Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شبستر گفت:در پدافند غیرعامل اهمیت اقدامات صورت گرفته در به حداقل رساندن آسیب ناشی از تهاجم دشمن است. لذا هر پروژه و اقدامی که صورت می گیرد باید پیوست پدافند غیرعامل را داشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  شبسترنیوز،منصور طالب پور صبح امروز در جلسه پدافند غیرعامل و شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان شبستر ضمن گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل گفت: با توجه به ترفند و پیشنهاد سلمان فارسی در مورد حفر خندق در جنگ خندق و خنثی سازی حمله دشمن به این روش، بزرگداشت پدافندغیرعامل با نام سلمان فارسی مطرح و عجین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد:پدافند، بحث دفاع در مقابل تهاجم دشمن است اگر این دفاع با حضور و اقدام نیروهای نظامی در مواقع تهاجم دشمن باشد پدافند عامل و اگر دفاع غیرنظامی و درحقیقت به حداقل رساندن آسیب تهاجمات دشمن در حوزه های مختلف باشد پدافند غیرعامل تحقق می یابد.

فرماندار شبستر افزود:در پدافند غیرعامل اهمیت اقدامات صورت گرفته در به حداقل رساندن آسیب ناشی از تهاجم دشمن است. لذا هر پروژه و اقدامی که صورت می گیرد باید پیوست پدافند غیرعامل را داشته باشد.

وی  عنوان کرد: بحث تاب آوری عمومی خصوصاً در زمان جنگ تحمیلی باید به عنوان الگو مطرح باشد. توجه داشته باشیم که نقاط آسیب فراوان است خصوصاً در حوزه فضای مجازی و ارتباطات بسیار آسیب پذیر هستیم و نیاز است اهتمام ویژه در جهت رفع آن داشته باشیم ، تداوم خدمات رسانی به مردم یکی از مباحث تاب آوری است که اهمیت و ضرورت توجه به این حوزه را دو چندان می کند.

رئیس شورای پدافند غیرعامل شهرستان شبستر با دعوت از تمام دستگاههای شهرستان به استفاده از ظرفیت رسانه های سمعی و بصری جهت شناساندن و معرفی هرچه بیشتر پدافند غیرعامل اظهار داشت: در حوزه انرژی نیازمند انجام اقدامات ضروری در بحث پدافندغیرعامل هستیم ؛ وقتی آب شهرستان از خط زرینه تامین می شود باید برای مواقع بحران و قطع آب از این خط، جایگزین و برنامه مناسبی داشته باشیم تا با تهدید جدی مواجه نشویم. مملکت ما به مدد حضور و هشیاری مردم جزیره ای دارای ثبات و امنیت می باشد و دشمن در صدد آسیب زدن به این امنیت است.

فرماندار  شبستر با اشاره به بحث آنفلوانزای فوق حاد پرندگان گفت: با توجه به اینکه کشور ما در مسیر کوچ پرندگان قرار دارد و هر قطعه پرنده مهاجر آلوده می تواند میلیونها قطعه از طیور پرورشی را تهدید نماید لذا باید اقدامات پیشگیرانه لازم در جهت جلوگیری از شیوع این بیماری صورت پذیرد.

 آقایی نیز با اشاره به اهمیت توان دفاعی گفت: استراتژی دشمن از بین بردن مراکز حیاتی و حساس است که در صورت موفقیت، کالبد هر کشوری را فلج می کند و نهایتاً آن کشور خودبخود تسلیم دشمن می شود. کشورهایی که تابحال درگیر هیچ جنگی نشده اند اصول پدافند غیرعامل را رعایت کرده اند. لذا باید مراکز حساس و حیاتی خود را در قالب یک پوشش حفاظی قرار دهیم.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۲۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی

مصوبات جلسه کارگروه دائمی پدافند غیرعامل کشور از سوی رئیس ستادکل نیروهای مسلح ابلاغ و تکالیف جدیدی برای دستگاه‌های اجرایی کشور تعیین شد.

به گزارش ایسنا، مصوبات هشتادوسومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور در نامه‌ای از سوی رییس ستاد کل نیروهای مسلح و کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور ابلاغ شد.

براساس تبصره یک، قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور، کارگروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور به ریاست رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در حوزه پدافند غیرعامل کشور است که تصمیمات آن با ابلاغ رئیس کارگروه مزبور برای همه دستگاه‌های لشکری، کشوری، بخش دولتی و عمومی غیردولتی لازم الاجراست و مستنکفین علاوه بر جبران خسارت وارد شده، به مجازات موضوع ماده (۵۷۶) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) مصوب ۲ /۳ /۱۳۷۵ محکوم می‌شوند و چنانچه خساراتی وارد نشده باشد، برابر قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب ۷ /۹ /۱۳۷۲ با مستنکف رفتار خواهد شد. 

مصوبات هشتاد و سومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور را می‌توان اینجا مشاهده کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد
  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • قطب‌نمای «بصیرت» کشور را در برابر تهدیدات بیمه می‌کند
  • دوگانه‌سوز کردن یک‌سوم خبازی‌های سمنان / لزوم حفاظت از زیرساخت‌های حساس
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های سمنان دوگانه‌سوز شود
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های استان سمنان دوگانه سوز می‌شوند
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی