Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت گفت: استفاده از خودروهای پایه گازسوز کمک شایانی به کاهش آلودگی هوا می‌کند و این طرح مورد حمایت شرکت بهینه سازی مصرف سوخت است.

به گزارش شانا، علی وکیلی بعدازظهر چهارشنبه (10 آبان‌ماه) در سومین نشست تخصصی روز دوم از هفتمین همایش و نمایشگاه دوسالانه انجمن خودروهای گازسوز آسیا-اقیانوسیه (آنگوا) اظهار کرد: ما به هیچ وجه به دنبال کیت‌های تبدیل ماشین‌های بنزینی یا گازوئیلی به گازسوز نیستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت 2 وظیفه و مسئولیت مهم بر عهده دارد، افزود: مسئولیت نخست، تدوین تعدادی استاندارد با کمک سازمان ملی استاندارد است تا از این طریق بتوانیم مصرف سوخت و انرژی را مدیریت کنیم.

مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت، از مدیریت انرژی با روش‌های قانونی قیمتی و غیر قیمتی به عنوان مسئولیت دوم شرکت نام برد و گفت: ما در زمینه قیمت تمهیداتی در قالب قانون رفع موانع تولید داریم که از آن استفاده می‌کنیم.

وکیلی با بیان این‌که سوخت 17 هزار اتوبوس درون شهری که هم اکنون گازوئیل است باید به سی ان جی تبدیل شود، تاکید کرد: این طرح به سرمایه‌گذاری کلانی نیاز دارد.

وی افزود: مهمترین اقدامی که در حال انجام است، نوسازی کامیون‌های با سوخت گازوئیل است که تاکنون هزار دستگاه آن تحویل مصرف کننده‌ها شده و قرار است امسال تا به پنج هزار دستگاه افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت با بیان این‌که نوسازی کامیون‌ها یکی از مهمترین اقدام‌های مهم برای جلوگیری از آلودگی هواست، تصریح کرد: این پروژه به 2.7 میلیارد دلار سرمایه نیاز دارد.

وکیلی با اشاره به این‌که قرار است 140 هزار دستگاه تاکسی با پیمایش بیش از 300 کیلومتر، نوسازی شوند، ادامه داد: موضوع نوسازی 10 هزار دستگاه اتوبوس را در برنامه داریم که قرار است تا سقف 1.7 میلیارد دلار به آنها یارانه پرداخت شود.

مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت از کمک 7.5 میلیارد دلاری تصویب شده برای کمک به نوسازی راه آهن کشور خبر داد و گفت: اما آنچه که اهمیت دارد، کمک به کاهش آلودگی هوا از طریق گازسوز کردن خودروها با روش پایه گازسوز است که ما از آن حمایت می‌کنیم.

وکیلی با بیان این‌که ایران بزرگ‌ترین ذخایر گازی دنیا را در اختیار دارد، تصریح کرد: این ذخایر مزیتی است که ما را به سمت استفاده از گاز طبیعی هدایت می‌کند و یکی از راه‌های آن استفاده از سی ان جی است.

وی ادامه داد: هم اکنون پس از بخش خانگی، صنعت پتروشیمی بیشترین مصرف گاز طبیعی را دارد؛ بنابراین قرار است با افزایش آن در سند چشم انداز ایران مصرف گاز طبیعی را در کشور به بیش از 100 میلیون متر مکعب برسانیم.

وکیلی با بیان این‌که به دلایلی از جمله ورود شیل گس به سبد انرژی دنیا و همچنین به دلیل ورود واحدهای ال‌ان‌جی دیگر کشورها به بازار، قیمت گاز طبیعی در دنیا روند کاهشی پیدا کرده است، تصریح کرد: بنابراین بهتر است که ما از گاز طبیعی بیشتری در کشور استفاده کنیم زیرا این اقدام سبب جلوگیری از هدررفت منابع هیدروکربوری هم می‌شود.



منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۲۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان

مدیر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه کردستان از مصرف ۲۲ میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر نفت سفید طی سال گذشته در این استان خبر داد و گفت: این میزان مصرف نسبت به سال گذشته با کاهش ۲۹ درصدی همراه بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه کردستان، جهانبخش نوکانی اظهار کرد: سال گذشته ۲۲ میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر نفت سفید در استان مصرف شده که از این میزان ۲۰ میلیون لیتر آن در روستاهای استان توزیع و مصرف شده است.

وی با اشاره به زحمات و تلاش رانندگان ناوگان حمل‌ونقل فراورده‌های نفتی منطقه که با توجه به شرایط کوهستانی و صعب‌العبور بودن راه‌های روستایی استان نسبت به تأمین سوخت مورد نیاز روستاییان اقدام می‌کنند، افزود: راستی‌آزمایی خانوارهای نفت سفیدسوز توسط همکاران این شرکت، توزیع الکترونیک نفت سفید و توسعه شبکه گازرسانی از دلایل کاهش نفت سفید در استان کردستان است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان با اشاره به توزیع الکترونیکی نفت سفید در سطح روستاهای استان و شارژ سهمیه سالیانه شش هزار خانوار نفت سفیدسوز در کارت بانکی آن‌ها، خاطرنشان کرد: ۲۷۹ باب فروشندگی نفت سفید روستایی در سطح استان فعالیت می‌کند.

کد خبر 748654

دیگر خبرها

  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • پرداخت بیش از ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها در قزوین
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می شوند
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان