Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-01@12:29:17 GMT

برای ساخت مسکن ۴۷۹ اصله درخت قطع شد

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۶۰۰۰۸

برای ساخت مسکن ۴۷۹ اصله درخت قطع شد

به گزارش ایسکانیوز به نقل از فارس، در هجدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش محمد سالاری درباره ملکی در منطقه 5 که رأی کمیسیون ماده 7 را دارد، اظهار داشت: با توجه به اینکه جلسات شورای پنجم به صورت علنی برگزار می‌شود، مقرر شد که پرونده باغات نیز در این جلسه به صورت علنی برگزار شود.

وی ادامه داد: فرآیند تشخیص باغات به این شکل است که املاک و اراضی بیش از 500 متر باید در فرآیند صدور پروانه از سازمان فضای سبز استعلام‌های لازم را دریافت کند و تعداد درختان آن باغ مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: باغاتی که از 500 متر تا 2 هزار متر از در کمیسیونی مطرح می‌شود که نماینده سازمان پارک‌ها و فضای سبز و کارشناس شورا نیز در آن کمیسیون حضور دارند.

سالاری بیان داشت: باغات بیش از 2 هزار متر نیز در کمیسیون ماه 7 مستقر در سازمان بوستان‌ها و فضای سبز می‌رود که عضو شورای شهر تهران ریاست سازمان پارک‌ها و فضای سبز و همین‌طور معاونت خدمات شهری در آن کمیسیون حضور دارند.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران، ری و تجریش گفت: اگر کسی نسبت به آرای کمیسیون ماده 7 اعتراض داشته باشد تجدیدنظر آن به شورای شهر تهران می‌آید و در آنجا اعضای شورا نظر نهایی را اعلام می‌کنند.

در ادامه سالاری درباره ملکی که تخلف در آن صورت گرفته است، اظهار داشت: این ملک در منطقه 5 و به وسعت حدود 49 هزار مترمربع است که متعلق به تعاونی مسکن شهرداری تهران است.

وی ادامه داد: پهنه این ملک تا 131 است که در کمیسیون ماده 5 بیش از 6 طبقه را دریافت کرده است و پروانه آن به سال 92 بازمی‌گردد.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران، ری و تجریش اضافه کرد: در هنگام صدور پروانه استعلام از فضای سبز برای این زمینه نشده بود و در سال 94 از سازمان بوستان‌ها و فضای سبز استعلام گرفتند که بر همین اساس کمیسیون ماده 7 رأی لازم را به این ملک برای دریافت گواهی پایان کار نداده است.

سالاری افزود: بر اساس بررسی‌های کمیسیون‌ ماده 7، 479 اصله درخت در این ملک وجود داشته است که درخت‌های آن از بین رفته است.

وی ادامه داد: بر همین اساس کمیسیون ماده 7، 2 میلیارد و 800 میلیون تومان این ملک را جریمه کرده‌اند و مقرر شده دو برابر درختان قطع‌شده را مجدداً بکارند.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران، ری و تجریش بیان داشت: در حال حاضر 1674 واحد مسکونی در این ملک ساخته شده است که متعلق به کارکنان شهرداری تهران است.

در ادامه افشین حبیب‌زاده در مورد تخلف صورت گرفته در این ملک اظهار داشت: چرا استعلام‌های لازم درباره این ملک صورت نگرفته بود و این تخلفات اتفاق افتاده است؟ نباید بدون توجه به قانون این ساخت‌وسازها صورت می‌گرفت.
706

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر املاک و اراضی درختان پارک‌

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۰۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد

امیرقلی جعفری، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس  در مورد در اختیار قرار دادن زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: بانک‌ها به تعهدات خودشان به درستی در بحث مسکن عمل نکردند تامین این مقدار سپرده برای اقشار آسیب پذیر و متوسط سخت است اینکه ماهی چهل پنجاه میلیون بدهند دشوار است.  باید قانون مصوب مجلس در بحث در اختیار قرار دادن تسهیلات و زمین به مردم اجرایی شود نا فرد با دست خودش مسکن بسازد.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در واقع باید ساخت مسکن را به مردم واگذار کنیم و ما مرحله به مرحله نظارت کنیم. هزینه ساخت مسکن در شهرهای بزرگ یک میلیارد است کدامیک از افراد آسیب پذیر می توانند این را آماده کنند ما در مجلس مطرح کردیم که زمین را دولت بدهد. به جز چند کلان شهر دولت مشکلی برای تامین زمین در سایر شهرها ندارد.

جعفری نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: اگر می خواهیم اقشار آسیب پذیر دارای مسکن شوند چاره ای جز اینکه زمین و تسهیلات در اختیار آنها  قرار دهیم نداریم. ما نمی توانیم فقط با امکانات دولتی برای افراد بی مسکن مسکن آماده کنیم.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بهترین راه برای حل مشکل مسکن مشارکت مردم است، گفت: بروکراسی و ساختار معیوب هم این اجازه را نمی دهد که دولت همه نیازهای بخش مسکن را برطرف کند. دولت هم ‌اراده کند نمی تواند کاری کند. ما نمی توانیم فقط با امکانات دولتی برای افراد بی مسکن مسکن آماده کنیم. باید برای حل مشکل مسکن از ظرفیت مردم استفاده کنیم و بهترین بستر برای تحقق این امر عرضه زمین توسط دولت و همچنین پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به مردم از طریق شبکه بانکی است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • متقاضیان خرید مسکن حتما بخوانند
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • تکمیل ۴۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در یزد/ خرید و فروش امتیاز مسکن ملی ممنوع
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا : ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • تامین زمین برای ساخت هشت هزار و ۵۰۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان های سراوان و گلشن
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • کاشت بیش از ۵ میلیون اصله نهال در بوشهر + تصویر
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است
  • حمایت مجلس ؛ به مردم زمین رایگان بدهید | زمین اگر برای خود مردم باشد ماشین و طلای خودشان را می‌فروشند تا زمین‌شان را بسازند