Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@01:10:38 GMT

بازگیر: مردم را نباید نیازمند شهر تهران کرد

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۲۷۳۸۲

بازگیر: مردم را نباید نیازمند شهر تهران کرد

محمدحسین بازگیر، رئیس اداره محیط زیست شهر تهران ضمن اشاره به اینکه تهران قطب درمانی، سیاسی، اداری و آموزشی کشور است، گفت: مردم را نباید بیش از این نیازمند شهر تهران کنیم چرا که این شهر دیگر گنجایش این بار جمعیتی و آلایندگی را ندارد.

ایران آنلاین / محمدحسین بازگیر با بیان اینکه یکی از عوامل مهمی که در مدیریت شهری به توسعه مدیریت و حفظ محیط زیست همراه با توسعه پایدار کمک می‌کند تزریق درآمدهای مستمر و پایدار به شهر است اظهار کرد: بلندمرتبه سازی و تراکم فروشی تنها جمعیت زیادی را وارد شهر می‌کند و سبب فشار به شهر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در بسیاری از شهرهای دنیا کسب درآمد در شهر را به گونه‌ای دیگر تعریف می‌کنند به طور مثال در شهر توکیو با استفاده از عوارض محلی درآمدی پایدار برای خود تعریف کرده‌اند ولی در کشور ما بخشی از درآمدهای شهری با تراکم فروشی تعریف می‌شود یعنی با فروش بخشی از زمین و هوای شهر درآمدزایی می‌کنیم.

رئیس اداره محیط زیست شهر تهران با اشاره به اینکه این شهر دیگر گنجایش جمعیت جدیدی را ندارد تصریح کرد: مساحت تهران حدود ۷۳۰ کیلومتر مربع  است و بیش از ۸ میلیون نفر در پایتخت زندگی می‌کنند یعنی در هر کیلومتر مربع حدود ۱۱ هزار  نفر ساکن هستند این در حالیست که تراکم در کشور ما کمتر از ۵۰ نفر است. یعنی به ازای هر کیلومتر مربع تنها ۵۰ نفر زندگی می‌کنند . در این شرایط لازم است که تعریف‌های جدیدی برای شهر تهران داشته باشیم. هر شغل و هر صنعتی نباید در تهران مستقر شود. متاسفانه اصرار داریم که تمام صنایع در شهر تهران باشد. این حالیست که با توجه به شرایط اکولوژی تهران، پایتخت دیگر گنجایش صنعت‌های آلاینده جدید را ندارد.

وی افزود: گوشت قرمز - که آب‌بر است- در تهران تولید می‌شود از سوی دیگر ضایعات سوزی در این شهر انجام می‌شود بگونه‌ای که از سایر نقاط کشور ضایعاتی مانند آهن و شیشه حمل می‌شود و سوزاندن آن‌ها آلودگی در پی دارد. تراکم جمعیت نیز  بالا است و اصرار داریم همه جور صنایع در تهران مستقر باشد این در حالیست که بهتر است صنایعی که قابل استقرار در نقاط دیگر کشور هستند را در تهران مستقر نکنیم.

رئیس اداره محیط زیست شهر تهران با بیان اینکه تهران با ۷۰۰۰ واحد درمانی، قطب درمانی کشور شده است، گفت: این شهر نه تنها قطب درمانی بلکه قطب اداری و سیاسی نیز است. بیشتر همایش‌ها و نمایشگاه‌ه‌ها در تهران برگزار می‌شود، دانشگاه‌های بسیاری در پایتخت است.

بازگیر در پایان تصریح کرد: برنامه ریزی‌ها و استقرار صنایع، معادن و مشاغل نباید به صورتی باشد که مردم را نیازمند تهران کنیم همچنین لازم است که شهرداری در توسعه دولت الکترونیک تلاش زیادی داشته باشد چراکه مانع سفرهای بین شهری می‌شود./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۷۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل معضل پسماند در استان نیازمند هم افزایی مردم و مسئولان مرتبط است

حسن بهرام نیا استاندار ایلام در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با حضور نامی، معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور، اظهار کرد: معضل پسماند در استان ظرف یک بازه زمانی کوتاه مدت در شهر ایلام و استان رفع شود.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه پسماند امروز به منزله طلای سیاه در سطح جهان است، گفت:هر فردی در این حوزه سرمایه گذاری کند هم به حوزه حفاظت از محیط زیست کمک می‌کند و هم در حوزه سرمایه گذاری، از حاشیه سود برخوردار خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه به مسئولان مربوطه در حوزه پسماند اعلام اخطار می‌کنم که باید این موضوع در استان حل شود، ابراز کرد: این زیبنده استان نیست که موضوع پسماند در استان به یک مشکل تبدیل شود.

بهرام نیا خاطرنشان کرد: حل این معضل باید حتما در دستور کار شهردار‌ها و فرمانداری‌های ایلام، مهران و ملکشاهی قرار گیرد که در یک بازه زمانی کوتاه مدت این معضل در استان حل شود.

استاندار ایلام با تاکید بر اینکه در بحث پسماند نیاز به یک هم افزایی است، مطرح کرد: سرمایه گذاری، هم افزایی و تعامل مردم و جدیت مدیران دستگاه‌های مرتبط در این حوزه لازم است.

بهرام‌نیا تصریح کرد: به معدود افرادی که حقوق شهروندی مردم را رعایت نکنند و پسماند‌های خود را در حاشیه جاده‌ها و اطراف شهر رها می‌کنند اخطار می‌دهیم که طبق قانون با این قانون شکنان برخورد خواهد شد.

وی با قدردانی از مشارکت اقشار مختلف مردم برای داشتن شهری زیبا و لزوم فرهنگ‌سازی در این حوزه، ابراز کرد: برای جلوگیری از رها شدن پسماند توسط برخی افراد، در بسیاری از بلوار‌های اطراف شهر ایلام نیوجرسی نصب شد.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • دانش‌آموزان ۳ زندانی جرایم غیر عمد را آزاد کردند
  • دانش‌آموزان زمینه ساز آزادی زندانیان جرایم غیر عمد شدند
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • استان فارس ظرفیت‌های قابل توجهی در ایجاد زنجیره‌های ارزش دارد
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • حل معضل پسماند در استان نیازمند هم افزایی مردم و مسئولان مرتبط است
  • سمنان در تعریف پیوست فرهنگی الگوی کشور شود
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه