Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل سیاسی گفت: باید از استعداد و توانمندی سپاه و به‌خصوص بسیج سازندگی به‌عنوان یک الگو در آبادانی و توسعه شهرستان استفاده کرد، عملکرد بسیج سازندگی انجام کار با سرعت و کیفیت بالا است زیرا نگاه بسیجی آرمانی نگاه کردن به موضوعات است و این امر موجب پیشرفت و توسعه می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین صالحی، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار پیرغار، اظهار کرد: برای تحقق سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری که عمدتاً حول موضوعات اقتصادی بوده و نام‌گذاری‌های اقتصادی سال‌های اخیر به این نتیجه می‌رسیم که موضوع اصلی کشورمان اقتصاد است، در تداوم اجرای اقتصاد مقاومتی، محور بحث امسال هم تولید و اشتغال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
صالحی، اشتغال، تولید، فراهم کردن فضای مطلوب کسب‌ و کار و رفع مشکلات جوانان از مسائل اساسی کشور دانست و گفت: باید به سمت دسته‌بندی و اولویت‌گذاری مشکلات کشور حرکت کنیم تا قوای سه‌گانه و همه مجموعه‌ها برای رفع آن‌ها با تعامل و همدلی برنامه‌ریزی کنند.

تحقق اقتصاد مقاومتی در گرو علم مقاومتی، سیاست مقاومتی و فرهنگ مقاومتی است

این کارشناس مسائل سیاسی افزود: باید در کنار اقتصاد مقاومتی سایر حوزه‌ها نیز همراه باشند و تحقق اقتصاد مقاومتی در گرو علم مقاومتی، سیاست مقاومتی و فرهنگ مقاومتی است و تجمیع و تعامل و همکاری بین آن‌ها می‌تواند در تحقق این امر میسر باشد.
 
 وی گفت: اگر می‌خواهیم مشکلات کشور حل شود تنها راه‌حل نسخه مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی بوده و این موضوع تنها راه برون‌رفت از مشکلات اقتصادی و معیشت است که برای تحقق آن به اعتقاد قلبی و انقلابی نیاز دارد.

صالحی بیان دشت: اگر بر توانمندی‌های داخل کشور تکیه کنیم، هیچ‌گونه نگرانی از بابت تحریم‌ها نخواهیم داشت. آنچه مهم است این است که مسئولان باید اقتصاد مقاومتی را جدی بگیرند.

وی بیان کرد: امروزه مسئولان با اقتصاد مقاومتی بازی کرده و لفاظی می‌کنند و به آن پایبند نیستند، همین مسئله دشمن را جری کرده و به ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران امیدوار شده است.

صالحی با اشاره به اینکه عمر پنج سال گذشته کشور صرف برجام شد و حال متوجه شده‌ایم که برجام هیچ نتیجه‌ای برای کشور نداشته است، تصریح کرد: اگر در این سال‌ها برای اقتصاد مقاومتی وقت می‌گذاشتیم قطعاً تاکنون اشتغال و اقتصاد کشور اصلاح و رونق پیداکرده بود و دیگر لازم نبود نگران تهدیدات دشمن باشیم.

کشور ما در مسیر درست گام برداشته که موجب عصیانت سیاسیون آمریکا شده

وی خاطرنشان کرد: امروز اگر می‌بینید که ترامپ و تیم جدید سیاسیون آمریکا در حال یاوه‌گویی‌های نسنجیده در خصوص برجام هستند نشانگر این است که کشور ما در مسیر درست گام برداشته که موجب عصیانت آن‌ها شده است.
 
وی تصریح کرد: امروز در سایه همدلی، همراهی، وحدت و تبعیت از ولایت‌فقیه، مردم سختی را پشت سر گذاشته و نظام جمهوری اسلامی در منطقه تعیین‌کننده است و این‌ها نشانه‌های اقتدار و عظمت رهبری، ملت و نیروهای نظامی ما هستند و به همین دلیل امروز در موقعیت برتر و ممتاز قرار داریم.
 
صالحی بابیان اینکه دشمن به دنبال ضربه زدن به‌نظام و کشور است، افزود: دشمن به دنبال لطمه زدن به کشور از طریق اقتصاد است و باید همان‌گونه که در حوزه‌های دیگر به‌ویژه سیاسی موفق شده‌ایم، در اقتصاد، تولید و صادرات نیز موفق و از اتکا به اقتصاد نفتی خارج شویم.

وی بابیان اینکه باید از استعداد و توانمندی سپاه و به‌خصوص بسیج سازندگی به‌عنوان یک الگو در آبادانی و توسعه شهرستان استفاده کرد، افزود: عملکرد بسیج سازندگی انجام کار با سرعت و کیفیت بالا است زیرا نگاه بسیجی آرمانی نگاه کردن به موضوعات است و این امر موجب پیشرفت و توسعه می‌شود.بسیجی آرمانی نگاه کردن به موضوعات است و این امر موجب پیشرفت و توسعه می‌شود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۱۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است

به گزارش تابناک اقتصادی؛ بعد از اعمال دور جدید تحریم های ظالمانه علیه کشورمان در سال 2012 و از بین رفتن معامله ایران و غرب، با مشکلات عدیده ای در زمینه دسترسی به اقلام راهبردی در صنایع بزرگ روبرو شدیم. 

کشورها معمولاً راهکارهای مختلفی را در مقابل تحریم ها امتحان می کنند. ما در ابتدا تلاش کردیم از طریق مذاکره به حل و فصل تحریم ها بپردازیم و آن ها را رفع کنیم. وقتی از حسن نیت طرف مقابل و تأثیرگذاری مذاکرات ناامید شدیم به دور زدن تحریم ها روی آوردیم. این سیاست ها نتیجه نداد. 

در نهایت به دنبال راهکارهایی به منظور خنثی سازی تحریم ها برآمدیم. راهکار این بود که به توان داخلی و دانش بنیان کشور تکیه کنیم. بنابراین، در صدد برآمدیم که با سیاست گذاری هایی مانند اجرای طرح تولیدات بار اول و تصویب قوانینی مانند جهش تولید دانش بنیان به استفاده حداکثری از توان دانش بنیانی کشور بپردازیم.

تلاش ها نتیجه داد و توانستیم در شرایط تحریم نیازهای صنایع در زمینه اقلام راهبردی را مرتفع کنیم. حالا هدف گذاری کشور این است که جهش تولید را با مشارکت مردم رقم بزنیم. به زعم بسیاری، این هدف مهم تنها از طریق توسعه اقتصاد دانش بنیان و دانش بنیان شدن صنایع بزرگ کشور محقق می شود.

نظرات سیدمحمدرضا میرتاج الدینی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور را در ادامه می خوانید. 

میرتاج الدینی در گفتگو با تابناک اقتصادی در ارتباط با توسعه اقتصاد دانش بنیان با هدف افزایش مشارکت مردم در اقتصاد کشور و تحقق شعار سال تصریح کرد: همان طور که مقام معظم رهبری تأکید کرده اند، دانش بنیان ها موفق ترین تجربه ما در حوزه افزایش مشارکت مردم و بخش خصوصی در اقتصاد بوده اند. اگر بخواهیم شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم تحقق پیدا کند، باید توسعه اقتصاد دانش بنیان را در دستور کار داشته باشیم.

وی ادامه داد: افزایش رشد اقتصادی کشور در گروی حمایت از دانش بنیان ها و توسعه اقتصاد دانش بنیان است. هر چقدر در این زمینه کارهای جدی تری انجام دهیم، گام بیشتری در راستای تحقق شعال سال برمی داریم.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس خاطرنشان کرد: تکمیل زنجیره ارزش محصولات به عنوان یکی از ارکان اصلی نقشه راه دانش بنیان شدن صنایع کشور مطرح است. اعمال این سیاست به افزایش درآمدهای کشور به صورت تصاعدی منجر می شود و ارزش افزوده را افزایش می دهد. 

میرتاج الدینی گفت: در بسیاری از حوزه ها نیاز به تکمیل زنجیره ارزش داریم تا بتوانیم از یک طرف نیازهای داخلی را برطرف کنیم و از طرف دیگر به صادرات بپردازیم و درآمدهای ارزی کشور را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: به طور مثال، در زمینه پتروشیمی حلقه های تولید کامل نیستند و دچار خام فروشی هستیم. مواد پتروشیمیایی را در سطوح اولیه صادر می کنیم و از مزیت های توسعه زنجیره ارزش محروم هستیم. حرکت به سمت تولید محصولات نهایی باید با جدیت در دستور کار باشد. 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور توضیح داد: بومی سازی محصولات و تولیدات بار اول نیز از دیگر ارکان کلیدی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ کشور محسوب می شوند. در شرایط فعلی که تحت تحریم قرار داریم، دسترسی کشور به اقلام راهبردی در صنایع بزرگ با مشکل مواجه شده است. به منظور رفع این مشکل، طرح تولیدات بار اول با اتکا به توان دانش بنیانی و داخلی کشور در دستور کار قرار دارد که از اهمیت بالایی برخوردار است.

میرتاج الدینی گفت: متاسفانه برخی افراد سودجو بر سر راه طرح های خوبی مانند تولیدات بار اول سنگ اندازی می کنند. زیرا نفع آن ها در این است که کشور به واردات اقلام مورد نظرشان وابسته به خارج از کشور باشد. آن ها مافیای واردات هستند که از آوردن این اقلام از خارج از کشور بسیار سود می برند. دولت باید با جدیت در مقابل این کج اندیشی ها بایستد و طرح تولید اقلام راهبردی در داخل کشور را در چارچوب سیاست تولیدات بار اول پیش ببرد.

وی در پایان تأکید کرد: توسعه صنعتی کشور با مشارکت مردم، تنها از طریق توسعه اقتصاد دانش‌بنیان امکان پذیر است. این امر نیز در گروی دانش‌بنیان شدن صنایع بزرگ به کمک شرکت‌های توانمند دانش‌بنیان است.

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • اجرای طرح آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است