Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@22:43:21 GMT

هزینه و درآمد طرح تحول سلامت باید مدیریت شود

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۵۸۹۵۲

هزینه و درآمد طرح تحول سلامت باید مدیریت شود

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: اجرای طرح تحول سلامت برای مردم، بسیار مفید بود و معتقدیم که موانع پیش روی آن باید برداشته شود و باید با قوت و قدرت، ادامه یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علی نوبخت با حضور در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها، اظهار داشت: مجلس در جهت حمایت عملی از اجرای بهتر طرح تحول سلامت، اقدامات و مصوبات بسیار خوبی داشت که انتقال سازمان بیمه سلامت ایرانیان از وزارت رفاه به وزارت بهداشت یکی از مهمترین اقدامات مجلس بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: برخی منتقدان انتقال سازمان بیمه سلامت به وزارت بهداشت را نادرست می دانستند زیرا معتقد بودند خریدار، ارائه دهنده و ناظر خدمات نباید، واحد باشد و این استدلال در شرایط استاندارد ممکن است صحیح باشد اما وضعیت کشور ما در شرایط استاندارد نیست زیرا صدها بیمارستان فرسوده به وزارت بهداشت دولت یازدهم تحویل داده شد و مردم تا پولی پرداخت نمی کردند، بستری نمی شدند و برای تهیه مایحتاج مصرفی و دارویی به بیرون از بیمارستانها فرستاده می شدند و در شرایطی که پزشک و پرستار در کشور با کمبود روبرو است، وزارت بهداشت در حال حاضر کار انقلابی و جهادی انجام می دهد که به میلیون ها ایرانی خدمات با کیفیت بهداشتی و درمانی را ارائه می دهد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی افراد معتقدند که چرا با وجود کمبود امکانات موجود، به تمام مردم خدمات بهداشتی و درمانی ارزان ارائه می شود، افزود: ارائه خدمات به تمام مردم، یک کار خیر و به قصد قربت بوده و در امور خیر، نمی توان مرز کشید و طرح تحول سلامت، نعمتی بود که دولت یازدهم به مردم ارائه کرد.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یادآور شد: حمایت مجلس از طرح تحول سلامت، یک وظیفه بوده زیرا تامین سلامت مردم، دغدغه اصلی مجلس و وزارت بهداشت است و وزارت بهداشت هم در طرح تحول سلامت، ایثارگری کرد و وزیر بهداشت و مسئولان این وزارتخانه دغدغه رئیس جمهوری را پاسخ دادند و خدمات با کیفیت را به مردم ارائه دادند.

وی تصریح کرد: صلاح نبود که وزارت بهداشت برای ارائه خدمات، فشار بسیار زیادی را تحمل کند اما امکاناتی نداشته باشد بنابراین تصمیم گرفتیم سازمان بیمه سلامت را به وزارت بهداشت منتقل کنیم و انصاف نیست که از این وزارتخانه پاسخ بخواهیم در حالی که ابزارهای تولیتی را در اختیار نداشته باشد.

نوبخت در ادامه تاکید کرد: باید هزینه و درآمد طرح تحول سلامت را مدیریت کنیم و جهت گیری کمیسیون بهداشت مجلس و وزارت بهداشت در دولت دوازدهم نیز مدیریت بهینه منابع و افزایش بهره وری است. نشستی با حضور مسئولان وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه بیمه ها و اعضای کمیسیون بهداشت و برنامه و بودجه مجلس برگزار می شود تا به مسئولان وزارت بهداشت اطمینان دهیم و بیینیم که باید چه اقداماتی انجام شود تا با بودجه ای که به این وزارتخانه می دهیم، از عهده مسئولیت های خود بر بیاید.

وی افزود: با مشورت و همکاری مسئولان سازمان برنامه و بودجه و کمیسیون برنامه و بودجه در مجلس شورای اسلامی در خصوص پایداری منابع و وضع مالیات بر کالاهای آسیب رسان تصمیماتی خواهیم گرفت. مسئولان و پرسنل وزارت بهداشت مانند ژنرال های جبهه های جنگ هستند و باید پشت آنها گرم باشد و به آنها اطمینان داده شود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در جریان تصویب برنامه ششم توسعه در مواد ۷۰ تا ۷۴، تمام تکالیف و وظایف وزارت بهداشت مانند نظام ارجاع و تشکیل پرونده الکترونیک سلامت را مشخص کرده و ریل کشی کرده ایم و اگر قطار طرح تحول سلامت را بدون توقف در این مسیر قرار دهیم، به مقصد می رسیم.

نوبخت خاطرنشان کرد: مردم باید آگاه باشند که بودجه خزانه و وزارت بهداشت برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به تک تک ایرانیان، کافی نیست و باید اولویت بندی شود و نیازمندان و مستضعفان در اولویت قرار گیرند و نمی توان انتظار داشت که مردم نیازمند و غنی به صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار بگیرند باید انصاف داشته باشیم و به اندازه اعتبارات، هزینه کنیم.

وی گفت: یکی از دلایل من برای انتقال بیمه سلامت به وزارت بهداشت این بود که اگر وزیر بهداشت بداند که چه مقدار منابع اعتباری در خزانه دارد، به همان اندازه هزینه می کند زیرا نمی توان انتظار داشت که صندوق بیمه سلامت در محل دیگری باشد و خدمات را از وزارت بهداشت بخواهیم.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پایان یادآور شد: در دولت نهم و دهم شاهد بودیم که نفت ۱۰۳ دلار فروخته می شد اما دریغ از اینکه به سلامت مردم توجه شود و وضعیت اسف باری حاکم بود به گونه ای که با بی وجدانی به مردم نسخه می دادیم که از بیرون دارو و لوازم مصرفی را تهیه کنند و فضاحت را به جایی رسانده بودند که جسد مردم را گروگان می گرفتند تا هزینه های درمانی پرداخت شود و هیچ وقت نباید این شرایط را فراموش کنیم و اگر می خواهیم نقاط ضعف طرح تحول سلامت را بگوییم نباید فراموش کنیم که این طرح، کشور را از چه شرایط نامناسبی نجات داد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۸۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه نشست «مشارکت سازمان های دولتی و نهادهای مردمی در ارتقای سلامت دهان و دندان جامعه» که در ارتباط با «پویش کشوری سلامت دهان و دندان» برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگار وبدا، با اهمیت شمردن این موضوع اظهار کرد: پویش ملی سلامت با هدف ارتقای سواد سلامت و فرهنگ سازی در حوزه سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ماه در حال برگزاری است.

وی افزود: در این پویش به دنبال ارتقای سواد سلامت در حوزه سلامت دهان و دندان هستیم.

فرشیدی خاطرنشان کرد: بیماری‌هایی که در ناحیه دهان و دندان اتفاق می‌افتد زمینه ساز بسیاری از بیماری ها خواهد بود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: اگر عفونت های دندان و لثه را پیشگیری و درمان نکنیم بیماری هایی نظیر قلب و عروق و حتی سرطان ها را ایجاد و یا تشدید می‌کند.

 خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم افراد جامعه را در سنین پایین و حتی قبل از مدرسه با بهداشت دهان و دندان آشنا کنیم، با آموزش‌های بسیار ساده مثل مسواک زدن و استفاده از نخ دندان می توان از پوسیدگی دندان ها و بسیاری از بیماری‌های مزمن پیشگیری کرد.

فرشیدی هدف از پویش سه روزه سلامت دهان و دندان را توجه بیشتر جامعه به بهداشت دهان و دندان عنوان و تاکید کرد که مردم می‌توانند با اقدامات بسیار ساده از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کنند.

به اعتقاد معاون بهداشت وزارت بهداشت، اگر پوسیدگی دندان‌ها و عفونت‌های لثه در آحاد جامعه کاهش یابد می‌توان از بروز بسیاری از بیماری های مهم و مزمن پیشگیری کرد بنابراین به دنبال این هستیم تا متوسط دندان پوسیده در عموم جامعه کاهش یابد و برای رسیدن به این مهم نیازمند فرهنگ سازی و اقدامات پایه‌ای از سنین پایین هستیم.

 فرشیدی گفت: بر این باوریم که توجه به بهداشت دهان و دندان و آموزش درست مسواک زدن در جامعه کمرنگ تر شده است از این حیث با این پویش درصدد هستیم که یکبار دیگر اهمیت این موضوع را یادآوری کنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت یادآور شد: امروز از آمار بالای پوسیدگی دندان‌‌ها در جمعیت برخوردار هستیم چرا که تا درد ایجاد نشود به پزشک و دندان پزشکی مراجعه نمی کنیم بنابراین باید جامعه‌ را به سمت پیشگیری در حوزه بهداشت دهان و دندان ترغیب کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی
  • بیماری‌های دهان و دندان یکی از شایعترین بیماری‌های غیرواگیر است
  • این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است
  • چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر