Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس گفت: سکونتگاه‌های عشایری در استان گیلان هیج امکاناتی از جمله آب شرب ندارند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محمود شکری صبح امروز در نشست شورای عشایری استان گیلان در رشت با انتقاد از عدم رسیدگی مناسب به وضعیت عشایر استان گیلان اظهار داشت: سکونتگاه‌های عشایر در استان گیلان هیج امکاناتی مانند آب شرب ندارد و باید به آن رسیدگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس با اشاره به دیگر مشکلات جامعه عشایری گیلان عنوان کرد: نبود امکانات سوختی مناسب و نبود راه‌های عبور و مرور مناسب از دیگر مشکلات خانوارهای عشایری استان گیلان است.

وی با تاکید بر نامساعد بودن شرایط آموزشی و مدارس جهت تحصیل دانش آموزان عشایر گفت: در بسیاری از مناطق، مدارس به‌صورت 5 پایه و 6 پایه‌ اداره می‌شود و اگر اینگونه پیش برود تا 10 سال آینده استان گیلان از خانوارهای عشایر خالی می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان نیز در این جلسه با اشاره به نقش اجتماعی و سیاسی عشایر در طول تاریخ کشور اظهار داشت: برنامه ریزی به‌منظور ثبت و حفظ میراث عشایر استان گیلان در حال انجام است.

رضا علیزاده با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در حوزه گردشگری عشایری اعلام کرد: در نیمه نخست سال 96 چند نقطه مشخص برای گسترش گردشگری در حوزه عشایر برای جهت‌دهی تورهای گردشگری در نظر گرفته شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان ابراز داشت: در حال حاضر 415 هنرمند عشایر در شش شهرستان گیلان داریم که 355 میلیون تومان وام خوداشتغالی در نیمه نخست امسال به آن‌ها پرداخت شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان نیز در این نشست خاطرنشان کرد: در حال حاضر 12 هزار دامدار صاحب پروانه چرا داریم که در مراتع استان گیلان زندگی می‌کنند.

محسن یوسف‌پور با اشاره به ویژگی‌های مراتع استان گیلان اظهار داشت: ما در استان گیلان مراتع قشلاقی نداریم و عموم مراتع ییلاقی است و این امر یکی از معضلات اصلی استان گیلان است.

وی با تاکید بر لزوم بازنگری و اجرای طرح‌های مرتع‌داری ابراز داشت: اگر می‌خواهیم بخش عمده‌ای از مشکلات عشایر حل شود باید از این طرح‌ها استفاده شود تا جلوی بسیاری از سوءاستفاده‌ها گرفته شود.

فرماندار تالش نیز در این جلسه اعلام کرد: در حال حاضر 48 هزار تن با ارزش 287 میلیارد تومان در سال میزان تولیدات عشایر برای مردم است و تولید بیش از 28 تن شیر در روز نمونه‌ای از این خدمات است.

عیسی مهدوی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی نسبت به عشایر فعالیت جزیره‌ای دارند و رسیدگی به امور عشایر را فعالیتی مازاد بر دوش مجموعه تحت نظرشان می‌دانند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان نیز در این مراسم اعلام کرد: در حال حاضر 5 هزار دانش آموز عشایری، 214 مدرسه عشایری و 571 معلم فعال در حوزه عشایر در استان گیلان داریم.

مهدی حاجتی با تاکید براینکه بسیاری از مشکلات باید از طریق اعتبارات و ظرفیت‌های ملی برطرف شود گفت: ما در حد توانمان در سطح استان اقدامات لازم را جهت رفاه دانش‌آموزان عشایر انجام می‌دهیم.

وی با رد نظرات نماینده مردم تالش، ماسال و رضوانشهر در مجلس شورای اسلامی عنوان داشت: در حال حاضر هیچ مدرسه 6 پایه‌ای عشایری وجود ندارد و تمام آن‌ها به 3 پایه‌ای تبدیل شده‌اند.

انتهای پیام/

R7877/P41362/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۱۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد

حاتم شکری گفت: در این طرح مادران خانه‌دار ساکن در مناطق روستایی و عشایری دارای سه فرزند و بیشتر که تاریخ تولد فرزند سوم آنها فروردین ماه ۱۳۹۶ به بعد باشد به شکل رایگان و کمک ۱۰۰ درصدی دولت بیمه می‌شوند و از مزایای بیمه و بازنشستگی آن برخوردار خواهند شد.

او گفت: از ابتدای طرح تاکنون ۱۰هزار نفر از مادران خانه‌دار داری سه فرزند و بیشتر روستایی و عشایری پیش ثبت نام نزد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر انجام داده‌اند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان گفت: همه مادران واجد شرایط طرح می‌توانند با مراجعه به ۵۲ موسسه کارگزاری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان همدان اقدام به پیش ثبت‌نام کنند.

در این طرح مادران ساکن در مناطق روستایی و عشایری دارای سه فرزند و بیشتر که تاریخ تولد فرزند سوم آنها فروردین ۱۳۹۶ به بعد باشد به شکل رایگان بیمه شده و از مزایای بیمه و بازنشستگی آن برخوردار می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • کوچ بهاره عشایر در خراسان شمالی آغاز شد
  • جامعه عشایری سومین جامعه استان کرمانشاه
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • رفع مشکلات عشایر ضروری است
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • درخواست بهسازی و مرمت راه عشایری قره داغ اهر ارسباران
  • سرآغاز کوچ عشایر قشقایی از قشلاق به ییلاق
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد