Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس ستاد مرکزي اربعين تاکيد کرد: مردم بدانند که دستگاههاي مسئول در حوزه اربعين به دنبال منافع سازماني و شخصي خود نيستند و تلاش لازم براي کاهش هزينه‌ها را دارند؛ ضمناً اگر کسي سوءاستفاده کرد و اجحافي را انجام داد بدون اغماض بايد با آن برخورد شود. به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران پويا، حسين ذوالفقاري عصر امروز در دوازدهمين نشست ستاد مرکزي اربعين حسيني اظهار کرد: کارهاي ضروري در حوزه زيرساختها و تامين خدمات جاده‌اي و پيراموني در مرزها براي زائران اربعين حسيني انجام گرفته است و حتي 100 دستگاه اتوبوس نيز در پايانه‌هاي مرزي براي انتقال افراد فاقد ويزا تامين شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اساسي‌ترين موضوعات اربعين براي زائران را در حوزه‌هاي ويزا، بيمه، هلال احمر و کارگزاريها دانست و گفت: اين حوزه‌ها که مرتبط با زائران محسوب مي‌شود به خوبي مديريت شده و حتي قيمت‌ها نسبت به ايام غيراربعين حدود 80 هزار تومان کاهش يافته است.
رئيس ستاد مرکزي اربعين حسيني افزود: اين آمار کاهش قيمتهاي بيمه و هلال احمر به هيچ عنوان عددسازي نيست، بلکه در ايام غير اربعين با اين نوع خدمات بيمه‌اي، هلال احمر، ويزا و شرکتهاي کارگزاري حدود 280 هزار تومان از زائران دريافت مي‌شود اما در ايام اربعين اين رقم به حدود 200 هزار تومان تقليل يافته است.
ذوالفقاري با اشاره به موضوع کرايه‌هاي حمل و نقل زائران اربعين حسيني گفت: بحث تعديل کرايه حمل و نقل با رعايت حقوق رانندگان و ملاحظه زائران و جلوگيري از بازار سياه به همراه نرخ‌گذاري و نظارت مناسب بايد مورد توجه قرار گيرد.
وي با بيان اينکه قيمت هلال احمر و هزينه درمان سرپايي نيز کاهش داشته است، گفت: حدود 190 تن دارو بايد به کشور عراق منتقل شود و کارهاي هلال احمر و درمان سرپايي مورد توجه قرار گيرد که قطعاً در اين باره مبالغ اندک از زائران دريافت مي‌شود اما تمامي دستگاههاي ذيربط هماهنگي‌هاي لازم را انجام داده‌اند تا هزينه‌هاي زائران نسبت به ايام غير اربعين کاهش داشته باشد.
رئيس ستاد مرکزي اربعين حسيني تصريح کرد: بايد قيمت‌ها و نرخ‌گذاري به صورت منطقي انجام گيرد و عزمي جدي نيز براي آن وجود داشته باشد؛ بايد براي مردم به صورت شفاف توضيحات داده شود چرا که برخي تصور دارند از فضاي کنوني عده‌اي بهره‌برداري و استفاده مي‌کنند.
ذوالفقاري با بيان اينکه هزينه‌ها در حوزه اربعين به چهار بخش تقسيم مي‌شود، اظهار کرد: بخش نخست موضوع تغذيه و اسکان است که عمدتاً از نذورات مردم و برخي نهادها و دستگاههاي داوطلب تامين مي‌شود.
وي افزود: هزينه‌هاي ديگر اربعين مربوط به زيرساختها است که اين مهم نيز به دو شاخه تقسيم مي‌شود که بخش اول پروژه‌هاي ملي همانند جاده ايلام به مهران است و بخش دوم هزينه‌هاي زيرساختها در پروژه‌هاي محلي است که نمونه بارز آن مسئله آب فاضلات مهران يا ساير نقاط مرزي و موضوع پارکينگ‌هاي خودروهاي زائران اربعين حسيني است.
رئيس ستاد مرکزي اربعين حسيني ادامه داد: يک بخشي از تعهدات را سازمانهاي ذيربط و بخش ديگر را با بودجه‌هاي دولتي تامين مي‌کنند.
ذوالفقاري با بيان اينکه حدود 17 ميليارد تومان از محل اعتبارات عمومي وزارت کشور براي تامين زيرساختهاي مناطق شهرهاي مرزي داده شده است، گفت: اين هم در حوزه کارهاي زيرساختي محلي محسوب مي‌شود و برنامه‌ريزي مناسبي درباره آن انجام گرفته است.
وي با اشاره به موضوع بيمه زائران اربعين حسيني توضيح داد: بيمه زائران نيز در ايام اربعين حسيني نه تنها کاهش يافته بلکه خدمات آن را نيز افزايش يافته است و پوشش آن هم مناسب‌تر شده است.
رئيس ستاد مرکزي اربعين حسيني با بيان اينکه هزينه ديگر شخصي مردم در ايام اربعين مربوط به حمل و نقل زائران است، گفت: حمل و نقل زير نظر بخش خصوصي است اما نقل و انتقال و ميزان نرخ‌ها بايد براي مردم به صورت شفاف و دقيق اطلاع‌رساني شود تا نکته و شبهه‌اي ايجاد نشود و مردم نبايد حس کنند که به آنها اجحاف شده است.
ذوالفقاري با بيان اينکه هزينه بهسازي و آماده‌سازي پارکينگ‌ها نيز از محل اعتبارات عمراني تامين شده است، تاکيد کرد: در حال حاضر هزينه 5 هزار توماني بابت پارکينگ‌هاي پايانه‌هاي مرزي از زائران اربعين حسيني گرفته مي‌شود که البته تاکيد کرده‌ايم تا همه پارکينگ‌ها بيمه در مقابل آتش سوزي يا ساير مسائل همانند سرقت و خسارتها را داشته باشند.
وي افزود: حدود 5 ميليارد تومان از اعتبارات براي سه استان کمک شده است و از رئيس سازمان برنامه و بودجه نيز در اين رابطه کمک مي‌طلبيم.
رئيس ستاد مرکزي اربعين حسيني تصريح کرد: درباره هزينه‌هاي جاري غالبا از نذورات مردم تامين مي‌شود که مسئولان نيز بايد اطلاعات خود را تکميل کرده و به مردم اطلاع‌رساني کنند.
ذوالفقاري در اين جلسه تاکيد کرد: مسئولان حمل و نقل نيز بايد نرخهاي قانوني خود را براساس مصوبات و تجربه تسهيل کنند و آن را به صورت شفاف براي مردم توضيح دهند تا آنها نيز نسبت به برخي مسائل روشن‌تر شوند.
وي تصريح کرد: مردم بدانند که دستگاههاي مسئول به دنبال منافع سازماني و شخصي خود نيستند و تلاش لازم براي کاهش هزينه‌ها را دارند؛ نبايد در ذهن مردم مسائل غير شفاف باشد؛ ضمناً اگر کسي سوءاستفاده کرد و اجحافي را انجام داد بدون اغماض بايد با آن برخورد صورت گيرد.
رئيس ستاد مرکزي اربعين حسيني توضيح داد: هيچ يک از مسئولان ذيربط در هيچ کدام از حوزه‌ها فرافکني نکنند و به صورت شفاف به مردم اطلاع‌رساني شود تا ذهن جامعه نسبت به اين مسئله مخدوش نشود. اميدواريم تلاش لازم براي تسهيل در سفر و آسايش مردم فراهم آيد.
ذوالفقاري افزود: شايد برخي مسائل در اين ايام مطرح مي‌شود اما اگر با مردم صادقانه اطلاع‌رساني صورت گيرد مشکلات اصلاح خواهد شد.
وي با بيان اينکه هيچ سازمان و نهادي براي ايام اربعين دريافتي ندارد گفت: همه سازمانهاي دولتي نيز هزينه کننده هستند و دريافتي از زائران ندارند.
رئيس ستاد مرکزي اربعين حسيني با بيان اينکه تلاش مي‌شود هزينه‌هاي سفر کم شود، گفت: ما به دنبال تسهيل سفر زائران هستيم و تمامي برنامه‌ريزيها نيز براي اين منظور از پايان اربعين سال گذشته آغاز شده و تاکنون ادامه دارد.
ذوالفقاري با اشاره به وضعيت پارکينگ‌هاي پايانه‌هاي مرزي گفت: به ما خبر داده بودند که پارکينگ‌ها تعهدي براي خودروي زائران ندارد اما به صورت کتبا اعلام کرديم که اين محل‌هاي پارکينگ بايد خودروهاي زائران را بيمه کنند و خسارت لازم را در صورت وقوع حادثه بپردازند.
وي درباره روند دريافت ويزا و عزيمت زائران به کربلا نيز گفت: تا شب گذشته نزديک به يک ميليون و 830 هزار ويزا صادر شده است؛ همچنين در طي اين مدت 540 هزار نفر مبادرت به سفر زيارتي عتبات عاليات در ايام اربعين حسيني را کردند که روند نام‌نويسي و صدور ويزا همچنان ادامه داد.
رئيس ستاد مرکزي اربعين حسيني، عملکرد ستاد مرکزي اربعين حسيني را مناسب دانست و گفت: تلاشهاي خوبي در اين حوزه صورت گرفته ولي نمي‌توانيم بگوييم اشکالي وجود ندارد بلکه بايد کوشش لازم براي رفع مشکلات را داشته باشيم.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۸۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاب مسأله مهم کشور است/ باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضان به جان و مال مردم داشت

