Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، حمیدرضا شیخ الاسلام در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان قم اظهار داشت: برای ساخت هر کدام از این مدارس حدود 10 تا 20 میلیارد ریال هزینه شده است.

وی افزود: باید برنامه ریزی شود در مناطقی که تعداد دانش آموزان به حد نصاب می رسد مدارس ساخته شود تا با کمبود دانش آموز مواجه نشویم، چراکه در برخی از استان ها مدارسی ساخته شده است که دانش آموز در آن منطقه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیخ الاسلام گفت: ماهیانه 260 هزار ریال حق سرویس به ولی دانش آموزان روستایی پرداخت می شود که این امر در کشور بی نظیر است.

مدیرکل آموزش و پرورش قم، با اشاره افزایش تعداد دانش آموزان قمی گفت: امروز به بیست و ششمین استان کشور در خصوص کمبود فضای آموزشی رسیده ایم که البته نسبت به سال های گذشته وضعیت مناسبی داشته ایم.

در سال تحصیلی جدید، حدود 241 هزار دانش آموز قمی در 630 ساختمان آموزشی مشغول به تحصیل شده اند.

وی در ادامه، از آموزش های پیشگیری از آسیب های اجتماعی در مدارس خبر داد و گفت: مدارس قم از لحاظ مناطق آسیب پذیر به نقاط قرمز، سفید و سبز، نقطه سنجی شده است که باید در مناطق قرمز با تخصیص اعتبارها آموزش ها استمرار یابد.

شیخ الاسلام افزود: چهار ساعت آموزش پیشگیری از اعتیاد به تنهایی نمی تواند در فرهنگسازی و کاهش آسیب ها کمک کند، از این رو باید آموزش ها به صورت دوره زمانی بلند مدت ارائه شود.

وی در پایان بر حضور گسترده دانش آموزان قمی در روز 13 آبانماه تاکید کرد و گفت: انشالله شاهد مراسم باشکوهی در این روز باشیم.

روز دانش ‌آموز مصادف با 13 آبان هر سال است که علت نامگذاری این روز، واقعه کشتار جمعی از دانش ‌آموزان تهرانی است که به نشانه اعتراض به حکومت پهلوی در صبح روز 13 آبان 1357 در محوطه دانشگاه تهران جمع شده بودند که 56 تن از آنها کشته و صدها تن زخمی شدند.

** علیرضا خزایی بخشدار مرکزی قم نیز در این جلسه گفت: در منطقه قمرود علاوه بر این که دغدغه تامین سرویس مدارس با استانداردهای لازم را داریم در هزینه پرداخت حق سرویس نیز با مشکل مواجه هستیم.

وی ادامه داد: اگر همه امکانات بعضی از خانواده های این منطقه تامین نشود، دانش آموزان آنان از تحصیل محروم می شوند.

وی با اشاره به این که اقدام های خوبی برای بازسازی و تجهیز مدارس صورت گرفته است گفت: توسط اداره کل راه و شهرسازی قم و قرارگاه خاتم الانبیا(ص)، مسیر 13 مدرسه در بخش مرکزی تعمیر و بازسازی شده و چهار مدرسه نیز بازسازی شده است.

وی افزود: 710 لوازم نوشت افزار، چادر و لباس به دانش آموزان این بخش در سال تحصیلی جاری اهدا شده است.

استان قم با مساحت حدود 11 هزار کیلومتر مربع در حاشیه کویر، در فاصله 140 کیلومتری جنوب شهر تهران قرار دارد؛ این استان دارای پنج بخش مرکزی، کهک، خلجستان، سلفچگان و جعفرآباد و پنج شهر قم، قنوات ، کهک، دستجرد و جعفریه ، 10 دهستان و 363 آبادی است.

** محمد رضا اسلامی نسب مسئول رسیدگی به امور تحصیلی دانش‌آموزان اتباع خارجی اداره کل آموزش و پرورش استان قم نیز با اشاره به این که قم بیشترین دانش آموز اتباع خارجی کشور را دارد گفت: 35 هزار دانش آموز اتباع در این استان تحصیل می کنند که 80 درصد اتباع از کشور افغانستان و بقیه از کشور عراق و سایر ملیت ها هستند، به گونه ای که دانش آموزان بیش از 30 ملیت در قم مشغول به تحصیل هستند.

وی همچنین بر حل مسائل و مشکلات اداره کل آموزش و پروش از جمله جلب مشارکت های مردمی و تمرکز زدایی شورای آموزش و پرورش تاکید کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۹۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است

خبرگزاری مهر_ گروه جامعه؛ روز معلم که می‌شود همه ما به یاد معلمانمان می‌افتیم؛ خانواده‌ها از معلمان فرزندانشان تقدیر می‌کنند؛ مدیران مدارس برای معلمان خود هدایایی در نظر می‌گیرند و آموزش و پرورش در هر استان و شهر هم سعی دارد هر ساله به مناسبت روز معلم از معلمان نمونه خود تقدیر کند.

در این میان اما معلمانی هستند که بدون چشم داشتی، بدون آنکه از تدریس و زحماتشان کسی تقدیری داشته باشد؛ همچنان معلمی را با شوق و علاقه ادامه می‌دهند.

به بهانه روز زیبای معلم تلاش می‌کنیم در چند مصاحبه با تعدادی از این معلمان گفت‌وگو داشته باشیم.

بخشی از این معلمان معلمان طرح امین هستند؛ طرحی که از مدت‌ها قبل بر اجرای آن تاکید شده بود اما سال‌ها به صورت محدود اجرایی شد؛ طرحی از سوی حوزه علمیه برای پرورش طلاب معلم که چند ساعتی در هفته میهمان مدارس باشند.

می‌خواهم دوست دانش آموزانم باشم

حجت قلی نژاد یک روحانی طرح امین است که در چند سال گذشته در مدارس استان آذربایجان غربی شهر ارومیه مربی و معلم پرورشی بوده است؛ با او که یک طلبه و معلم روحانی است؛ در مورد جایگاه معلم و میزان اثرگذاری او بر شخصیت دانش آموزان صحبت کردیم.

قلی نژاد با بیان اینکه در کنار درس تلاش می‌کنم یک روحانی با اخلاق و دوستی برای دانش آموزانم باشم؛ گفت: یکی از مواردی که در ذهنم بود با حضور در مدرسه اجرای آن را ببینم این بود که بتوانم نگرانش نگرش کودکان را نسبت به اسلام و روحانیت در مدارس مثبت کنم. چند ماه در مدرسه فقط به این موضوع متمرکز شدم که در کنار تدریس در خصوص اسلام و انقلاب هم با دانش آموزان صحبت کنم.

وی با بیان اینکه در فعالیت‌های مدرسه متوجه شدم اگر ایجاد مقبولیت نکنم هیچ وقت نمی‌توانم موفق شوم؛ گفت: باید کودک در ابتدا مرا در قلبش جا دهد و نگرشی مثبت و خاطره خوبی از درس با من داشته باشد تا به صحبت‌هایم هم گوش دهد. این کار را با بازی برای بچه‌ها انجام دادم.

این معلم شهرستان ارومیه افزود: در زنگ‌های تفریح یا زمان‌های استراحت در کلاس درس در حالی که لباس روحانیت همچنان بر تنم است با دانش آموزان بازی می‌کنم؛ می‌دانم بازی بهترین فرصت برای رشد خلاقیت و همچنین ایجاد صمیمیت بین مربی و معلم با دانش آموز است.

این معلم طرح امین خاطر نشان کرد: بهترین اثرگذاری برای من این است که نه تنها نگاه دانش آموز به اسلام و روحانیت بلکه حتی نظر خانواده وی هم نسبت به انقلاب و نظام اسلامی نگره نظر و نگرشی مثبت شده و همراه با امید باشد.

طلاب امین سهمیه‌ای در آزمون‌های استخدامی معلمان ندارند

طرح امین در دولت فعلی با جذب طلاب و روحانیون ادامه یافته است. در طرح امین در حال حاضر ۲۵ هزار طلبه اعم از حوزه علمیه برادران و خواهران به عنوان طلبه تبلیغی هفته‌ای چند ساعت با حضور در مدارس به سوالات دینی دانش آموزان پاسخ می‌دهند.

مسئولان وزارت آموزش و پرورش بارها اعلام کردند که به کارگیری طلاب در این وزارتخانه، ریالی را متوجه وزارت آموزش و پرورش نکرده است؛ این طلاب حقوقی بابت این همکاری دریافت نمی‌کنند و مبلغی در حد ایاب و ذهاب از طرف معاونت تبلیغ حوزه علمیه و گاهی در مناسب‌ها، از طرف سازمان تبلیغات و یا سازمان اوقاف پرداخت می‌شود. در حقیقت طلاب طرح امین می‌دانند کار پاره وقت در مدارس هیچ گاه شغل ثابتی برای آنان نخواهد بود.

از سوی دیگر طلاب امین هیچ گاه در موضوع استخدام معلمان هم نیستند و بنا بر تأکیدات مسئولان هیچ گاه سهمیه‌ای از ظرفیت آزمون‌های استخدامی برای طلاب طرح امین در نظر گرفته نشده است. با این حال فعالیت در طرح امین می‌تواند یک امتیاز برای پذیرفته‌شدگان مرحله کتبی آزمون استخدامی معلمان باشد که اگر در مرحله‌ی کتبی پذیرفته شدند؛ در هنگام مصاحبه و گزینش از امتیاز حضور در طرح امین استفاده کنند.

کد خبر 6094438 علی قدمی

دیگر خبرها

  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان