Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@17:17:38 GMT

5 مکمل ضد پیری

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۹۳۶۹۳

5 مکمل ضد پیری

ایران اکونومیست -

برای بهره‌مندی از پوستی سالم و شاداب باید بزرگترین اندام بدن خود را به خوبی با مواد مغذی تغذیه کنید. مواد مغذی طبیعی بسیاری توانایی خود در پیشگیری از نشانه های پیری مانند بروز چین و چروک ها، لکه های قهوه ای و کدری پوست را در آزمایش های مختلف نشان داده اند.


 

به نقل از "پریونشن"، مصرف مکمل ها یکی از ساده‌ترین روش ها برای تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، دیگر تنها پژوهشگران نیستند که به این محصولات توجه ویژه ای دارند و محبوبیت آنها بین مصرف کنندگان و پزشکان نیز روندی صعودی را دنبال می کند.

پنج مکملی که در ادامه به آنها اشاره می شود این ارزش را دارند تا به رژیم زیبایی ضد پیری شما افزوده شوند. البته پیش از آغاز مصرف ابتدا با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید.

عصاره پلی‌پودیوم لوکوتوموز (PLE)

محافظت در برابر: آسیب ناشی از خورشید، تغییر رنگ، و افتادگی پوست

مطالعه ای که در نشریه Journal of Photochemistry and Photobiology منتشر شد، نشان داد که این عصاره به حفظ فیبروبلاست های پوست انسان کمک می کند، که در تولید و بازسازی کلاژن برای مقابله با چین و چروک ها و افتادگی پوست نقش دارد. مطالعه ای جدید که در نشریه International Journal of Dermatology منتشر شد نیز نشان داد که این عصاره به پیشگیری از آسیب خورشیدی با افزایش دوز پرتو فرابنفش مورد نیاز برای شکل گیری آفتاب سوختگی کمک می کند. پژوهشگران امیداورند این شرایط خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش دهد.

دوز توصیه شده: 500 میلی گرم پیش از قرار گرفتن در معرض نور خورشید

ویتامین C

محافظت در برابر: چین و چروک ها و کدری پوست

در مطالعات بالینی مشخص شده است که ویتامین C خوراکی و موضعی استرس اکسیداتیو را در سلول ها کاهش می دهد، که این شرایط به رشد عادی سلول ها کمک می کند. این ماده مغذی به سلول ها در بازتولید و شکل گیری پوستی سالم‌تر کمک می کند، از بروز چین و چروک ها پیشگیری می کند و درخشش بیشتری به چهره شما می بخشد.

دوز توصیه شده: 100 میلی گرم در روز

ویتامین E

محافظت در برابر: آسیب پوست محیطی و کدری

پژوهش ها نشان داده اند که ویتامین E دارای ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. هر دو عامل برای بازسازی و جایگزینی سلول ها، فرایندی که در آن سلول های سالم جایگزین سلول های مرده می شوند، مهم هستند. همچنین، ویتامین E به محافظت از پوست در برابر شکل گیری چین و چروک ناشی از پرتوهای فرابنفش خورشید و آسیب محیطی کمک می کند.

دوز توصیه شده: 200 واحد بین المللی در روز

گلوکوزامین

محافظت در برابر: خطوط و افتادگی پوست

مطالعه ای که در نشریه Journal of Dermatologic Treatment منتشر شد، کاهش 34 درصدی در چین و چروک ها و خطوط پوست در شرکت کنندگانی که گلوکوزامین مصرف کرده بودند را نشان داد. پژوهش دیگری که در نشریه The Journal of Cosmetic Dermatology منتشر شد، نشان داد که مصرف گلوکوزامین می تواند روند بهبودی زخم را تسریع کند، آبرسانی پوست را افزایش دهد، و چین و چروک ها را کاهش دهد. گلوکوزامین یک بلوک سازنده برای اسید هیالورونیک که در بازسازی پوست نقش دارد.

دوز توصیه شده: 1,500 میلی گرم در روز

کوآنزیم Q10

محافظت در برابر: چین و چروک ها

مشابه با ویتامین های C و E، کوآنزیم Q10 یک ماده مغذی است که می تواند به تقویت سلامت کلی و ظاهر پوست کمک کند. همانند دیگر آنتی اکسیدان ها، این ماده مغذی به جایگزینی سلول ها و کاهش آسیب سلولی کمک می کند. همچنین، کوآنزیم Q10 توانایی خود در کاهش عمق، حجم و ناحیه چین و چروک را نشان داده است.

دوز توصیه شده: 200 میلی گرم در روز

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۳۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، گروهی از محققان به سرپرستی دانشگاه ساری در انگلیس تلاش کرده اند محتوای چربی (لیپیدها) موجود در سلول‌های سرطانی را مشاهده و مطالعه کنند. 

این فناوری نوین با همکاری پژوهشگران دانشگاه کالج لندن، شرکت داروسازی GSK و شرکت‌های «یوکوگاوا» «Yokogawa» و «سایکس» «Sciex» توسعه یافته است.

نظارت بر محتوای چربی

لیپید‌ها اجزای مهمی در سلول‌ها هستند و به سلول‌های سرطانی اجازه رشد، تکثیر و متاستاز را می‌دهند.

پژوهشگران از سامانه تک سلولی شرکت یوکوگاوا موسوم به SS۲۰۰۰ استفاده و سلول‌های سرطانی منفرد را از یک ظرف کشت شیشه‌ای نمونه برداری کردند. این سامانه‌ی نوآورانه، سلول‌های زنده منفرد را با استفاده از لوله‌های کوچک استخراج می‌کند و امکان بررسی دقیق را فراهم می‌آورد.

عرض این لوله‌ها به سختی ۱۰ میکرومتر یعنی نصف قطر نازک‌ترین موی انسان است.

در گام بعدی، محققان با رنگ آمیزی این سلول‌ها با رنگ فلورسنت، توانستند قطرات لیپید را در طول آزمایش بررسی کنند. آنها سپس با سایکس برای ایجاد یک رویکرد جدید طیف سنجی جرمی همکاری کرده و توانستند لیپید‌ها را شکسته و ساختار واقعی سلول را مشخص کنند.

کل این فرآیند به مشاهده چگونگی تکامل سلول‌های سرطانی در پاسخ به تغییرات محیط اطراف منجر شد.

مجریان این مطالعه از دانشکده شیمی و مهندسی شیمی دانشگاه ساری می‌گویند مشکل سلول‌های سرطانی این است که «هیچ دو سلولی شبیه هم نیستند» و همین موضوع طراحی یک درمان مطلوب را سخت‌تر می‌کند، زیرا برخی از سلول‌ها همیشه بیش از سایرین در مقابل درمان مقاومت می‌کنند.

با این حال، همیشه ثابت شده مطالعه سلول‌های زنده با جزئیات کافی برای درک واقعی ساختارشان پس از خارج کردن آنها از محیط طبیعی، دشوار است.

به همین دلیل نمونه برداری سلول‌های زنده زیر میکروسکوپ و بررسی یک به یک محتوای چربی آنها برای محققان همیشه جذاب و هیجان انگیز بوده است.

دانشمندان همچنین از این رویکرد جدید برای مطالعه مولکول‌های چربی لیپید‌ها در چندین سلول سرطانی استفاده کردند. جالب است که محققان تفاوت‌هایی را در ویژگی‌های لیپیدی سلول‌های مختلف شناسایی کردند.

مجریان این پژوهش ادعا می‌کنند روش آنها راه را برای مطالعه سلول‌های سرطانی با جزئیاتی که قبلا دیده نشده هموار می‌کند. یک روز، ممکن است بتوان نحوه تعامل تک سلول‌های سرطانی را با سلول‌های اطرافش مشاهده کرد؛ پیشرفتی که به ارائه درمان‌های جدید و هدفمندتر منجر خواهد شد.

این شیوه فناورانه می‌تواند شناخت ارزشمندی از چگونگی پاسخ انواع سرطان به درمان‌ها ارائه داده و به پزشکان در درک تاثیر پرتو درمانی سلول‌ها کمک کند، به ویژه اینکه چگونه برخی از سلول‌های سرطانی در برابر پرتودرمانی مقاومت می‌کنند؛ مقاومتی که می‌تواند منجر به عود سرطان شود.

این یافته‌ها در مجله Analytical Chemistry منتشر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • این ادویه عمرتان را زیاد می‌کند
  • با مصرف این میوه جوان شوید
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بند ناف نوزاد در هرمزگان
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد