Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-02@17:07:16 GMT

مزاحمت ساختمان سازی برای شهروندان

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۵۹۰۷۳

مزاحمت ساختمان سازی برای شهروندان

به گزارش ایسکانیوز به نقل از ابراهیم وجدانی، در بازدید از غرفه خبرگزاری مهر در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها گفت: شهرداری تهران برای ارتباط با شهروندان دو سامانه ۱۸۸۸ و ۱۳۷ را دارد، سامانه ۱۸۸۸ مربوط به انتقاد، پیشنهاد، تقدیر، تشکر و گزارش های مردمی تخلفات است که مرتبا به رسانه ها گزارش های ماهانه، فصلی و سالانه آن را ارائه می کنیم تا رسانه ها مطلع باشند که دیدگاه مردم در حوزه پاسخگویی شهرداری تهران به چه شکل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجدانی افزود: سازمان بازرسی شهرداری در اتفاقاتی که در سطح شهر رخ می دهد مثل ریزش یک ساختمان، تعیین مقصر در این اتفاقات و برخورد با آنها و همچنین تخلفاتی که در حوزه ساخت و ساز و ... در سطح شهر رخ می دهد، برای جلوگیری و برخورد ورود می کند.

وی ادامه داد: سامانه ۱۳۷ به درخواست های مردمی در حوزه اجرا یعنی فعالیت های عمرانی و عملیاتی مربوط می شود.

مدیر روابط عمومی سازمان بازرسی شهرداری تهران در پاسخ به این پرسش که برخی کارگاه های ساختمانی به دلیل محدودیت تردد خودروهای سنگین تا قبل از ساعت ۱۰ شب اقدام به تخلیه مصالح ساختمانی در نیمه های شب کرده و موجب مزاحمت برای شهروندان می شوند، توضیح داد: در این مسئله پاسخی که ما به مردم می دهیم آن است که مشکل باید با همکاری و تعامل دو طرف حل شود. شهروندی که مجوز ساخت می گیرد ناگزیر باید از کوچه ۶-۵ متری مصالح را جابه جا کند، ما در این زمینه قوانینی داریم و آن را به توافق طرفین گذاشته ایم، البته متاسفانه برخی کارگاه ها به جای ساعت ۱۰ شب تخلیه مصالح را به ۱ یا ۲ نیمه شب منتقل می کنند که باعث ایجاد مزاحمت می شود.

وجدانی افزود: یکی از معضلات دیگر در سطح شهر سد معبر مصالح ساختمانی است که کارگاه ها رعایت نکرده و معبر را مسدود می کنند، در حالی که طبق قانون فقط تا زمان احداث سقف اول و آن هم به اندازه یک سوم معبر حق اشغال معبر را دارند، اما متاسفانه مردم از این موضوع اطلاع ندارند.

وی در پایان تصریح کرد: قطع اشجار در مراحل ساخت و ساز یکی از تخلفات دیگر است که در این زمینه پیام های زیادی از مردم دریافت می کنیم و از دید ما تخلف بسیار بزرگی محسوب می شود و به هیچ عنوان از آن نخواهیم گذشت.

706

مدیر روابط عمومی سازمان بازرسی شهرداری تهران ابراهیم وجدانی قوانین سد معبر ساختمان سازی شهروندان بازرسی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۹۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟

شهردار شاهرود از عدم واگذاری دو شهرک "فدک" و "کوثر" به مجموعه مدیریت شهری این شهر انتقاد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شاهرود، دو شهرک کوثر و فدک که در حاشیه شهر شاهرود قرار دارند، محل زندگی مردم کمتر برخوردار هستند.

از 6 سال گذشته بحث الحاق این دو شهرک به محدوده شهری و تحویل آن به شهرداری شاهرود مطرح بوده و اکنون نزدیک به 6 سال است که فرایند تحویل این دو شهرک به شهرداری شاهرود از سوی مسکن و شهرسازی صورت نمی‌گیرد.

بنابراین و بر اساس قانون، شهرداری نیز نمی‌تواند به مردم ساکن در این دو منطقه خدمات ارائه کند و عملاً مردم این دو شهرک از خدمات شهرداری بی‌بهره‌ مانده‌اند.

شهردار شاهرود در این زمینه، اظهار داشت: علی‌رغم آمادگی شهرداری برای تحویل گرفتن شهرک‌های فدک و کوثر و بهره‌مندی ساکنان این دو منطقه از خدمات مجموعه مدیریت شهرداری، نمی‌دانم چرا این واگذاری صورت نمی‌گیرد.

محسن احمدی با انتقاد از تعلل دستگاه‌های متولی در واگذاری دو شهرک "فدک" و کوثر" به شهرداری شاهرود، بیان کرد: از سال 1397 اصرار داریم که این دو شهرک به شهرداری تحویل داده شود، ولی تا به امروز این مهم محقق نشده است.

وی با ابراز تأسف از اینکه اهالی این دو منطقه نمی‌توانند از خدمات مستمر و بیشتر شهرداری شاهرود برخوردار شوند، تصریح کرد: این امر گلایه مردم را در پی داشته است.

شهردار شاهرود با تأکید بر اینکه فرآیند واگذار شدن این دو شهرک چندان هم پیچیده نیست، گفت: مجموعه شهرداری شاهرود به خاطر رفاه حال مردم حاضر است هزینه‌های باقیمانده آماده‌سازی این دو شهرک که حدود 2 هزار و 200 میلیارد ریال برآورد شده است را به حدود یک‌سوم تقلیل داده و با مبلغ 800 میلیارد ریال این آماده‌سازی را برعهده‌گرفته و به سرانجام برساند، اما این واگذاری صورت نگرفته است.

احمدی با بیان اینکه این مبلغ هزینه آماده‌سازی مربوط به کارشناسی سال 1401 بوده و به‌طور حتم هزینه تمام‌شده برای شهرداری شاهرود بابت آماده‌سازی این شهرک‌ها در سال 1403 افزایش‌یافته است، عنوان کرد: در این زمینه باید گفت که کاش در همان سال این دو شهرک تحویل شهرداری شاهرود می‌شد.

وی با یادآوری اینکه شهرداری شاهرود برای تسهیل در امر واگذاری این دو شهرک، در آن زمان اصراری بر دریافت نقدی مبلغ آماده‌سازی نداشت، افزود: اعضای شورای شهر شاهرود نیز این موضوع را به خاطر مردم پذیرفتند که این مبلغ به یک‌سوم کاهش پیدا کند و در ازای آن از زمین‌هایی که متعلق به اداره مربوطه است به شهرداری اختصاص پیدا کند.

شهردار شاهرود با اشاره به اینکه اگر وجهی هم در حال اخذ شدن از مردم این دو شهرک است و ارتباطی به شهرداری و شورای شهر ندارد،  تصریح کرد: ما از ابتدا نیز موافق اخذ ریالی از مردم این دو شهرک نبوده و نیستیم، بلکه مطابق توافق صورت گرفته حاضر به دریافت زمین یا قیر رایگان بودیم، اما باز هم اتفاق مثبتی در این زمینه رخ نداد.

احمدی با بیان اینکه شاید اداره مربوطه هم شاید مشکلاتی در انجام این فرآیند داشته است، اهتمام هر چه بیشتر همه دستگاه‌های مرتبط برای واگذاری این دو شهرک به مجموعه شهرداری شاهرود را خواستار شد.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود
  • آغاز احداث متروی رباط کریم
  • احداث متروی رباط کریم؛ اجرای طرح بعد از تملک اراضی
  • آغاز احداث متروی رباط کریم/اجرای طرح بعد از تملک اراضی و هماهنگی با متروی تهران و تأیید نقشه‌ها
  • آغاز احداث مترو رباط کریم در امتداد خط یک مترو
  • آغاز احداث مترو رباط کریم
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