Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: مقرر شده که کمیسیون مشترکی از سوی مجلس ایران و دومای روسیه تشکیل شود تا همکاری ها در زمینه های مختلف تقویت شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به قل از خانه ملت، فریدون حسنوند، رئیس کمیسیون انرژی مجلس و جمعی از اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در حاشیه آغاز عملیات اجرای گودبرداری واحد دو نیروگاه اتمی بوشهر با رئیس روس اتم دیدار و گفت وگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فریدون حسنوند در ابتدای این دیدار با اشاره به سفر اخیرش به کشور روسیه گفت: در این سفر دیداری با اعضای کمیسیون انرژی و کمیته هسته ای مجلس دومای روسیه داشتم که در این جلسات بر افزایش همکاری ها بین دو کشور تاکید شد.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: به منظور تقویت همکاری ها مقرر شد که کمیسیون مشترکی از سوی ایران و مجلس دومای روسیه تشکیل شود و هر 6 ماه یکبار جلساتی در ایران و روسیه برگزار شود تا بتوان با یک نگاه جامع و حمایت گرایانه در حوزه تامین منابع مالی بر سرعت پروژه ها بیفزاییم.

حسنوند تصریح کرد: بنده در زمان بهره برداری از نیروگاه اول بوشهر استاندار این استان بودم و امروز نیز به عنوان رئیس کمیسیون انرژی در آغاز عملیات اجرایی واحد دوم نیروگاه بوشهر حضور دارم که حضور تعداد زیادی از نمایندگان در این مراسم نشان از حمایت هر چه بیشتر مجلس از فعالیت های رئیس سازمان انرژی اتمی و دولت دارد.

لیخاچوف در این دیدار با بیان اینکه از نظر ما حمایت مجلس اهمیت ویژه ای در این پروژه ها دارد، گفت: امروز در گفت وگوها با مسئولان سازمان انرژی اتمی ایران به مسائلی فراتر از واحد سه و چهار نیروگاه اتمی بوشهر می پردازیم و نسل دیگری را می خواهیم پیشنهاد دهیم.

رئیس روس اتم افزود: در این مذاکرات سعی می شود در خصوص مسائل مختلف از جمله چگونگی استفاده از منابع مالی روسی بحث شود.

لیخاچوف تصریح کرد: موضوع اصلی مذاکرات ما می تواند این باشد که چقدر منابع مالی برای چه پروژه هایی استفاده شود و آن پروژه ها چه هستند و چه ویژگی هایی دارند و برای چه مدتی استفاده می شوند.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۳۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد

مدیر‌کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور گفت: قرار است نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت نیرو، سید محمد واعظی‌نژاد، مدیر‌کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور با بیان اینکه 56 پروژه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در 15 استان در حال اجراست، اظهار کرد: 16 پروژه ساخت نیروگاه های مدارس در 6 استان به پایان رسیده که همزمان در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت همزمان، از روز پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403 با افتتاح نمادین نیروگاه خورشیدی 60 کیلوواتی یک دبیرستان خیرساز به نام حاج غلام رضا زیرک در شهر قم با حضور محمود کمانی، معاون وزیر نیرو و حمیدرضا خان محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور به بهره برداری رسیدند.

واعظی نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر 56 پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور با ظرفیت 840 کیلووات توسط خیرین مدرسه ساز در حال اجراست؛ این نیروگاه ها در حال انعقاد قرارداد و یا در حال طی کردن مراحل اجرا هستند که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می شوند.

وی با اشاره به مزایای بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در مدارس کشور، افزود: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت های فسیلی در مدارس می شود.

واعظی نژاد در ادامه تصریح کرد: از آنجا سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین است و مدارس در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در آنان ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری همچون آب، برق و کاغذ و ... سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی از هدف گذاری ساخت نیروگاه های خورشیدی در 20 هزار مدرسه کشور خبر داد و اظهار کرد: بر اساس هدف گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاه های خورشیدی در 20 هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح 16 نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و 56 پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • حملات سنگین روسیه به 4 نیروگاه حرارتی اوکراین
  • روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین حمله کرد
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی است
  • ایران و روسیه ائتلاف دفاعی تشکیل می دهند؟