Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- در حالی که مردم همچنان امیدوار به بازگشایی مرز خسروی هستند آخرین اخبار حاکی از مقاومت نخست وزیر عراق برای اعلام بازگشایی این مرز است.

به گزارش خبرنگار مهر، بازگشایی مرز خسروی برای تردد زوار اربعین و عبور زائرین عتبات عالیات از استان کرمانشاه به کشور عراق همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی روزهای گذشته اظهارات متفاوت و ضد و نقیض از سوی مسئولین دست‌اندر کار اربعین در استان کرمانشاه و کشور و همچنین اخبار متناقض در رسانه های مختلف این ابهام را بیش از پیش کرده است.

روز گذشته درحالی فرمانده نیروی انتظامی استان کرمانشاه از اعلام آمادگی عراق برای پذیرش زوار اربعین از گلوگاه خسروی خبر داد که یک منبع آگاه امنیتی در گفتگو با خبرنگار مهر از کاهش احتمال بازگشایی مرز خسروی برای ایام اربعین خبر داده بود.

سردار ذوالفقاری معاون وزیر کشور نیز شب گذشته در پیامی ویدیویی با تایید خبر خبرگزاری مهر اعلام کرد: عراق و مقامات این کشور دستور انسداد مرز را داده اند و به محض اطلاع از دلیل این اقدام مردم را در جریان قرار خواهیم داد.

 روز گذشته یک منبع آگاه امنیتی به مهر گفته بود کشور عراق به دلیل برخی ناهماهنگی‌ها و دلایلی که به صورت روشن آن را اعلام نمیکنند موافقت خود برای بازگشایی مرز و تردد زوار را اعلام نمیکند و ما همچنان منتظر بیان دلایل این تصمیم هستیم.

نخست وزیر عراق موافق بازگشایی خسروی نیست

 منابع خبری مهر در مرز خسروی و کشور عراق امروز از برخی دلایل به طول انجامیدن بازگشایی خسروی خبر دادند.

 منابع آگاه خبری معتقدند سطح مذاکرات دو کشور برای بازگشایی خسروی دیگر در اختیار استان های مرزی نیست و مقامات درجه یک لشکری و کشوری ایران و عراق در حال مذاکره برای تصمیم‌گیری در مورد تردد از طریق مرز خسروی هستند.

گفته می شود برخی گزارش‌های ارسالی برای حیدر العبادی نخست وزیر عراق و تصمیم وی باعث عدم موافقت کشور عراق برای بازگشایی خسروی تا این لحظه شده است.

موکب های عراقی در آنسوی مرز خسروی جمع آوری شدند

همچنین خبرنگاران مهر در مرز خسروی از جمع آوری موکب های آن سوی مرز در شهرهای مانند خانقین و دیالی خبر می‌دهند.

 به گزارش مهر، فضای حاکی از ناامیدی برای بازگشایی مرز خسروی حاکم شده است و مردم شهرستان قصرشیرین که سالها در رکود انسداد مرز به سر می بردند شادی و شعف میزبانی از زوار حسینی در آن ها تبدیل به یک انتظار توام نگرانی شده است.

 بسیاری از هتل ها فروشگاه ها و مراکز خدماتی و اقامتی شهرستان های قصرشیرین، سرپل ذهاب و اسلام آباد غرب که خود را برای پذیرایی از زائران اربعین آماده و تجهیز کرده بودند، علاوه بر اندوه ناشی از از دست دادن احتمالی فرصت خدمت به زائران حسینی در آستانه برخی ضرر های مالی نیز قرار خواهند داشت.

 گرچه برخی مقامات استانی در کرمانشاه همچنان برای بازگشایی مرز خسروی اظهار امیدواری و اعلام آمادگی می کنند. از شش ماه گذشته تاکنون و حتی پیش از آن، هزینه های مالی و زمانی زیادی برای تدارک و تجهیز زیرساخت ها در شهرستان قصرشیرین و مرز خسروی از سوی مدیران استان کرمانشاه انجام شده است که می توان آن را یکی از موفق ترین تلاش ها و گسترده ترین آنها دانست.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۲۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور

به گزارش تابناک، دکتر محمد مخبر عصر امروز(شنبه) در این دیدار که در محل اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، با تاکید بر نگاه ویژه جمهوری اسلامی ایران به توسعه روابط با کشورهای آفریقایی، گفت: تهران در همین راستا علاقه مند است مناسبات خود را به صورت همه جانبه با کشورهای آفریقایی و بویژه بورکینافاسو گسترش دهد.
معاون اول رییس جمهور همچنین با ابراز خرسندی از بازگشایی سفارت بورکینافاسو در تهران در سال ۲۰۲۳ و استقرار سفرای دو کشور با بیان اینکه ظرفیت های خوبی برای ارتقاء مناسبات فی مابین وجود دارد افزود: امضای اسناد همکاری در نخستین اجلاس کمیسیون مشترک، مناسبات تهران – واگادوگو را وارد دوره جدیدی کرده که لازم است دو کشور روند اجرایی کردن این اسناد را تسریع کنند.
دکتر مخبر با تاکید بر اینکه قدرت جمهوری اسلامی ایران ناشی از پیشرفت در زمینه علم و تکنولوژی است تصریح کرد: ایران آمادگی دارد دستاوردها و پیشرفت های خود را در اختیار دیگر کشورها قرار دهد و در این تعامل بر خلاف غرب و آمریکا که فقط به منافع خود می اندیشند، ایران منافع متقابل دو طرف را به صورت برد- برد مدنظر قرار میدهد.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه گسترش روابط و مناسبات اقتصادی دو کشور نیازمند توسعه مراودات میان بخش خصوصی دو کشور است اظهار داشت: باید بستر همکاری بخش خصوصی دو کشور را فراهم کنیم که لغو روادید و تسهیل همکاری های بانکی از مهمترین ملزومات در این زمینه است.
نخست وزیر بورکینافاسو نیز در این دیدار با قدردانی از برگزاری موفقیت آمیز اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در تهران گفت: روابط دو کشور از سابقه خوبی برخوردار است و بورکینافاسو خواستار استفاده از توانمندیها و تجربیات ایران در عرصه های مختلف صنعتی، بهداشت و درمان و علم و فناوری است.
وی با ابراز خرسندی از پیشرفت ها و دستاوردهای ایران در زمینه های مختلف، بر اراده جدی کشورش برای گسترش روابط دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • هشدار مصر و اردن درباره کوچاندن فلسطینیان/ تاکید قطر بر جلوگیری از ورود منطقه به جنگ
  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • بسته کمکی ۶۵ میلیون دلاری استرالیا برای اوکراین
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه جهانی به وظیفه خود برای توقف جنگ ظالمانه غزه عمل کند
  • کرمانشاه به مرکز پشتیبانی حوادث و سوانح غرب کشور تبدیل شود
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه بین‌المللی جنگ غزه را متوقف کند
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند