Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس ستاد مرکزي اربعين تاکيد کرد: مردم بدانند که دستگاههاي مسئول در حوزه اربعين به دنبال منافع سازماني و شخصي خود نيستند و تلاش لازم براي کاهش هزينه‌ها را دارند؛ ضمناً اگر کسي سوءاستفاده کرد و اجحافي را انجام داد بدون اغماض بايد با آن برخورد شود.
به گزارش جام نيوز، حسين ذوالفقاري عصر امروز در دوازدهمين نشست ستاد مرکزي اربعين حسيني اظهار کرد: کارهاي ضروري در حوزه زيرساختها و تامين خدمات جاده‌اي و پيراموني در مرزها براي زائران اربعين حسيني انجام گرفته است و حتي 100 دستگاه اتوبوس نيز در پايانه‌هاي مرزي براي انتقال افراد فاقد ويزا تامين شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اساسي‌ترين موضوعات اربعين براي زائران را در حوزه‌هاي ويزا، بيمه، هلال احمر و کارگزاريها دانست و گفت: اين حوزه‌ها که مرتبط با زائران محسوب مي‌شود به خوبي مديريت شده و حتي قيمت‌ها نسبت به ايام غيراربعين حدود 80 هزار تومان کاهش يافته است.
رئيس ستاد مرکزي اربعين حسيني افزود: اين آمار کاهش قيمتهاي بيمه و هلال احمر به هيچ عنوان عددسازي نيست، بلکه در ايام غير اربعين با اين نوع خدمات بيمه‌اي، هلال احمر، ويزا و شرکتهاي کارگزاري حدود 280 هزار تومان از زائران دريافت مي‌شود اما در ايام اربعين اين رقم به حدود 200 هزار تومان تقليل يافته است.
ذوالفقاري با اشاره به موضوع کرايه‌هاي حمل و نقل زائران اربعين حسيني گفت: بحث تعديل کرايه حمل و نقل با رعايت حقوق رانندگان و ملاحظه زائران و جلوگيري از بازار سياه به همراه نرخ‌گذاري و نظارت مناسب بايد مورد توجه قرار گيرد.
وي با بيان اينکه قيمت هلال احمر و هزينه درمان سرپايي نيز کاهش داشته است، گفت: حدود 190 تن دارو بايد به کشور عراق منتقل شود و کارهاي هلال احمر و درمان سرپايي مورد توجه قرار گيرد که قطعاً در اين باره مبالغ اندک از زائران دريافت مي‌شود اما تمامي دستگاههاي ذيربط هماهنگي‌هاي لازم را انجام داده‌اند تا هزينه‌هاي زائران نسبت به ايام غير اربعين کاهش داشته باشد.
رئيس ستاد مرکزي اربعين حسيني تصريح کرد: بايد قيمت‌ها و نرخ‌گذاري به صورت منطقي انجام گيرد و عزمي جدي نيز براي آن وجود داشته باشد؛ بايد براي مردم به صورت شفاف توضيحات داده شود چرا که برخي تصور دارند از فضاي کنوني عده‌اي بهره‌برداري و استفاده مي‌کنند.
ذوالفقاري با بيان اينکه هزينه‌ها در حوزه اربعين به چهار بخش تقسيم مي‌شود، اظهار کرد: بخش نخست موضوع تغذيه و اسکان است که عمدتاً از نذورات مردم و برخي نهادها و دستگاههاي داوطلب تامين مي‌شود.
وي افزود: هزينه‌هاي ديگر اربعين مربوط به زيرساختها است که اين مهم نيز به دو شاخه تقسيم مي‌شود که بخش اول پروژه‌هاي ملي همانند جاده ايلام به مهران است و بخش دوم هزينه‌هاي زيرساختها در پروژه‌هاي محلي است که نمونه بارز آن مسئله آب فاضلات مهران يا ساير نقاط مرزي و موضوع پارکينگ‌هاي خودروهاي زائران اربعين حسيني است.
رئيس ستاد مرکزي اربعين حسيني ادامه داد: يک بخشي از تعهدات را سازمانهاي ذيربط و بخش ديگر را با بودجه‌هاي دولتي تامين مي‌کنند.
ذوالفقاري با بيان اينکه حدود 17 ميليارد تومان از محل اعتبارات عمومي وزارت کشور براي تامين زيرساختهاي مناطق شهرهاي مرزي داده شده است، گفت: اين هم در حوزه کارهاي زيرساختي محلي محسوب مي‌شود و برنامه‌ريزي مناسبي درباره آن انجام گرفته است.
وي با اشاره به موضوع بيمه زائران اربعين حسيني توضيح داد: بيمه زائران نيز در ايام اربعين حسيني نه تنها کاهش يافته بلکه خدمات آن را نيز افزايش يافته است و پوشش آن هم مناسب‌تر شده است.
