Web Analytics Made Easy - Statcounter

بندرعباس - ایرنا - معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: استان هرمزگان به عنوان یکی از استان هایی که دارای مدارس فرسوده و تخریبی بالایی است ، در اولویت برنامه های نوسازی مدارس کشور قرار دارد.

به گزارش ایرنا ، محمد تقی نظر پور عصر پنجشنبه در نشست مدیر کل آموزش و پرورش هرمزگان با وی افزود: سازمان نوسازی مدارس برابر اولویت های آموزش و پرورش هرمزگان در یک برنامه مشترک ، نگاه ویژه ای را در تخصیص اعتبارات به این استان خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان داشت: بزدوی با سفر به استان هرمزگان در یک بازدید میدانی ، وضعیت مدارس تخریبی در هرمزگان با اولویت شرق استان را مورد بررسی قرار خواهیم داد که امیدواریم این سفر زمینه سرعت بخشی به نوسازی مدارس تخریبی را بدنبال داشته باشد.
رئیس سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس کشور به ضرورت نوسازی مدارس تخریبی تاکید کرد ، اظهار کرد: این مهم به طور قطع در سایه تعامل مدیران استان ، مجمع نمایندگان و خیران نیکوکار، افق روشنی را پیش رو دارد.
مدیر کل آموزش و پرورش هرمزگان نیز گفت: از مجموع 2 هزار و 500 کلاس درس تخریبی در استان در سه سال گذشته تنها 900 کلاس ساخته شده است .
دانش هاشمی پور با اشاره به اینکه برای بازسازی یکهزار و 600 کلاس باقی مانده به 240میلیارد تومان اعتبار نیاز است ، اظهار کرد: از مجموع اعتبارات کشوری تنها یک و نیم میلیارد تومان در سال گذشته وصول شده است.
وی بیان داشت: تنها در شهرستان بشاگرد 54 مدرسه تخریبی ، کپری ، کانکسی و اجاره ای وجود دارد که باید بازسازی شوند.
مدیر کل آموزش و پرورش هرمزگان ، خواستار توجه جدی به روند نوسازی مدارس تخریبی در استان شد.
هاشمی همچنین اظهار کرد: هم اکنون در استان هرمزگان 387 مدرسه دو شیفت هستند که برای رفع این مشکل43 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی ادامه داد: هم اکنون تراکم دانش آموزی در مدارس 2 شهرستان پرجمعیت هرمزگان (بندرعباس و میناب ) بالای 43 تا 45 نفر است.
این مسئول یاد آورشد: با توجه به ویژگی خاص استان هرمزگان به عنوان یکی از استان های زلزله خیز، به طور مرتب شاهد تخریب کلاس های فرسوده هستیم که این مهم به دغدغه اصلی مسئولان ، اولیا و دانش آموزان تبدیل شده است.
هاشمی پور ابراز داشت: به موازات توجه ویژه دولت ، خیران نیز انگیزه مضاعفی را برای مشارکت در نهضت مدرسه سازی خواهند داشت که تاکنون نیز در جشنواره های سالانه این همراهی را به نحو شایسته ثابت کرده اند.
هرمزگان 340 هزار دانش آموز و 15 هزار و 500 کلاس درس دارد.
7195/6048
خبرنگار: رقیه غلامی زاده **انتشار دهنده: خلیل تنیده

* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۳۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی محمد آئینی در سفر یک روزه به شهرستان اهر و شرکت در مراسم افتتاح معابر شهری بافت فرسوده با اشاره به نهضت آسفالت ریزی معابر در محله‌های ۱۰ گانه محروم شهر اهر ادامه داد: بیشتر معابر محله‌های ۱۰ گانه محروم و کم برخوردار این شهرستان آسفالت ریزی شد و امیدواریم امسال نیز شاهد آسفالت همه معابر در مناطق ۱۰ گانه این شهرستان باشیم.

وی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است گفت: طبق سند ستاد بازآفرینی، دستگاه‌های اداری موظف هستند یک سوم اعتبارات و طرح‌های تملک دارایی سرمایه سهم ادارات را برای نوسازی و بازسازی محلات با بافت فرسوده اختصاص دهند.

آیینی اضافه کرد: سال گذشته با صدور ۹۰ هزار پروانه بافت فرسوده در بحث بازسازی و نوسازی مساکن فرسوده، تاکنون در مجموع ۲۶۳ هزار پروانه واحد بافت فرسوده در کشور صادر شده است که رکورد ۳۰ ساله را شکسته‌ایم و امیدواریم امسال با کمک مردم این رقم به ۴۰۰ هزار پروانه افزایش یابد

وی به تخصیص اعتبارات، تشویقی‌ها و تسهیلات بانکی برای نوسازی و بازسازی بافت مساکن فرسوده اشاره کرد و افزود: دولت سیزدهم موضوع نوسازی مساکن را در اختیار مردم گذاشت و سعی شد با مشارکت مردم، اعطای تشویقی‌ها و تسهیلات بانکی زمینه را برای شرکت مردم در نوسازی مساکن فرسوده مهیا شود که امیدواریم این مشارکت در منطقه ارسباران و شهرستان اهر که مشکل مساکن فرسوده دارند بیشتر تحقق یابد.

معاون وزیر راه و شهرسازی به اشاره به اینکه کار‌های زیادی در زمینه بازسازی و نوسازی بافت فرسوده در منطقه ارسباران و شهرستان اهر انجام شده است اظهار کرد: متاسفانه آمار ساخت و ساز‌ها نسبت در این شهرستان و منطقه ارسباران پایین است و امیدواریم به این موضوع اهتمام ویژه‌ای صورت پذیرد.

آیینی همچنین از اختصاص سهم ۸۰ درصدی مشابه وام نهضت ملی برای نوسازی بافت‌های فرسوده در مناطق تاریخی خبر داد و افزود: ۸۴ هکتار از بافت‌های فرسوده مناطق تاریخی شهر اهر نیز تحت پوشش این وام قرار می‌گیرد و نیازمند است که شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهر به این موضوع با جدیدت تمام ورود کنند تا تجربه زلزله ارسباران را شاهد نباشیم.

 

دیگر خبرها

  • چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر