Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین گفت: خاستگاه و مواضع روحانی اصولگرایی است، ولی این فاصله‌ها بصورت سینوسی کم و زیاد می‌شود. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین عصر امروز در نشست خبری خود با بیان اینکه امروز کشور عراق از مشکلات عبور کرده و امسال در فضای امن‌تری هم میهمانان ما برای پیاده روی اربعین در آن کسور حضور خواهند داشت، اظهار داشت: امیدواریم مشکلات مختصر باقی مانده حل و بساط خونریزی‌ها در یمن بحرین و سایر کشور‌ها برچیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به روز ۱۳ آبان با بیان اینکه برخی تصور می‌کردند شاید زمانی مشکلتمان با آمریکا حل شود، تصریح کرد:، ولی روز به روز دیوار بی‌اعتمادی بلند و خصومت با ایران بیشتر می‌شود و عده‌ای با بجث مسئله تغییر در ایران پیشنهاد مذاکره هم می‌دهند.
وی ادامه داد: پیش بینی می‌کردیم که امریکایی‌ها به عهد خود وفادار نخواهند ماند و اکنون نیز مسخره است که هنوز مرکب قرارداد قبلی خشک نشده بحث از مذاکره می‌کنند.
دبیر کل جام تاکید کرد: ترامپ نه جای خود را در آمریکا و نه جای امریکا در دنیا را پیدا نکرده و بدنبال احیای اقتدارهای قرون وسطایی است.
باهنر در پاسخ به سوالی پیرامون انتخابات ۹۶ با بیان اینکه نباید انتخابات را کش دهیم، چون در ذات انتخابات رقابتی است، گفت: جبهه مردمی تجربه جدید بود. ما، چون دو یا یکحزب فراگیر قدرتمند در کشور نداریم رقابت‌ها بین جناح‌ها شکل می‌گیرد و، چون محدوده جناح‌ها شناور است وقت وسیعی برای وحدت درون جناحی آن‌ها صرف می‌شود و همین باعث می‌شود موقع رقابت انرژی و سرمایه کافی برای رقابت بهتر نباشد.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به سوالی پیرامون برنامه‌های آتی جبهه مردمی نیروهای انقلاب، گفت: جمنا بین اصولگرایان شکل گرفت و من قبول ندارم جمنا شکست خورده، چون باید روند‌ها را ببینیم. کما اینکه اصولگرایان در سال ۹۶ دو، سه گام جلو بودند و توانست رای متراکم ۴۰ درصدی را برای کاندیدای خود جذب کند که باید سعی کرد این چهل درصد در دوره بعدی از ۵۰ درصد عبور کند.
وی با بیان اینکه جمنا تلاش کرد تصمیم‌گیری‌ها از بالا به پایین نباشد، ولی چون وقت کم بود برخی از تشکل‌ها دلخوری‌هایی پیدا کردند، تصریح کرد: علی‌رغم این خرده نقد‌ها نتیجه روبه جلو و مثبت بود و باید مشکلات جمنا کمتر شود و گفتمان و ساختار اصلاح شود؛ کما اینکه جبهه مردمی وظیفه خود را تجمیع سرمایه‌های سیاسی و اجتماعی اصولگرایان می‌داند.
باهنر در پاسخ به سوالی پیرامون مباحث مطرح شده در شورای مشورتی جمنا و برنامه‌اش برای انتخابات آتی گفت: اصلاح خرده گفتمان‌های جریان انقلابی و چاره اندیشی برای برنامه‌های بعدی در دستور کار این شورا است، ولی هنوز درمورد انتخابات آتی به نتیجه نرسیده‌ایم.
دبیرکل جام پیرامون دیدار جامعه روحانیت مبارز با روحانی با بیان اینکه روحانی قبول کرده در جلسات جامعه روحانیت باشد مشروط بر اینکه این جلسات در دفتر رییس جمهور برگزار شود، گفت: خاستگاه و مواضع روحانی اصولگرایی است، ولی این فاصله‌ها بصورت سینوسی کم و زیاد می‌شود و جریانات سیاسی تا حزب نشوند این قبض و بست‌ها ادامه خواهند داشت. برخی می‌خواهند روحانی را نوعی نقد کنند که مواضع اصلاح‌طلبانه خود را اصلاح کند.
باهنر در پاسخ به سوالی درمورد سپنتا نیکنام گفت: فقهای شورای نگهبان به تکلیف شرعی خود عمل کرده و تصمیم خود را اعلام کردند و من گله دارم عده‌ای که سابقه حضور و فعالیت در نظام دارند فرصتی برای حمله به شورای نگهبان پیدا کردند.
وی افزود: غیر از قانون انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا شورای نگهبان وظیفه‌ای نسبت به شورای شهر ندارد، ولی دو حالت دارد. اول اینکه بخواهند تبصره‌ای از قانون انتخابات را لغو کنند که من چنین چیز ندیده‌ام. اگر رسما اعلام کند فلان بند قانون شورا باطل است باید به مجلس ابلاغ کند و در صورتی که اختلاف نظر حقوقی بین شورای نگهبان و مجلس به وجود بیاید آن موقع می‌توان به مجمع تشخیص مصلحت ارجاع داد.
باهنر درمورد انتصاب حسین فدایی به ریاست دفتر بازرسی رهبری و استعفای ناطق نوری گفت: هم خصوصی و هم از طریق رسانه‌ها از ناطق درخواست کردم که به فضای سیاسی برگردد و جناح‌ها هر مقدار لایق باشند از ایشان بهره‌مند شوند، ولی ایشان می‌گوید اکنون احساس وظیفه‌ای برای ورود به فضای سیاسی نمی‌کنم و الان هم درخواست داریم ایشان احساس تکلیف شرعی بکنند و ما نیز از ایشان استقبال می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۵۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضبط مناظره‌های تلویزیونی نامزد‌های انتخابات مجلس در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، ضبط مناظره‌های تلویزیونی دور دوم نامزد‌های انتخابات مجلس شورای اسلامی از امروز در مازندران آغاز شد.


ضبط مناظره‌های تلویزیونی نامزد‌های دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های انتخابیه قائم شهر/ سوادکوه/ سوادکوه شمالی / جویبار و سیمرغ از امروز در صداو سیمای مازندران آغاز شد.


در این مناظره‌ها ۴ نامزد انتخاباتی که به مرحله دوم راه یافتند در ۳ مناظره ۶۰ دقیقه‌ای در مجموع ۱۸۰ دقیقه دیدگاه‌ها و تفکرات خود را مطرح می‌کنند.


همچنین در حوزه انتخابیه قائم‌شهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ ۴۱۸شعبه اخذ رای در نظر گرفته شده که با تامین امکانات و تجهیزات مورد نیاز الکترونیکی در انتخابات دور دوم با آرای الکترونیکی مردم از بین چهار کاندیدای این حوزه دو نفر با کسب اکثریت آرا به عنوان نمایندگان این حوزه راهی مجلس دوازدهم شورای اسلامی خواهند شد.


دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • شورای ائتلاف کاندیداهای مورد حمایت خود در خرم‌آباد را اعلام کرد
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • ضبط برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات دور دوم مجلس در آبادان
  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی نامزد‌های انتخابات مجلس در مازندران
  • آینده برجام / توافقی صورت می گیرد؟