رییس قوه قضاییه گفت: باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضان به جان، مال مردم و بیت‌المال انجام داد.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز شنبه (۸ اردیبهشت) طی سخنانی در در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت سالگرد شهادت استاد شهید مطهری، ضمن گرامیداشت ایام سالگرد شهادت علامه شهید مطهری و همچنین روز معلم اظهار کرد: شهید مطهری شخصیتی دارای ایده‌های نو و مکتب فکری بود و افکارش جهان شمول و مختص و قابلِ استفاده برای همه طبقات و اقشار بود. پدر من نیز که یک کشاورز روستایی بود در محیط زندگی خود با وجود فقدان وسایل ارتباط جمعی، آثار شهید مطهری را تهیه و مطالعه کرده بود.

رئیس قوه قضائیه در ادامه با تبیین و تشریح ابعاد شخصیتی و علمی شهید مطهری، گفت: شهید مطهری به واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود و در برابر مخالفین و کسانی که دارای نقطه‌نظرات متفاوت بودند با سعه‌صدر و حُسن‌خلق رفتار می‌کرد و سعی داشت همه اَقوال را استماع کند، اما در میدان مباحثه، جدی و قوی و زمان‌شناس و مخاطب‌شناس بود.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: شهید مطهری دردِ دین و مردم را داشت و این امر از ناحیه او منحصر به جغرافیای ایران نبود؛ شهید مطهری در مقطعی موضوعِ حمایت از فلسطین و مقابله با رژیم متجاوز و غاصب صهیونیستی را مطرح کرد که شاید هنوز چنین تفکری در جهان اسلام و در میان آزادی‌خواهان دنیا نُضج و استحکام نیافته بود.

رئیس عدلیه اظهار داشت: شهید مطهری با تحجر و خرافات و التقاط و انحراف، ستیز داشت و پهلوان میدان مبارزه با متحجرین، التقاطی‌ها و معاندین و مارکسیست‌ها بود و زمانی که دشمنان پی بردند توانایی رویارویی فکری و کلامی با شهید مطهری را ندارند، دست به ترور او زدند. در واقع دشمنان فهمیدند که مطهری علیه مطامع دنیوی آنهاست و خریدنی و قابل نفوذ نیست، لذا تنها راه را در ترور این شخصیت والامقام دیدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: امروز باید پاسدار ارزش‌هایی باشیم که شهید مطهری جان خود را در راه آن‌ها فدا کرد؛ ایشان در برابر انحراف و التقاط و تحجر و خرافات و ترویج ضدارزش‌ها، سینه سپر کرد و مجاهدانه به تبیین‌گری علیه این مقولات پرداخت؛ ما نیز امروز باید همین مسیر مستقیم را ادامه دهیم و اجازه ندهیم این امور مذموم در جامعه رواج یابند. بیش و پیش از همه، ما کارگزاران نظام در این راستا مسئولیت و وظیفه داریم و باید تدابیری اتخاذ شود که اندیشه‌های شهید مطهری در کلیه دستگاه‌های حکومتی، ساری و جاری شود.

رئیس دستگاه قضا افزود: امروز یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است؛ شهید مطهری شخصیتی است که در این زمینه حرف برای گفتن دارد و نقطه‌نظراتش در این حوزه بسیار اثرگذار و راهگشاست؛ لذا باید از اندیشه شهید مطهری در این بخش استفاده تمام و کمال شود.

رئیس عدلیه در بخش دیگری از اظهاراتش تصریح کرد: باید توجه داشت که برخی مسائل نیازمند کار فرهنگی و اقناعی و تبیینی است و صرفاً نمی‌توان با رویکرد سلبی و امنیتی، در قبال آن‌ها عمل کرد؛ در عین حال باید توجه داشت که رویکرد سلبی هم در محل خودش باید به کار گرفته شود و در مواردی اتخاذ چنین رویکردی نیز لازم است، اما چنانچه از مقولات فرهنگی و تبیینی در قبال برخی مسائل غفلت شود، کار ناقص می‌ماند و این نکته‌ای است که ما کارگزاران نظام همواره باید مدنظر قرار دهیم

رئیس قوه قضائیه با اشاره به نقطه‌نظرات فقهی و حقوقی و قضائی شهید مطهری گفت: شهید مطهری در حوزه مقولات فقهی و حقوقی و قضائی نیز دارای نقطه‌نظراتی بودند که متأسفانه کمتر به این مقوله پرداخته شده است و شاید در این زمینه کوتاهی و غفلت از ما و شما اعضای ستاد بزرگداشت شهید مطهری بوده است؛ ما آمادگی داریم که نماینده‌ای را برای عضویت در این ستاد معرفی کنیم و هر چه بیشتر از آرا و اندیشه‌های شهید مطهری برای پیشبرد امور خود وام بگیریم.