رئيس ستاد مرکزي اربعين حسيني با بيان اينکه هزينه ديگر شخصي مردم در ايام اربعين مربوط به حمل و نقل زائران است، گفت: حمل و نقل زير نظر بخش خصوصي است اما نقل و انتقال و ميزان نرخ‌ها بايد براي مردم به صورت شفاف و دقيق اطلاع‌رساني شود تا نکته و شبهه‌اي ايجاد نشود و مردم نبايد حس کنند که به آنها اجحاف شده است.
ذوالفقاري با بيان اينکه هزينه بهسازي و آماده‌سازي پارکينگ‌ها نيز از محل اعتبارات عمراني تامين شده است، تاکيد کرد: در حال حاضر هزينه 5 هزار توماني بابت پارکينگ‌هاي پايانه‌هاي مرزي از زائران اربعين حسيني گرفته مي‌شود که البته تاکيد کرده‌ايم تا همه پارکينگ‌ها بيمه در مقابل آتش سوزي يا ساير مسائل همانند سرقت و خسارتها را داشته باشند.
وي افزود: حدود 5 ميليارد تومان از اعتبارات براي سه استان کمک شده است و از رئيس سازمان برنامه و بودجه نيز در اين رابطه کمک مي‌طلبيم.
رئيس ستاد مرکزي اربعين حسيني تصريح کرد: درباره هزينه‌هاي جاري غالبا از نذورات مردم تامين مي‌شود که مسئولان نيز بايد اطلاعات خود را تکميل کرده و به مردم اطلاع‌رساني کنند.
ذوالفقاري در اين جلسه تاکيد کرد: مسئولان حمل و نقل نيز بايد نرخهاي قانوني خود را براساس مصوبات و تجربه تسهيل کنند و آن را به صورت شفاف براي مردم توضيح دهند تا آنها نيز نسبت به برخي مسائل روشن‌تر شوند.
وي تصريح کرد: مردم بدانند که دستگاههاي مسئول به دنبال منافع سازماني و شخصي خود نيستند و تلاش لازم براي کاهش هزينه‌ها را دارند؛ نبايد در ذهن مردم مسائل غير شفاف باشد؛ ضمناً اگر کسي سوءاستفاده کرد و اجحافي را انجام داد بدون اغماض بايد با آن برخورد صورت گيرد.
رئيس ستاد مرکزي اربعين حسيني توضيح داد: هيچ يک از مسئولان ذيربط در هيچ کدام از حوزه‌ها فرافکني نکنند و به صورت شفاف به مردم اطلاع‌رساني شود تا ذهن جامعه نسبت به اين مسئله مخدوش نشود. اميدواريم تلاش لازم براي تسهيل در سفر و آسايش مردم فراهم آيد.
ذوالفقاري افزود: شايد برخي مسائل در اين ايام مطرح مي‌شود اما اگر با مردم صادقانه اطلاع‌رساني صورت گيرد مشکلات اصلاح خواهد شد.
وي با بيان اينکه هيچ سازمان و نهادي براي ايام اربعين دريافتي ندارد گفت: همه سازمانهاي دولتي نيز هزينه کننده هستند و دريافتي از زائران ندارند.
رئيس ستاد مرکزي اربعين حسيني با بيان اينکه تلاش مي‌شود هزينه‌هاي سفر کم شود، گفت: ما به دنبال تسهيل سفر زائران هستيم و تمامي برنامه‌ريزيها نيز براي اين منظور از پايان اربعين سال گذشته آغاز شده و تاکنون ادامه دارد.
ذوالفقاري با اشاره به وضعيت پارکينگ‌هاي پايانه‌هاي مرزي گفت: به ما خبر داده بودند که پارکينگ‌ها تعهدي براي خودروي زائران ندارد اما به صورت کتبا اعلام کرديم که اين محل‌هاي پارکينگ بايد خودروهاي زائران را بيمه کنند و خسارت لازم را در صورت وقوع حادثه بپردازند.
وي درباره روند دريافت ويزا و عزيمت زائران به کربلا نيز گفت: تا شب گذشته نزديک به يک ميليون و 830 هزار ويزا صادر شده است؛ همچنين در طي اين مدت 540 هزار نفر مبادرت به سفر زيارتي عتبات عاليات در ايام اربعين حسيني را کردند که روند نام‌نويسي و صدور ويزا همچنان ادامه داد.
رئيس ستاد مرکزي اربعين حسيني، عملکرد ستاد مرکزي اربعين حسيني را مناسب دانست و گفت: تلاشهاي خوبي در اين حوزه صورت گرفته ولي نمي‌توانيم بگوييم اشکالي وجود ندارد بلکه بايد کوشش لازم براي رفع مشکلات را داشته باشيم.
تسنيم
115

