Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست شورای برنامه ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد: تاکنون ۸۳۵ هزار نفر از ثبت‌نام کنندکان سامانه سماح درخواست ویزا کرده‌اند که برای ۶۵ درصد آنها روادید صادر شده است.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت امروز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر تشکیل شد آقای حمید محمدی؛ رئیس سازمان حج و زیارت و مدیران حوزه عتبات عالیات در مورد روند صدور ویزای اربعین برای ثبت نام کنندگان در سامانه سماح در تهران و دیگر استانها گزارشهای لازم را ارائه کردند.

در این نشست درباره مراحل نام‌نویسی اعلام شد: زائرانی که هزینه صدور روادید را پرداخته‌اند 48 ساعت فرصت دارند تا نسبت به تحویل مدارک خود اقدام کنند.

ضمنا در این نشست مطرح شد که تا کنون 835 هزار نفراز ثبت نام کنندگان در سامانه سماح درخواست ویزا کرده اند که روادید بیش از 65 درصد این زائران صادر شده است.

در این جلسه آقای محسن نظافتی مدیر کل عتبات سازمان حج و زیارت از صدور 735 هزار حواله بانکی در سراسر کشور برای ثبت نام کنندگان در سامانه سماح خبر داد و گفت: تاکنون برای حدود 550 هزار نفر از این افراد روادید سفر به عراق صادر شده است و این روند ادامه دارد.

بررسی نقاط ضعف و قوت در نحوه صدور ویزا برای زائران اربعین از دیگر محورهای این جلسه بود و برلزوم تهیه گزارش جامع و دقیق از این روند برای ارائه راهکارهای مناسب و سازماندهی مطلوب در آینده تاکید شد.

حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر همچنین لزوم اطلاع رسانی شفاف در موضوع اخذ هزینه صدور ویزای اربعین را خاطر نشان ساخت.

وی در ادامه شتاب بخشیدن به فعالیت کمیته‌های آسیب شناسی حج 96 را خواستار شد و پایان آذرماه را فرصت نهایی ارائه گزارش نهایی این کمیته‌ها اعلام کرد.

حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر گفت: نتایج کارشناسی این کمیته‌ها به برنامه‌ریزیهای حج آینده و تصمیم گیری مسئولان حوز‌ه‌های مختلف از جمله اسکان ، تغذیه، تدارکات، فعالیتهای فرهنگی و... کمک خواهد کرد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تاکید کرد: ارائه طرحهای نو می‌تواند به ایجاد تنوع درحوزه حج و زیارت ، رفع محدودیتها و ارائه خدمات بهتر به زائران منجر شود.

گفتنی است برای بررسی آسیبهای حج امسال 25 کمیته کارشناسی با حضور کارشناسان بعثه مقام معظم رهبری ، سازمان حج و زیارت و متخصصان خارج از این مجموعه تشکیل شده است.

R1365/P1010110/S2,23/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۸۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۷ سال؛ میانگین سنی حجاج ایرانی در سال ۱۴۰۳

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به انجام همه تمهیدات لازم برای اعزام حجاج به سفر معنوی حج گفت: حاجیان ایرانی با میانگین سنی ۵۷ سال عازم حج تمتع ۱۴۰۳ می شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید عباس حسینی در همایش متمرکز زائران حج تمتع 1403 در مشهد گفت: همه تمهیدات لازم در خصوص اعزام حجاج به سفر معنوی حج صورت گرفته و حجاج ایرانی با میانگین سنی 57 سال عازم حج تمتع خواهند شد.

وی افزود: نهایت تلاش برای اجاره مسکن استاندارد برای زائران شده است و با برنامه ریزی و صرفه جویی در هزینه ها 319 دلار کاهش قیمت نسبت به سال گذشته در قیمت‌گذاری‌ها لحاظ شد که تغییر نرخ ارز مانع کاهش قیمتها شد.

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: سال گذشته ایران نخستین کشوری بود که انتقال زائران را بین مکه و مدینه با قطار انجام داد.

حسینی تصریح کرد: تمام تلاش برای تهیه اقلام تدارکاتی مطلوب و ارائه غذای با کیفیت و کمیت مطلوب به زائران توسط خادمان در سازمان حج و زیارت در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: حساسیت در انتخاب عوامل و آموزش های لازم برای ارتقای سطح خدمات از دیگر اقدامات این سازمان است.

حسینی تاکید کرد: امیدواریم زائران با رعایت توصیه‌های هیئت پزشکی و همکاری با خادمان در کاروان‌ها و مجموعه های حج برای انجام سفری توام با سلامتی و معنویت همکاری کنند.

حجت الاسلام سیدعبدالفتاح نواب؛ نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز گفت: روحانیون کاروانهای حج مشعل داران معارف و مناسک هستند و مهمترین برنامه برای سفر حج اخلاص است.

وی افزود: اگر زائری نیت و برنامه ریزی نداشته باشد این سفر را از دست داده است، باید برای این سفر معنوی برنامه ریزی قبل و حین آن را داشته باشد تا بهره برداری لازم را کسب کند.

حجت الاسلام نواب تصریح کرد: زائران باید برای قرآن خواندن و زیارت و بهره مندی از این سفر معنوی برنامه ریزی و سلامتی جسمی و روحی خود را در طول سفر حفظ کنند تا در انجام اعمال و مناسک حج دچار مشکل نشوند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • چند درصد جریمه های رانندگی اشتباهی است؟ ؛ توضیحات مهم رئیس پلیس راهور
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • صدور هشدار زرد هواشناسی در چهار محال و بختیاری
  • تشریح نشست کمیسیون اصل نود توسط خضریان
  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع اخذ «سند کاداستری» / صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک در یک سال
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع فرآیند اخذ«سند کاداستری»/صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک دریک سال
  • ۵۷ سال؛ میانگین سنی حجاج ایرانی در سال ۱۴۰۳