قاضی‌القضات در ادامه این نشست با اشاره به پیشنهاد مطرح شده از جانب «علی مطهری» مبنی بر به کارگیری مجازات «تشهیر» در قبال مرتکبان جرایم خشن، گفت: در ابتدا باید تاکید کنم که قوه قضائیه و شخصِ من با شفافیت و برگزاری دادگاه‌های علنی (به استثنای مواردی که قانون اساسی منع کرده است) کاملاً موافق هستیم. مجدانه معتقدیم که باید برخورد بازدارنده‌ای را در قبال متعرضان به جان و مال و عِرض مردم و بیت‌المال صورت داد؛ اگر چه بر انجام اقدامات و برنامه‌های آموزشی و بازاجتماعی کردن مجرمین و محکومین تاکید داریم، اما بر این مقوله نیز اصرار داریم که نمی‌توان امنیت و آرامش مردم را رها کرد و اجازه داد هر کس دست به هر کاری بزند.

رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: یکی از اقدامات بازدارنده در قبال مجرمین، معرفی و شناساندن آن‌ها به جامعه به عنوان یک مجرم است؛ در اثر این اقدام، نوعی بازدارندگی در خودِ فردِ مجرم ایجاد می‌شود تا به سمت جرم و جنایت نرود و حتی خانواده او نیز به کمک جامعه و دستگاه‌های مسئول می‌آید. در عین حال باید توجه داشت که همه قوا و دستگاه‌های حکومتی از جمله قوه قضائیه باید ملتزم به قانون باشند و در حال حاضر قانون به ما اجازه این امر را نداده است. البته برخی اشخاص می‌گویند اگر به مجلس برویم، این موارد را به قانون تبدیل می‌کنیم؛ ما در قوه قضائیه از این امر استقبال می‌کنیم و حتی پیشنهاداتی را در برخی از این موضوعات داشتیم و داریم. تاکید می‌کنم که هر موردی که به قانون تبدیل شد قوه قضائیه ملتزم به انجام آن است.

رئیس دستگاه قضا افزود: نمی‌خواهم بگویم همه موارد، اما برخی موارد که برای جامعه مضر هستند را تاکید داریم که مرتکبین آن‌ها در زندان بمانند و به تناسب جرم‌شان و وفق قانون، مجازات سنگین‌تر شوند. البته افرادی نیز ممکن است فریب خورده باشند و اظهار ندامت کنند و حتی اگر به زندان بروند و یا در زندان بمانند نیز تبعات بدتری متوجه آن‌ها باشد، تاکید ما در اینگونه موارد اِعمال ارفاقات قانونی است؛ اما تاکید مؤکد داریم عناصر اصلی که برای جامعه مضر هستند نباید مشمول ارفاق شوند.

رئیس عدلیه با اشاره به مقوله سرعت در مجازات مجرمین بویژه مرتکبین جرایم خشن نیز گفت: ما صددرصد معتقد به لحاظ سرعت در مجازات مجرمین بویژه مرتکبین جرایم خشن هستیم؛ البته در مواردی برای اجرای این مهم، با محدودیت‌هایی به جهت نیرو و حتی زمانبندی‌های قانونی مواجه‌ایم. باید تاکید کنم که در سندِ روزآمدشده تحول قضائی نیز برای برخی از این امور پیش‌بینی‌هایی شده است و سندِ مزبور این انعطاف و قابلیّت را برای اصلاح و تکمیل شدن نیز دارد، لذا بار دیگر از همه نقادان و صاحبنظران دعوت می‌کنیم که با مطالعه این سند، نقطه‌نظرات خود را در قبال آن ارائه کنند.

دیگر خبرها

  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • استقرار تیپ مستقل ارتش در ایلام از مطالبات دیرینه مردم است
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • حجاب مسأله مهم کشور است/ باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضان به جان و مال مردم داشت
  • محسنی اژه‌ای: باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضین به جان و مال مردم داشت
  • باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضان به جان و مال مردم داشت