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۳۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی

رئیس ستاد اربعین استان مرکزی گفت: امسال به دنبال این هستیم که اعزام زائران به عتبات عالیات از مبدا استان مرکزی به صورت ریلی انجام شود. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهنام نظری ظهر امروز در نشست ستاد اربعین استان مرکزی با اشاره به اعزام بیش از 65 هزار نفر به عتبات عالیات در سال گذشته، اظهار داشت: استان مرکزی به عنوان استان معین ایلام در ستاد اربعین است‌ و‌ از آنجایی که در مسیر تردد بسیاری از استان‌ها و زائران قرار دارد و کریدور شمال به جنوب است باید تمهیدات لازم برای اعزام زائران از استان را بیندیشد همچنین در مسیر بازگشت نیز استان مرکزی به همین میزان باید پذیرای زائران حسینی باشد.

وی افزود: امسال به دلیل ملاحظات امنیتی، تشکیل مواکب در مسیر ترددی زائران چه در استان، مرز مهران و عراق نیز براساس نیاز سنجی و جانمایی ستاد اربعین استان و ستاد عتبات عالیات استان باید صورت گیرد بنابراین اگر مجموعه‌هایی قرار است موکب مربوط به خود را راه‌اندازی کنند باید از مسیر ستاد اربعین پیگیری شود و در مکانی که از سوی ستاد اربعین مشخص می‌شود نیز مستقر شوند. همچنین اداره کل غله و خدمات بازرگانی نیز مطلقا به مطالبات موکب‌ها در خصوص تامین نیاز مواد غذایی نیز پاسخ ندهند.
 
رئیس ستاد اربعین استان مرکزی تصریح کرد: تمام شرکت‌ها، دستگاه‌های اداری و اجرایی و کارخانجات استان مکلف هستند برای همایش بزرگ جهان تشیع ظرفیت‌های لازم را پای کار بیاورند تا مردم به مسالک دینی خود بپردازند؛ مسالک دینی که اکنون خاری بر چشم دشمنان است، بنابراین امسال باید ستاد اربعین به بهترین شکل مدیریت شود و شرایطی در پیاده روی اربعین حسینی فراهم شود که تنها دغدغه افراد زیارت باشد. 

نظری عنوان کرد: اقدامات داخلی دستگاه‌ها از زمان کنونی باید آغاز شود و مدیران  و مسئولان باید برنامه ریزی داشته باشند تا بهترین خدمات برای زائران امام حسین (ع) ارائه شود. سال گذشته اقدام خوب و هماهنگی در ستاد اربعین استان صورت گرفت و ستاد اربعین استان در بین ستاد اربعین کشور حائز رتبه برتر شد. بنابراین پایه و اساس ستاد اربعین امسال اقدامات سال گذشته است و باید تمام توان و ظرفیت دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌ها در ستاد اربعین سال 1403 باید به کار گرفته شود.

وی با بیان اینکه امسال به دنبال این هستیم که اعزام زائران به عتبات عالیات از مبدا استان مرکزی به صورت ریلی انجام شود، گفت: فرمانداران شهرستان‌ها باید هر چه سریعتر ستاد اربعین را تشکیل دهند و اداره کل صنعت و معدن و تجارت استان نیز نسبت به برگزاری جلسات با صنایع و با حضور نمایند‌ه‌ ستاد اربعین اقدام داشته باشند.

رئیس ستاد اربعین استان مرکزی خاطرنشان کرد: شرکت پخش و پالایش نفتی استان موظف است همه نیازمندی‌های مواکب در حوزه سوخت اعم از کامیون داران و گاز را پیگیری کند و نتیجه مربوطه را به ستاد اربعین استان مرکزی ارائه کند و در اعزام کامیون‌ها در ایام اربعین حساسیت در خصوص مسدود شدن کارت سوخت کامیون دارها وجود نداشته باشد. 

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • حنجره خود را در کرسی های تلاوت قرآن در سرزمین وحی، وقف خدا کنید
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • محسنی اژه‌ای: باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضین به جان و مال مردم داشت
  • باید برخورد بازدارنده‌ای در قبال متعرضان به جان و مال مردم داشت