Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین، درباره دوران شی جینپینگ توضیح داد: «دیدگاه شی جین‌پینگ دیدگاه توسعه‌گرایانه‌ای است. یعنی هم می‌خواهد چین اقتصاد اول اقتصاد دنیا باشد و هم در صحنه تنازعات بین‌المللی بتواند حرف اول را بزند.»

به گزارش خبرنگار بین‌الملل خبرگزاری آنا، مجیدرضا حریری، نائب رئیس اتاق ایران و چین با حضور در غرفه خبرگزاری آنا در نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات به بررسی ابعاد اقتصادی و سیاسی سوسیالیسم جدید چینی، که چندی پیش در کنگره حزب کمونیست چین مطرح شد، پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حریری درباره روند قابل توجه توسعه اقتصاد چین در زمان شی جین‌پینگ گفت: «بعد از اصلاحات دنگ شائوپینگ، دوران رسیدن به نقطه برتری اقتصادی برای چین آغاز شد و تا قبل از دوره شی جین‌پینگ، تعامل از موضع اهمیت به اقتصاد برای چین حرف اول را می‌زد. این بدین معنا بود که در آن دوره چین تمام منازعات سیاسی و نظامی خود را به حداقل کاهش داد و متمرکز در اقتصاد شد. تا جایی که اکنون به اقتصاد دوم جهان و بزرگترین تاجر دنیا تبدیل شده است.»

حریری سپس درباره دوران شی جین‌پینگ توضیح داد: «دیدگاه شی جین‌پینگ دیدگاه توسعه‌گرایانه‌ای است. یعنی هم می‌خواهد چین اقتصاد اول اقتصاد دنیا باشد و هم در صحنه تنازعات بین‌المللی بتواند حرف اول را بزند. به همین دلیل شی جین‌پینگ تئوری One Belt One Road یا احیای جاده ابریشم جدید را مطرح کرد. با احیای جاده ابریشم، چین همزمان با گسترش حوزه اقتصادی در دنیا بر روی گسترش حوزه سیاسی خود نیز کار می‌کند.»

نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین معتقد است: «آنهایی که اهل سیاست هستند، آینده منازعات دنیا را در حوزه آسیا پاسیفیک می‌بینند و چین برای اینکه در این منطقه بتواند منازعات خود را پیش ببرد، نیاز به این دارد که روابط اقتصادی و سیاسی خود را با دنیای غیر از آمریکا باز تعریف کند. به همین دلیل چین در غالب توسعه همکاری‌های اقتصادی، نظامی و سیاسی با دنیا روابطی را تنظیم می‌کند که براساس همان تئوری One Belt One Road یا احیای جاده ابریشم جدید است.»

وی درباره کنگره اخیر حزب کمونیست گفت: «این رشد اقتصادی و سیاسی باعث شده است که دوران شی جین‌پینگ به یک دوران درخشنده در چین
تبدیل شود و اسم شی جین‌پینگ در کنگره امسال حزب کمونیست، بعد از مائو شی جین‌پینگ، به عنوان تنها کسی که در زمان زنده بودنش اسمش و نظریاتش در قانون اساسی چین گنجانده می شود، آورده شود. در حالی که نام دنگ شائوپینگ بعد از مرگ در قانون اساسی چین نوشته شد.»

حریری درباره آینده سیاسی شی جین‌پینگ تاکید کرد: « پیش‌بینی‌های مختلفی درمیان صاحبنظران شرقی و غربی‌ وجود دارد. بعضی‌ها تعبیر کرده‌اند که دوران 5 ساله شی جین‌پینگ به عنوان رئیس جمهوری چین ادامه پیدا خواهد کرد که شخصاً به این موضوع اعتقادی ندارنم. زیرا ساختار حزب کمونیست چین اجازه این موضوع را نمی‌دهد. ولی یقیناً اسم شی جین‌پینگ در کنار دنگ شائوپینگ و مائو به عنوان کسی که توانست نقطه عطفی در تاریخ سیاسی و اقتصادی چین ایجاد کند، باقی خواهد ماند.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۱۴۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی اعلایی ظهر یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز کار و کارگر اظهار کرد: نقش کارگران در تولید بی بدیل است و این نقش تمامی شقوق جامعه کارگری را در برمی گیرد و قابل تقدیر است.

وی افزود: در فضای فعلی کشور و در زنجیره حلقه‌های موجود در جامعه، بنا به دلایل متعدد ضعیف‌ترین حلقه، زنجیره اقتصاد است و باید بر روی آن تمرکز کرد، موضوعی که مورد توجه رهبر معظم انقلاب نیز قرار دارد و ایشان چندین سال است که راهبرد کشور را موضوعات اقتصادی نامگذاری می‌کنند.

اعلایی گفت: بزرگترین مشکل اقتصاد تورم است و بیش از ۵ دهه است که کشور به صورت ملموس و ناملموس از این حوزه آسیب دیده است و بسیاری از ناهنجاری‌های موجود فرهنگی و اجتماعی هم نشأت گرفته از همین موضوع است.

استاندار قزوین با بیان اینکه تورم باعث پیش بینی ناپذیری اقتصاد، بهم خوردن طبقات اجتماعی و از بین رفتن انگیزه کاری و ایجاد اختلال در بسیاری از حوزه‌های دیگر می‌شود، اضافه کرد: تمامی کارشناسان و صاحب نظران در حوزه اقتصاد منطقی‌ترین، معقول ترین و مداوم ترین راه مقابله با تورم را تولید می‌دانند و حتی هر کسی با دانش معمولی خود هم تحلیل کند به این نتیجه می‌رسد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار داشت: در شرایط فعلی اقتصادی کشور، تنها راه خارج کردن تورم از بن بست، افزایش تولید است و به همین دلیل باید در کانون توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه نقش کارگران و نیروی انسانی در تولید بر کسی پوشیده نیست، ضمن تقدیر از تلاش‌های جامعه کارگری گفت: یکی از سخت‌ترین کارها مدیریت منابع انسانی در شرکت هاست و بنگاه‌های اقتصادی در این زمینه باید تلاش زیادی کنند تا شاهد بهره وری و افزایش تولید باشیم.

اعلایی اضافه کرد: استان در تولید حرف برای گفتن آورد ولی در حوزه بهره وری نیاز به تلاش و همت بیشتر دارد و اعتقاد داریم با امکانات موجود می‌توان تولید بیشتری را رقم زد.

کد خبر 6091206

دیگر خبرها

  • قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟
  • میوه های فرهنگ و موشک را در اقتصاد بچینید
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • فرش، سفیر فرهنگی ایرانیان در دنیا/ هنرمندانی که رج به رج عشق می‌بافند
  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • نگاه متفاوت کارشناس اقتصادی بعد از حمله موشکی سپاه: معادلات تغییر کرد | فیلم
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود