Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نویسنده فیلم "ازدواج به سبک ایرانی" گفت: کارگاه های طنز تلویزیونی در اداره کل آموزش سازمان صدا و سیما و مدیریت طراحی آموزش، زیر نظر این اداره و با کارشناسی بنده نوشته شده است. مدت این آموزش ها 4 روز و در 32 ساعت برگزار می شود و به صورت کاملا کارگاهی است.

حمیدرضا حافظی کارگردان طنز تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: در سال جدید اداره کل آموزش صدا و سیما کارگاه های طنز تلویزیونی را به صورت منطقه ای برای طنزپزدازان صدا و سیما برگزار می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تا کنون دو دوره موقت تحت عنوان دوره های منطقه ای طنز تلویزیونی با حضور طنزپردازان مراکز استان های اهواز، بوشهر، بندرعباس، یاسوج، شهرکرد، آبادان، زاهدان، بیرجند و یزد برگزار  شده است که مدرس این دوره ها من هستم.

نویسنده فیلم "ازدواج به سبک ایرانی" درباره کلاس های استنداپ کمدی صدا و سیما اظهار کرد: این دوره به صورت منطقه ای ادامه پیدا می کند و طنزپردازان تمام مناطق استان ها کارگاه های نویسندگی طنز تلویزیونی را که با تاکید بر نویسندگی و اجرای استندآپ کمدی است می گذرانند. طرح ارائه شده استنداپ کمدی این دوره در اداره کل آموزش سازمان صدا و سیما و مدیریت طراحی آموزش با کارشناسی بنده نوشته شده است. مدت این آموزش ها 4 روز و در 32 ساعت برگزار می شود و به صورت کاملا کارگاهی است.

وی ادامه داد: در ابتدای این کارگاه ها شرکت کنندگان با مبانی طنز و اصول و قواعد آن آشنا می شوند و روز دوم پرورش حس شوخ طبعی و تخیل و تمرین کارگاهی آموزش داده می شود، در روز سوم نویسندگی استنداپ کمدی یا طنز ایستاده تدریس می شود و در روز چهارم فراگیران استنداپ کمدی خود را اجرا می کنند و از نظر فن اجرا مورد تحلیل قرار می گیرند.

حافظی درباره اهداف این کارگاه ها بیان کرد: هدف اداره کل آموزش صدا و سیما در این دوره این است که به ارتقای سبک طنز در برنامه های تلویزیون کمک کند تا هنرمندان طنزپرداز با به کارگیری جدیدترین اطلاعات روز طنز تلویزیونی نوشته ها و اجراهای طنز خود را به ویژه در زمینه استندآپ کمدی ارتقا دهند. این دوره برای طنزپردازان تلویزیون برنامه ریزی شده است و شامل تیم های 4 نفره نویسنده، کارگردان، تهیه کننده و بازیگر است که از هر مرکز 4 نفر به نمایندگی در دوره های منطقه ای در کنار دیگر فراگیران شرکت می کنند و با انجام کارهای کارگاهی دانش و مهارت خود را ارتقا می دهند.

وی همچنین به برگزاری این کارگاه ها در تهران اشاره و تاکید کرد: برگزاری این کارگاه تا یک ماه آینده در تهران برای علاقه مندان طنزپردازی تلویزیون برگزار می شود.

حافظی درباره وضعیت فیلمنامه در ژانر طنز گفت: این فیلمنامه ها به دو گروه اصلی تقسیم می شوند؛ یک گروه کسانی که هدفشان خنداندان مخاطبان به هر قیمتی است و متاسفانه به این خاطر مسائل و ارزش های اخلاقی زیر پا گذاشته می شود، گروه دیگر کسانی هستند که خنده را وسیله ای برای هدف می دانند یعنی تلاش می کنند که در اجرای نوشته های خود در عین سرگرم کردن و خنداندن مخاطب، انتقاد اجتماعی و موارد ضروری اخلاق و اجتماع را به شکل غیر مستقیم به بیننده ها متذکر شوند.

وی دلیل به وجود آمدن وضعیت فعلی در طنز را نگاه گیشه ای فیلمسازان دانسته افزود: برخی فیلمسازان چون فکر می کنند خنداندن تماشاگر به هر قیمتی استقبال ایجاد می کند به ظرایف هنر طنز نگاه نمی کنند. اما برخی دیگر برای خود هدف و رسالتی دارند یعنی بستگی به اخلاقیات، دیدگاه و جهان بینی هنرمند دارد.

حافظی خاطرنشان کرد: هنرمندی که اثر هنری را صرفا وسیله ای برای سود آوری نمی داند و قالب بیانی به نام طنز را می شناسد سعی می کند از طریق طنز مردم را جذب کند و در میان محتوای طنز خود مطالب مورد نظر خود را غیر مستقیم منتقل کند.

 

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۹۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۴ روز دیگر

به گفته معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، والدین کودکانی که شش سال آن‌ها تمام و کار سنجششان انجام شده، می‌توانند از ۱۹ اردیبهشت برای ثبت‌نام فرزندشان در کلاس اول اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، حمید طریفی‌حسینی، با بیان اینکه ۱۹ اردیبهشت ماه ثبت‌نام کلاس اولی‌ها آغاز می‌شود گفت: سال گذشته از اواخر اردیبهشت ماه شرایط پیش ثبت‌نام دانش‌آموزان به صورت الکترونیک فراهم شد که تجربه موفقی بود، امسال با توجه به اولویت‌های وزارتخانه، جلو کشیدن تقویم‌های اجرایی در دستور کار است و از ۱۹ اردیبهشت ماه فعالیت‌های اجرایی ثبت‌نام‌ها آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه ستاد ثبت‌نام وزارت آموزش و پرورش ۱۹ اردیبهشت را برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص کرده است افزود: این امر به صورت الکترونیک قابل انجام است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: تاکنون سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی حدود یک میلیون نوآموز بدو ورود به دبستان انجام شده است و برای ثبت نام پایه اول این نوآموزان، والدین آن‌ها می‌توانند از تاریخ اعلام شده به سامانه irhttp://my.medu.ir مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از کی شروع می‌شود؟
  • کارگاه عکاسی «حاکی» حوزه هنری انقلاب اسلامی شاهرود افتتاح شد
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۴ روز دیگر
  • درخشش تیم شنای هیئت جانبازان و توان یابان قم
  • کسب ۶ مدال ورزشکاران قم در رقابت‌های شنای جانبازان و توان یابان کشور
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • همه آحاد جامعه به نوعی مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمان هستند
  • برگزاری کارگاه آموزشی مهدویت در لرستان
  • برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد