Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا محمودیان در گفت‌وگو با خبرنگار امتداد در کرمانشاه با اشاره به اینکه در 6 ماه ابتدای امسال 986 واحد روستایی برای مقاوم‌سازی با نهادهای مرتبط قرارداد بسته‌اند، اظهار داشت: در نیمه نخست امسال 429 واحد نیز به طور کامل مقاوم‌سازی شده‌اند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه از برگزاری دو جلسه و تصویب ۱۵ مصوبه در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان کرمانشاه در ۶ ماه گذشته خبر داد و گفت: مدیریت بحران دارای ۱۴ کارگروه در قسمتهای مخالف است که در نیمه نخست امسال ۲۶ جلسه با رؤسای این کارگروه‌ها تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمودیان با اشاره به برگزاری برنامه‌های آموزشی مدیریت بحران در رابطه با مدیریت بحران در جستجو و نجات، سامانه فرماندهی سانحه، ارتباطات در بحران و مدیریت بحران در برف و کولاک، بیان کرد: در 6 ماه نخست امسال 108 دستگاه اداری، فرمانداری و شهرداری‌ها و 386 نفر در برنامه‌های آموزشی یازمان مدیریت بحران شرکت کرده‎اند.

وی با بیان اینکه ادارات مدیریت بحران استانها سه قسمت عمده دارند، عنوان کرد: پیش‌بینی و پیشگیری، آمادگی مقابله و بازسازی و بازتوانی این سه قیمت را تشکیل داده و کارگروه‌های مختلف نیز براساس همین تعاریف سه‌گانه تقسیم می‌شوند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به اینکه در بخش آمادگی مقابله قسمتی با عنوان «هشدارسریع» وجود دارد که در طول شبانه‌روز فعال است، گفت: این بخش هشدارهای لازم را در زمینه‌های مختلف مانند پیش‌بینی بارش شدید را به کارگروه‌های مربوطه اطلاع می‌دهد.

محمودیان با بیان اینکه هشدار و اطلاعیه با یکدیگر تفاوت داشته و در اطلاعیه همکاران در کارگروه‌های مختلف در جریان خبر قرار می‌گیرند و در هشدار باید دستگاه‌ها ظرفیت‌های خود را به حالت آماده‌باش قرار دهند، بیان کرد: در نیمه نخست امسال 20 مورد هشدار از سوی هواشناسی و مدیریت بحران کشور به فرمانداریها و شهرداریهای استان و رؤسای کارگروه‌های تخصصی صادر شده است.

وی افزود: از ابتدای امسال تا کنون ۲۱ مانور در زمینه‎های مختلف مانند اسکان اضطراری، امداد و نجات جاده‌ای، اطفاء‌حریق و نمایش توان خودرویی برگزار شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با بیان اینکه از محل اعتبارات ماده ۱۲ قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور ۷۰۶ میلیارد و ۲۰ میلیون ریال اعتبار برای جبران خسارت‌های وارد شده به باغات و زمین‌های زراعی و ارتقای آبیاری نوین در استان کرمانشاه اختصاص یافته است، عنوان کرد: همچنین از این اعتبارات کمک بلاعوض برای تأمین لوازم خانگی 300 خانوار آسیب‌دیده در نظر گرفته شده است.

محمودیان با اشاره به اینکه هر چقدر در مقوله پیشگیری و پیش‌بینی، آموزش داده شود، در زمان بحران آسیب کمتری وارد می‌شود، اظهار کرد: بیش از 52 دقیقه برنامه آموزشی با محوریت مدیریت بحران و در رابطه با آگاه‌سازی مردم در برابر حوادث طبیعی در کارگروه آموزشی واطلاع‌رسانی انجام شده است.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۳۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و گفت : تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت.

وی با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمیر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

تحویلیان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی برخی از بیماری‌های صعب العلاج حتی برای خانواده‌های توانمند نیز بالا است، بیان کرد: این بیماران بعد از نشان دار شدن، دارو و خدمات درمانی در مراکز دولتی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گفته وی، این خدمات شامل تصویربرداری، سونوگرافی، آزمایش، جراحی، نمونه برداری و حتی فیزیوتراپی و گفتار درمانی‌های مرتبط با بیماری است.

تحویلیان با اشاره به اینکه بعضی از این بیماران تمایل مراجعه به بخش خصوصی دارند، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی در مراکز خصوصی با تعرفه خصوصی اعمال خواهد شد، اما درصد قابل ملاحظه‌ای از این تعرفه با ارائه فاکتور و بعد از بررسی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال بر اساس سرفصل خارج از شمول صندوق بیماری‌های خاص به حساب بیمار واریز می‌شود.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این سرفصل به استان کرمانشاه را در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد که توسط بیمه سلامت بابت خدمات خارج از شمول بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است و مابقی هزینه‌ها نیز در دست پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تصریح کرد: این اعتبار به غیر از مبلغی است که در سامانه‌های الکترونیک به صورت اتوماتیک به حساب شرکای طرف قرارداد این سازمان همانند پزشکان، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها واریز می‌شود.

تحویلیان اضافه کرد: تا به امروز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از شمول در سر فصل خسارت متفرقه به حساب بیماران خاص و صعب العلاج در این استان پرداخت شده و در مجموع نیز برای همه هزینه‌های درمانی این بیماران به مراکز درمانی ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.

به گفته وی، از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تاکید کرد: در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرده آن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

تحویلیان گفت: لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته است در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • کمک جمعیت هلال احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب دیدگان سیلاب و آبگرفتگی‌
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • تخریب کامل ۱۲۰ ساختمان در حادثه آتش سوزی شفت
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • فعالیت بیش از ۸۵۰ نفر ماما در استان کرمانشاه
  • امدادرسانی به ۲۶ خانوار کرمانشاهی
  • امدادرسانی به ۱۲۶ فرد گرفتارشده در سیل و آبگرفتگی
  • ۱۳۰ مورد تخلیه آب از منازل و امدادرسانی به ۱۴۰ خودرو و ۲۴۰ خانوار متاثر از شرایط جوی اخیر
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج