Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-09@04:33:04 GMT

جزئیات اجرای پزشک خانواده در ۱۵ استان کشور

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۸۳۴۳۳

جزئیات اجرای پزشک خانواده در ۱۵ استان کشور

به گزارش ایسکانیوز، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: پرونده الکترونیک سلامت بسیار فراتر از سامانه هایی است که تاکنون ایجاد شده است و تمام اطلاعات ایرانیان از بدو تولد تا مرگ باید در این پرونده ثبت شود.

رئیسی افزود: پرونده الکترونیک سلامت با سطوح دسترسی مشخص در اختیار تمام مراکز بهداشتی، درمانی، پاراکلینیک، آزمایشگاه ها، رادیولوژی ها و حتی بخش های خصوصی بهداشتی و درمانی قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: البته اطلاعات سلامت هر فرد محفوظ خواهد بود و پس از انجام سیاستگذاری های لازم، اطلاعات افراد در یک سطح بندی خاص در اختیار این مراکز قرار می گیرد.

معاون بهداشت با اشاره به اینکه برای اجرای تمام طرح‌ها یک برنامه زمانبندی مشخص در نظر گرفته شده است، گفت: در حال حاضر چند سامانه در کشور طراحی شده که اطلاعات در آن ثبت می‌شود، این سامانه ها تحت پرونده الکترونیک سلامت قرار خواهند گرفت و به همه بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی لینک خواهد شد.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: این برنامه یکی از اولویت‌های حوزه بهداشت خواهد بود و تمام اجزای آن بررسی شده و در فاز نخست به صورت پایلوت در 15 استان تا پایان سال اجرا خواهد شد.

وی افزود: تمام پزشکانی که در برنامه پزشک خانواده کار می‌کنند باید دوره آموزش 6 ماهه را گذرانده باشند زیرا در کوریکولوم پزشکی عمومی نیز 6 ماه آموزش این برنامه گنجانده شده است.

رئیسی تصریح کرد: برنامه آموزش و تربیت متخصصان پزشکی خانواده نیز در حال انجام است زیرا این پزشکان در اجرایی شدن هرچه بهتر این برنامه نقش ویژه ای دارند.

وی در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها عنوان کرد: فاز یک برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع تا پایان سال 97 اجرایی می‌شود و طبق پیش بینی‌ها بیش از نیمی از کشور تحت پوشش خواهند رفت.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: بین سال‌های 98 تا 1400 نیز با کامل شدن پرونده الکترونیک سلامت، برنامه نظام ارجاع و پزشک خانواده در شهرهای زیر 20 هزار، زیر 50 هزار و زیر 100 و 200 هزار نفر اجرایی می شود.

وی در پایان سخنانش فاز نهایی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع را اجرایی شدن آن در کلانشهرها اعلام کرد.

706

معاون بهداشت وزارت بهداشت علیرضا رئیسی شهروند پرونده الکترونیک سلامت پزشک خانواده کلانشهرها

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۳۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۵۶۳ برنامه به مناسبت هفته هلال‌احمر در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرعامل هلال‌احمر مازندران از اجرای ۵۶۳ برنامه؛ هفته هلال احمر در استان خبر داد.


غلامعلی فخاری با اعلام اینکه ۱۸ اردیبهشت روز جهانی هلال‌احمر و صلیب سرخ نامگذاری شده است گفت: به همین مناسبت از ۱۸ تا ۲۴ اردیبهشت در کشور ما به عنوان هفته هلال‌احمر شناخته می‌شود که همه ساله برنامه‌های متنوعی با موضوع معرفی این نهاد مردمی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال ۵۶۳ عنوان برنامه در ۳۷ محور کلی برای هفته هلال‌احمر در مازندران تدوین شده است افزود: غبار روبی مزار شهدا، دیدار و تجلیل از خانواده‌های معظم شهدای امدادگر، افتتاح پایگاه‌های امدادی، دیدار با مسئولان و مدیران ارشد استانی و شهرستانی، برگزاری رژه موتوری عوامل امدادی، برگزاری یادواره شهدای امدادگر، برپایی چادر سلامت در اماکن عمومی و پارک‌ها، برگزاری المپیاد آماده طرح دادرس، اجرای طرح نیابت، دیدار با بازنشستگان، اعزام کاروان سلامت به مناطق محروم، دیدار با معلمان داوطلب و پایش اسکلتی دانش آموزان، برگزاری دوره آمادگی در برابر مخاطرات در سطح مدارس و اهدای خون توسط داوطلبان و اعضای هلال‌احمر از مهمترین برنامه‌های هفته هلال‌احمر در مازندران است.

مدیرعامل هلال‌احمر مازندران افزود: برپایی ایستگاه سلامت، استقرار چادر سلامت در محل مصلی نماز جمعه شهرستان‌ها و مناطق مختلف استان، برپایی نمایشگاه امدادی، تجلیل از جوانان و اعضای فعال، برگزاری مانور‌های امدادی، برپایی نمایشگاه توانمند سازی، برگزاری مانور امدادونجات دریایی، مانور تیم‌های سحر و دادرس، مانور پناهگیری با محوریت خانه‌های هلال، اجرای فراخوان عضویت، برگزاری مسابقات فرهنگی و کتابخوانی، برگزاری مسابقات توان افزایی امدادگران و نجاتگران از دیگر برنامه‌های هفته هلال در مازندران است.

فخاری تصریح کرد: «هلال احمر مازندران» یکی از فعال‌ترین هلال‌احمر‌های کشور محسوب می‌شود که به لحاظ ویژگی‌های خاص مازندران اعم از پذیرش میلیون‌ها گردشگر و مسافر در ایام مختلف سال نظیر نوروز و تابستان از یک سو و تعدد حوادث طبیعی و انسانی از سوی دیگر، تقریبا بطور مداوم درتمام طول سال در آماده باش کامل به سر می‌برد.

وی افزود: خدمات هلال‌احمر مازندران، تجلی بارز در خشش انسانیت در روز‌های سخت است و هلال‌احمری‌ها انسان‌های عاشقی هستند که فارغ از هر عنوان مدیریتی و پست سازمانی تنها به مهرورزی و خدمت بی منت به همنوعان خود می‌اندیشند. آنان یاد گرفته اند که مرد روز‌های سخت و لحظه‌های دشوار باشند و در هنگامه حوادث و سوانح نیز در راه نجات جان همنوعان، از جان شیرین خود بگذرند.

دیگر خبرها

  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • اجرای ۵۶۳ برنامه به مناسبت هفته هلال‌احمر در مازندران
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان کودکان و دانش آموزان در کاشان
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • نقش ماما در برنامه سلامت خانواده تعریف شده است
  • هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست