Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز از اصفهان، بزرگداشت چهلمین سالگرد شهادت آیت الله حاج آقا سید مصطفی خمینی (ره) در سالن اجتماعات نگارستان حضرت امام خمینی (ره) برگزار شد. در این مراسم که علمای حوزه و هنرمندان حضور داشتند و فیلم «امید اسلام» که به شهادت سید مصطفی خمینی می‌پردازد با حضور کارگردان این فیلم اکران شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین عباس کمساری مدیر موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) با اشاره به برگزاری دو دوره بزرگداشت سالگرد شهادت آیت الله حاج آقا سید مصطفی خمینی (ره) اظهار داشت: امسال در نظر گرفته شد که چهلمین سال این نشست به صورت متمرکز در تهران برگزار شود و سعی شد کار نیکی که در اصفهان شروع شده تعطیل نشود.

وی با بیان اینکه قرار شد رویکردی جدید را شاهد باشیم، افزود: در این راستا مستندی با عنوان امید اسلام ساخته و اول آبان ماه از چهار شبکه تلویزیونی پخش شد، در همین راستا از کارگردان این اثر دعوت شد تا در اصفهان حضور پیدا کند.

امام (ره) شخصیتی ناشناخته است

علیرضا محمدی مستندساز و مدرس دانشگاه و کارگردان «امید اسلام» پیرامون شخصیت مرحوم حاج آقا مصطفی خمینی در فیلم که از زبان حجت الاسلام دعایی بیان شده است، اظهار داشت: امام خمینی (ره) پدیده‌ای در روزگار جدید است که ابعاد مختلفی را شامل می‌شود، امام (ره) در حوزه فقه، اصول، فلسفه و امثالهم یک قله رفیع است.

وی تاکید کرد: تصور می‌شود چون امام (ره) بنیان گذار انقلاب است به او بسیار پرداخته شده اما به نظر من اینگونه نیست، امام راحل شخصیتی ناشناخته است. افراد در ساخت و پرداختن به شخصیت امام (ره) دچار مناسبات می‌شوند.

وی هم عصری با امام را سبب ناشناخته بودن این شخصیت دانست و بیان کرد: چهره‌های بزرگ تاریخی مانند سید الشهدا (ع) نیز درگیر آفت هم عصری شده‌اند، آنهایی که هم عصر امام حسین (ع) بودند کمتر از برای امام دلسوزاندند، حضور ما در هم عصری با امام خمینی (ره) سبب می‌شود تا ما ابعاد شخصیتی امام (ره) را درک نکنیم و این وظیفه همه ما هنرمندان است که پرده از زوایای زندگی این مرد بزرگ برداریم.

محمدی به شرایط سخت تولید این فیلم اشاره کرد و اظهار داشت: از جریان خاکسپاری آقا مصطفی خمینی تنها یک قطعه عکس وجود دارد، که عکس او را در جلوی تابوتش حمل می‌کند، این نشان از اتفاقی دارد که باید نسبت به هنر انتخابی دغدغه داشت، اگر دغدغه نداشته باشیم موفق نمی‌شویم. کسانی در شبکه “من و تو” کار می‌کنند که به جریان ضد ایرانی و ضد اسلامی اعتقاد دارند و حرکتشان تاثیر گذار است، ما نیز اگر با اعتقاد کار کنیم تاثیرگذار خواهیم بود.

کارگردان فیلم امید اسلام در مورد شیوه ساخت این فیلم گفت: ابعاد و اضلاع این مستند رویکردی است که هم فیلم ساز و هنرمند برداشتی صحیح داشته باشند، سعی کردیم روان صحبت کنیم، در ژانر مستند معتقدم که فیلم ساز نباید دست مخاطب را بگیرد به آنجا که خواست ببرد و مخاطب خود باید به نتیجه برسد.

وی ادامه داد: حکومت پهلوی نگران هوش سید روح الله خمینی بود، از تبعید امام (ره) قصد داشتند او را در مقابل مرجعیت نجف قرار دهند و امام در نجف به خانه می‌روند تا حساسیت ایجاد نکند و سید مصطفی خمینی با حضور در کلاس‌های علما با نشان دادن هوش و علم پدر خود را معرفی کردند، آن روز امکان سوء استفاده از فوت سید مصطفی را ندادند و امام (ره) اجازه ندادند برای انقلاب حاشیه درست کنند.

وی بار دیگر به دشواری‌های تولید این فیلم اشاره کرد و گفت: تاثیر اسم امام (ره) در نجف بسیار است، نجف دارای فضایی امنیتی است و به ما اجازه نمی‌دادند تا از این شهر فیلم برداری کنیم و آنچه انجام شد به برکت اسم امام خمینی (ره) بود.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۷۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آهنگران: امام(ره) فرمودند که نسل ما، نسل حماسه است

صادق آهنگران، مداح دوره دفاع‌مقدس در برنامه‌ای از خاطره گلایه امام خمینی (ره) نسبت به یکی از مداحی‌هایش گفت.

به گزارش ایسنا، آهنگران در گفت‌وگو با کامران نجف‌زاده، مجری برنامه برمودا از پیامی که امام خمینی(ره) مبنی بر خواندن آثار حماسی به وی داده بود گفت. این مداح دوران جنگ تحمیلی عنوان داشت، امام به وی تذکر داده بود که نسل ما، نسل حماسه است و باید مداحی‌های حماسی بخواند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاحیه سی و پنجمین نمایشگاه کتاب فردا با حضور وزیر فرهنگ برگزار می‌شود
  • حضور ۵ هزار نفری کرمانشاهیان در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره)
  • روش تربیتی امام خمینی(ره) و نقطه اوج حکومت مهدوی
  • نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)
  • فیلم/ نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • قدیمی ترین متن مبارزاتی امام خمینی و انتشار دست‌نوشته‌ رهبری در دفتر کتابخانه وزیری برای نخستین بار + عکس
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • ماجرای متن حاج صادق آهنگران در نماز جمعه و پیامی که امام خمینی (ره) به او داد؟
  • آهنگران: امام(ره) فرمودند که نسل ما، نسل حماسه است