Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، وزیر سابق علوم در مراسم معارفه دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که با حضور معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد، با اشاره به سوابق اجرایی دکتر غلامی گفت: دکتر غلامی چندین دوره ریاست دانشگاه بوعلی سینای همدان و برخی از مراکز آموزش عالی دیگر را برعهده داشته است که دانشگاه بوعلی سینای همدان جزو دانشگاه‌های تراز اول است و به سبب فعالیت‌های بین المللی دانشگاه بوعلی سینا، دانشگاه سازمان اقتصادی کشورهای اسلامی «دی هشت» در این دانشگاه تأسیس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر فرهادی در ادامه سخنان خود از دکتر غلامی خواست تا توجه ویژه ای به جذب کمک ارزی ۵۰۰ میلیون دلاری ژاپن برای تجهیز علمی دانشگاه‌ها داشته باشد.

وی در تشریح دستاوردهای وزارت علوم در دولت یازدهم اظهار داشت: کسب رتبه اول ایران در تولید علم در جهان اسلام و قرار گرفتن اسامی ۱۳ دانشگاه برتر ایران درفهرست دانشگاه‌های برتر نظام رتبه‌بندی تایمز و ۱۸ دانشگاه در فهرست نظام رتبه‌بندی لایدن از دیگر توفیقات وزارت علوم در دولت یازدهم است.

دکتر فرهادی، افزایش تعداد پارک‌های علم و فناوری از ۳۲ به ۴۲ و انعقاد ۲,۵۰۰ میلیارد تومان قرارداد همکاری پژوهشی با وزارتخانه‌های نفت، نیرو و کشاورزی را از جمله اقدمات وزارت علوم در دولت یازدهم ذکر کرد.

وی اضافه کرد: در دولت یازدهم ۸۳۴ برنامه درسی دانشگاه با هدف مهارت محوری بازنگری شد، ۱۲ دوره دکتری مشترک با دانشگاه‌های خارجی ایجاد شد و با مشارکت خیرین آموزش عالی ۵۰۰ مترمربع به فضای فیزیکی دانشگاه‌ها اضافه شد.

دکتر فرهادی بستن و تعیین تکلیف پرونده بورسیه‌ها را از دیگر اقدامات خود در زمان تصدی وزارت علوم اعلام کرد و گفت: بحث بورسیه‌ها تمام شده است و آنها می‌توانند مثل بقیه در صورت اعلام نیاز دانشگاه‌ها و طی کردن مراحل قانونی جذب، عضو هیأت علمی دانشگاه شوند.

وزیر سابق علوم با قدردانی از حمایت‌های معاون اول رئیس جمهور از نظام آموزش عالی اظهار داشت: دکتر جهانگیری برای بودجه و آموزش عالی پیگیری مستقیم می‌کرد و در بحث اعتبارات مالی علم و فناوری کشور حتی بیش از مسئولین بودجه کشور جلسه گذاشت.

در آئین معارفه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، معاون اول رئیس جمهور، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، تعدادی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی حضور داشتند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۸۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان از افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی این دانشگاه خبر داد.

سیدمحمد محمدی در آیین افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی که امروز (۸ اردیبهشت‌ماه) در دانشگاه آبادان برگزار شد، با اشاره به اهمیت تحول در شیوه‌های نوین آموزشی، اظهار کرد: در فضای علمی جدید، انتظار تحول در شیوه‌های نوین آموزشی وجود دارد که یکی از این حوزه‌ها، آموزش پزشکی است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به آغاز فعالیت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در این دانشگاه، ادامه داد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، یکی از واحدهایی است که در همه دانشگاه‌ها مورد توجه است. در این مرکز، راه‌حل‌های نوین توسعه آموزش پزشکی با مشارکت اساتید و دانشجویان ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان خاطرنشان کرد: این مرکز با تلاش معاونت آموزشی دانشگاه راه‌اندازی شده است و فضای خوبی برای مشارکت هر چه بیشتر اعضای هیات علمی و دانشجویان برای انجام فعالیت‌های علمی و آموزشی فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: راه‌اندازی این مرکز منجر به تربیت بیشتر دانشجویان در زمینه‌های مختلف پزشکی است. امیدواریم بتوانیم شاهد رشد و بالندگی روزافزون اعضای هیات علمی و دانشجویان علوم پزشکی آبادان در سطح کشور باشیم.

محمدی گفت: مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آبادان شامل زیرمجموعه‌هایی همچون کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی، مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی، دفتر مستقل استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی، واحد برنامه‌ریزی درسی، واحد دانش‌پژوهی و جشنواره شهید مطهری، واحد ارزشیابی آزمون و مرکز رشد و بالندگی اساتید است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • مخبردزفولی: استقرار اقتصاد دانش پایه شرط مهم تحقق مرجعیت علمی است