مقطع قطع و در نهایت ساخت و ساز در آن زمین انجام می‌پذیرد که کمیسیون ماده 7 براساس تخلفات صورت گرفته 2 میلیارد و 800 میلیون تومان مالکان را در این زمین جریمه کرده است.

سالاری تصریح کرد: این زمین متعلق به شرکت تعاونی مسکن شهرداری بوده و 1674 واحد مسکونی در آنجا ساخته شده است و هم‌اکنون نیز مالکان برای اخذ پایان کار اقدام به پیگیری موضوع و پرداخت جریمه کرده‌اند.

به گزارش تسنیم، در ادامه جلسه اعضای شورای شهر تهران نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص جرائم، تخلفات در خصوص ساخت و ساز در بحث باغات مطرح کردند و علی‌رغم اینکه تعدادی از اعضا مخالف پرداخت جریمه از سوی مالکان جهت اخذ پایان کار بودند اما در نهایت اعضای شورای شهر تهران موافقت خود را با پرداخت جریمه از سوی مالکان برای اخذ پایان کار اعلام کردند.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۷۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره امور اراضی جهاد کشاورزی نیشابور، از قلع وقمع ۱۰ مورد دیوارگذاری و آزادسازی ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی خبر داد.

شهاب جهانداری ۱۳ اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس وظیفه ذاتی این مدیریت و در راستای حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی و بازدیدهای میدانی همکاران تشخیص، علیرغم اخطارهای داده شده به واحدهای مزبور اما هیچ گونه ترتیب اثری از طرف مالکین داده نشده است.

وی با اشاره به اینکه عمده اجرای حکم قلع و قمع مربوط به زمین‌هایی بود که اطراف آن دیوارکشی شده بودند، تصریح کرد: با توجه به اینکه اجرای دیوار مانع از دید کارشناسان به داخل شده و افراد در داخل زمین‌ها مشغول ویلا سازی می‌شوند، تمامی این دیوارکشی تخریب شد.

رئیس اداره امور اراضی جهاد کشاورزی نیشابور بیان کرد: این اقدام قانونی منجر به قلع و قمع ۱۰ مورد دیوارگذاری به مساحت ۵۶۰ مترمربع، یک باب استخر به مساحت ۵۰ مترمکعب و معدوم‌سازی یک مورد تابلو مربوط به جاده‌سازی و قطعه‌بندی شد و در این رابطه مقدار ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی آزادسازی شد.

جهانداری تصریح کرد: علی‌رغم تذکرها و اخطارهای مکرر به شهروندان در نشریات، رسانه‌های عمومی و پیام رسان‌ها جهت استعلام در زمان خرید زمین کشاورزی و باغ، متأسفانه عده‌ای سودجو باعث ضرر و زیان به افراد خریدار می‌شوند و مالکین جدید هم بدون توجه به استعلام لازمه از ادارات و مراجع ذی‌ربط، سبب خسارت و خسران به خود می‌گردند.

همچنین مدیر جهاد کشاورزی نیشابور در مجموع از قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی و باغی جاده بوژان نیشابور در محدوده روستاهای حمیدآباد، تحت منظر و حصار بوژان با حضور یگان حافظان انفال و حقوق بیت‌المال با محوریت اداره امور اراضی جهاد کشاورزی، در معیت نیروهای کلانتری ۱۲ به‌عنوان نماینده دادستانی، به حکم تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی خبر داد.

علی مبارکی افزود: کشاورزی حفظ و اساس استقلال کشور، محور توسعه پایدار، اقتصاد مقاومتی و تأمین امنیت غذایی جامعه بوده و زمین‌های کشاورزی به عنوان بستر تولید غذا، مهمترین رکن تداوم حیات انسان‌ها و امانتی برای تمام نسل‌ها است.

وی افزود: بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، مأموران جهاد کشاورزی موظفند با حضور نماینده دادسرا راساً نسبت به قلع و قمع بنا و مستحدثات اقدام و وضعیت زمین را به حالت اولیه اعاده نمایند.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور تصریح کرد: ایجاد بنا و تأسیسات، خاک‌برداری و خاک‌ریزی، گودبرداری، پی‌کنی، دیوارکشی، فنس کشی، استقرار کانکس و آلاچیق، سوزاندن بقایا، قطع و ریشه‌کنی و خشک‌کردن باغات، احداث پارک و فضای سبز، استخر ذخیره آب و محوطه‌سازی از جمله موارد تغییر کاربری محسوب می‌شود و کشاورزان عزیز باید توجه نمایند که تمامی موارد ذکر شده مصادیق جرم محسوب شده و با قاطعیت با آن‌ها برخورد خواهد شد.

این مقام مسئول از آحاد مردم به‌ ویژه روستاییان پرتلاش درخواست کرد از هرگونه احداث بنا یا دیوارکشی اراضی زارعی و باغی خودداری کنند و حتماً قبل از هرگونه اقدامی، استعلام لازم را از مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان دریافت کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی، مراتب را از طریق سامانه ۱۳۱ از خطوط ثابت گزارش کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بسته تشویقی شهرسازانه ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان
  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • استفاده از «گنبد بیزانسی» در ساخت‌وساز شهر قم ممنوع است
  • امسال بودجه شهرداری اراک ۶ هزار میلیارد تومان است
  • آزادسازی ۷۳ هکتار اراضی کشاورزی در ساوجبلاغ
  • توسعه همکاری‌های تجاری در دستور کار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • طرح نهضت ملی مسکن جنوب شرق استان تهران آغاز شد
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است
  • وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد