Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در غرفه خانه مطبوعات خراسان جنوبی برای راه اندازی دانشکده خبر با استفاده از ظرفیت های خراسان جنوبی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بازدید از غرفه خانه مطبوعات خراسان جنوبی و در بیست وسومین نمایشگاه مطبوعات کشور بیان داشت: برای راه اندازی دانشکده خبر با بهره گیری از ظرفیت های موجود دراین استان تلاش می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

البته دکتر «صالحی امیری» یک قید می آورد: اگر لازم باشد ظرفیت های استان تکمیل و پتانسیل های جدید در خراسان جنوبی ایجاد می شود.

 

هر چند وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی در مورد واژه تلاش توضیح بیشتری نمی دهد اما وابستگی پروفسور معتمد نژاد پدر علم ارتباطات نوین به خراسان جنوبی و به ویژه جایگاه وی در این دانش را نقطه عطفی در علم ارتباطات می خواند.

 

وی ادامه می دهد: فضای ارتباطی کشور بر پایه دانش ارتباطات است و باید تلاش شود که مهد و جایگاه بروز این شخصیت هم بتواند یک خط ارتباطی با دانش ارتباطات داشته باشد.

 

راه اندازی دانشکده خبر در خراسان جنوبی چندسالی است که بارهاو بارها حتی در فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی مطرح شده و هر چند به گفته صالحی امیری این موضوع مهم فقط در حوزه این وزارتخانه نیست اما متاسفانه هنوز هم مهد و زادگاه پدر علم ارتباطات از این موقعیت بی بهره است و شاید تعداد دانش آموختگان این علم در استان به انگشتان دو دست نرسد.

 

 

پایان پیام/70

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۳۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای راه‌اندازی دانشگاه‌های وقفی در کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی -رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه- بعدازظهر دوشنبه (۱۷ اردیبهشت‌ماه) در همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز که در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار شد با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) گفت: «أَلْعِلْمُ نُورٌ یقْذِفُهُ اللّه فِی قَلْبِ مَنْ یشآء»؛ (هرکه را خدا بخواهد عالم می‌کند) منشا معلومات عالم خداوند است. اگر وحی الهی به بشریت نباشد انسانها در فهم خیلی چیزها عاجر هستند. خداوند به پیامبر(ص) می‌فرماید: «الٓمٓ ، غُلِبَتِ ٱلرُّومُ ، فِیٓ أَدۡنَی ٱلۡأَرۡضِ وَهُم مِّنۢ بَعۡدِ غَلَبِهِمۡ سَیَغۡلِبُونَ، فِی بِضۡعِ سِنِینَ لِلَّهِ ٱلۡأَمۡرُ مِن قَبۡلُ وَمِنۢ بَعۡدُ وَیَوۡمَئِذٖ یَفۡرَحُ ٱلۡمُؤۡمِنُونَ» همچنین می‌فرماید: «وَ اللَّهُ أَخْرَجَکُمْ مِنْ بُطُونِ أُمَّهاتِکُمْ لا تَعْلَمُونَ شَیْئاً» (خدا شما را خارج کرد از شکم مادرانتان در حالی که هیچ چیزی نمی‌دانستید و برای شما چشم و گوش و دل قرار داد که بفهمید این حواس پنجگانه برای ادراک آیات الهی است.) رسولان الهی اینها را به ما تذکر می‌دهند که بدانیم نظام خلقت، نظامی است که شما می‌توانید هرچه بیشتر بخواهید، بفهمید.

وی ادامه داد: حضرت علی(ع) درباره علم الهی، می‌فرماید "خداوند عدد قطرات باران، حتی عدد نعره وحوش را در بیابانها می‌داند و بشر بدون اتصال به خدا چیزی نمی‌داند" اینکه چکار کنیم علممان بیشتر شود «فذکرونی اذکرهم» بیاد خدا باشید. اگر بشر شکرگزار آنچه می‌داند و آنچه که بدست آورده است باشد در علم آموزی بیشتر پیشی خواهد گرفت اما اگر کسی بگوید کافی است و من فهمیدم برای جهلش کافیست چون علم در حال پیشرفت دائمی است.

حجت الاسلام خاموشی بیان کرد: دوستانی که در علم پزشکی با آنها همکاری می‌کنیم اتفاقاتی را رقم می‌زنند که نشان می‌دهد در برخی از این شاخه‌ها در علم پزشکی بسیار جهش صورت گرفته است. نسل جوان تمام داشته گذشته را مطالعه کرده و امروز در حال فتح قله‌هایی است که آیندگان نیز قوی‌تر از این پیشرفت خواهند کرد.

رئیس سازمان اوقاف تاکید کرد: راه رسیدن به علم بیشتر «فَاذْکُرُونِی أذْکُرْکُمْ وَ اشْکُرُوا لِی وَ لا تَکْفُرُونِ» برای اینکه به کمال و معلوم که منشا علم حقیقی که خداست برسیم «وَ اسْتَعِینُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاةِ» نیازمند دو بال کمال، (نماز و روزه) هستیم. هر عالمی هرچقدر کرنش در مقابل خدا داشته باشد و خود را در مقابل حق کوچک کند در مقابل مردم عظیم‌تر می‌شود.

وی افزود: حاج قاسم عزیز به رحمت خدا رفت و بدترین دشمنان او را شهید کردند. (من کان لله کان الله له) کسی که برای خدا باشد خدا برای اوست. عالم عامل این گونه است. دانشمندان جوان ما وعده صادق را عملی کردند. مدیریت علمی که در این عرصه بود منزلت اجتماعی در جهان معاصر برای ما آورد.

حجت‌الاسلام خاموشی تصریح کرد: این عملیات ثمره دانش و علم شما دانشمندان محترم و نسل جوان و ایثارگر است که قدرت حقیقی را با اتخاذ روش ایثار و شهادت و اطاعت از رهبر معظم انقلاب و ولی امر مسلمین توانسته به منصه ظهور برساند. انشاالله در آینده پیشرفتهای شگرفی را شاهد باشیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی بیش از دو دهه است که تذکر می‌دهند «العِلمُ سُلطانٌ» علم آموزی را بومی سازی کنید و در کشور رشد دهید. میزان دفاعی که رهبر معظم انقلاب اسلامی از مسیر رشد علمی دارند ما به توان کمتر هستیم. ایشان دارند اداره می‌کنند و مختصات مسیر و خط زمانش را طی می‌کنند. ما به عظمت امام و رهبر انقلاب این مسیر را تا اینجا طی کرده‌ایم و آینده روشن تر خواهد بود.

وی اظهار کرد: در جایزه البرز، نهاد وقف نهفته است یعنی شخصی کل اموالش را وقف کرده است. من از همه خیرین و صاحبان سرمایه و افرادی که دلشان برای علم، کشور، دین و فرهنگ می‌سوزد درخواست دارم این وقفنامه را مطالعه کنند. هر سال جوایز البرز با درآمد این موقوفه افزایش می‌یابد. توان این موقوفه عظیم این امکان را می‌دهد که از دانشمندان و نخبگان و صاحبان پژوهش‌ها تجلیل کنیم.

حجت‌الاسلام خاموشی عنوان کرد: مرحوم البرز راهی را به ما نشان داده که برای جاودانه ماندن باید ایثار کرد و اما وقف در نیتهای مختلف است، ما در سازمان اوقاف نیات را به درختواره ۱۳ نیت اصلی تبدیل کردیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: ساختار این گونه می‌گوید که سازمان اوقاف توانمندتر از هرسال، سال پیش رو را پشت سر خواهد گذاشت، در سال گذشته بیش از ۴ همت اجرای نیت کردیم، انشالله امسال بیش از این رقم در اجرای نیت واقفان خیراندیش در عرصه‌های مختلف عمل کنیم.

وی با تاکید براینکه وقف علم را ترویج می‌کنیم، بیان کرد: وقفهای زیادی در سالهای اخیر پیرامون این موضوع انجام شده، یکی از سوالاتی که مطرح کردیم و جواب مثبت گرفتیم وقف پول است. شما می‌توانید حساب بانکی خود را به نیت علم یا ایتام وقف کنید اصل پول را حفظ می‌کنیم و منافعش هزینه می‌شود.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: ما برای مولدسازی موقوفات سراغ دانش بنیانهایی رفتیم که رتبه علمی آنها به تجاری سازی مراحل ۵ و ۶ به بالا رسیده است. اخیرا نمایشگاهی را با حضور دانش‌بنیانها در هتل ارم برگزار کردیم که طبقه دوم این نمایشگاه ۱۵ شرکت دانش بنیان حضور داشتند که طرف قرارداد مولدسازی اوقاف در عرصه‌های مختلف هستند.

وی تصریح کرد: ما در زمینه دانشگاه‌های وقفی، پژوهش گاههای وقفی و دانش‌بنیانهای وقفی هم طرحی را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه خواهیم داد که ما هم مثل سایر نقاط جهان دانشگاه وقفی داشته باشیم، ما در خدمت توسعه علم در عرصه‌های مختلف هستیم.

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۴۰ عنوان برنامه جمعیتی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی
  • عیادت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از «رضا رویگری»
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • تلاش برای راه‌اندازی دانشگاه‌های وقفی در کشور
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی