Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-28@23:36:42 GMT

شور حسینی در پایانه مرزی چذابه

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۱۹۲۸۱

شور حسینی در پایانه مرزی چذابه

به گزارش ایرنا زائران مشتاق امام حسین (ع) از دورترین نقاط کشور با هر وسیله ای خود را به پایانه مرزی چذابه در 110کیلومتری شمال غرب اهواز رسانده و پس از انجام اقدام های قانونی مسیر 2 کیلومتری پایانه چذابه به پایانه شیب عراق را با پای پیاده طی می کنند.
شماری از زائران اربعین حسینی در پایانه چذابه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا ضمن ابراز خوشحالی از توفیق تشرف به کربلای معلی اظهار داشتند: تنها به عشق امام حسین(ع) و عرض ارادت به ساحت مقدس سالار شهیدان عازم کربلا هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت قاسمی ارداجی زائری از استان چهارمحال بختیاری می گوید:زیارت آقاامام حسین(ع) توفیقی است که نصیب هرکسی نمی شود ، ما به کربلا فراخوانده شدیم و امیدوارم در روز اربعین توفیق زیارت امام حسین(ع) و ابوالفضل العباس (ع) را داشته باشم.
وی گفت: این سومین بار است که توفیق پیدا می کنم که در ایام اربعین به کربلا برویم و از این جهت خداوند را سپاسگزاریم.
مرتضی ابراهیمی صدرآبادی زائری دیگر از استان یزد می گوید: از مدتها قبل آرزوی زیارت امام حسین (ع) در ایام اربعین داشتم ولی الان دارم به آرزوی خود می رسم.
وی که با شماری از دوستان خود عازم کربلا بود گفت: در طول مسیر استقبال مردمی از زائران بسیار عالی بود و خوشحال و مسرورم که به کربلا می روم.
فلاحتی از زائران اهوازی نیز گفت: چند سالی است که توفیق زیارت اربعین امام حسین(ع)را خداوند به عطا کرده است و امروز به لطف الهی عازم کربلا و نجف هستم.
رضا جوهر زائر شهرستان دزفول نیز که صبح روز جمعه به اتفاق شماری از دوستان خود از پایانه چذابه عازم کربلا بود گفت: راه و رسم اباعبدالله الحسین(ع) جهانیان را شیفته خود کرده است و امروز از همه جای ایران و جهان با شور و عشق ، مشتاقانه به زیارت کربلا می روند.
وی گفت:در سفر به کربلا نایب الزیاره همه کسانی خواهم بود که در اربعین امسال توفیق تشرف به کربلا را نداشتند.
برخی از زائران اربعین حسینی نیز در حالی که بشدت تحت تاثیر احساسات پاک و خالصانه خود قرار گرفته بودند تنها به این گفته بسنده کردند که ما را دعا کنید.
به گزارش ایرنا حرکت تدریجی کاروان های اربعین حسینی به سمت گذرگاه مرزی چذابه در 110کیلومتری شمال غرب اهواز از 11روز پیش شروع شده و همچنان رو به افزایش است.
با نزدیک شدن به روز اربعین حسینی حرکت زائران اربعین حسینی به سمت پایانه چذابه شتاب گرفته است و به اوج نزدیک شده است.
برخی مسئولان استان خوزستان مستقر در پایانه مرزی چذابه پیش بینی کرده اند موج اصلی حرکت زائران روز شنبه 13 آبان شکل خواهد گرفت.
تاکنون 550هزار زائر از 2 پایانه مرزی شلمچه و چذابه عازم کربلای معلی شدند.
6065/6068
خبرنگار:محمدرضا بنوره** انتشار:محمدعلی فریدپناه

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۱۹۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بابیان اینکه ایران و جمهوری آذربایجان برای گشایش مرز ارس در منطقه کلاله مصمم هستند، گفت: ترانزیت کالا در مسیر شرقی - غربی پس از ساخت گذرگاه ارس افزایش می‌یابد.

به گزارش ایسنا از سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، داریوش امانی، در بازدید از محل ساخت یک پایانه مرزی در نقطه صفر مرزی ایران و جمهوری آذربایجان گفت: تقسیم کار بین دو کشور به‌این‌ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به‌موازات آن پل روی رودخانه ارس را می‌سازد.

وی با بیان این که تردد از این پایانه و پل روی رودخانه حداکثر ظرف مدت یک سال انجام خواهد شد، افزود: طرح ساخت به‌تازگی آغاز شده و در دو طرف مرز، دو همسایه با اراده کافی مصمم‌اند تا در زمانی کوتاه کار را به پایان برسانند.

امانی با بیان این که برای آزادسازی زمین و پیش‌بینی سایت موقت، منابع مالی لازم در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: این پایانه مرزی در زمینی به مساحت هشت هکتار احداث خواهد شد که زمین آن هم‌زمان در حال تملک و آماده‌سازی است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای افزود: این طرح در قالب مدل مفهومی ایران راه باهدف توسعه مبادلات تجاری منطقه‌ای و افزایش ترانزیت اجرا می‌شود و در این زمینه قرار است جاده جلفا به کلاله نیز تعریض شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این که قرارداد اولیه با پیمانکار برای ارتقای مشخصات این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان است، افزود: پیش‌بینی می‌شود پس از ساخت گذرگاه ارس، ترانزیت کالا در مسیر شرقی - غربی و بالعکس افزایش یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • میانگین سنی حجاج عازم حج تمتع ۵۷ سال است
  • حاجیان ایرانی با میانگین سنی ۵۷ سال عازم حج تمتع می‌شوند
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات