Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

رئیس اتاق بازرگانی یاسوج با تأکید بر توسعه همکاری‌های مشترک استان کهگیلویه و بویراحمد و کشور عمان، گفت: برای ایجاد یک ارتباط دائم و فراگیر نیاز به صدور روادید کثیرالورود است تا تجار ما به راحتی بتوانند از عمان بازدید کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج ، جبار کیانی ظهر امروز در نشست سفیر عمان با فعالین اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه دولت جمهوری اسلامی ایران و کشور پادشاهی عمان از دیرباز دوستانی وفادار برای هم بوده‌اند، اظهار داشت: کشور ما در شرایط سخت همراه و همکار عمان بوده و عمان هم در شرایط تحریم با ما یار و همراه بوده است و طبیعی است که با توجه به این روابط خوب و دیرینه می‌بایست مناسبات سیاسی و اقتصادی خوبی را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه فاصله نزدیک خلیج فارس و دریای عمان به کشور عمان ظرفیت و پتانسیل‌های این کشور در جهت ایجاد مناطق ویژه اقتصادی از جمله منطقه صحار است، افزود: تصور ما در بخش خصوصی این است که مناسبات اقتصادی ما در حد مناسبات سیاسی ما نیست و این کمبود و کاستی را می‌بایست ما در بخش خصوصی جبران کنیم و این شرایط هم بعد از برجام برای تجار و بازرگانان ما به خوبی فراهم شده است.

رئیس اتاق بازرگانی یاسوج عنوان کرد: بخش خصوصی استان کهگیلویه و بویراحمد اعتقاد دارد کشور عمان می‌تواند ظرفیت بسیار خوبی برای ما باشد و بنادر عمان می‌تواند جایگزین بنادر دیگری شود که هم‌اکنون در آن بنادر به فعالیت مشغول هستیم.

کیانی ابراز کرد: استان زیبای کهگیلویه و بویراحمد یک درصد مساحت و یک درصد جمعیت کشور عزیز ایران را تشکیل می‌دهد و همانگونه که ملاحظه کردید سرزمینی با غنای خدادادی فراوان است که از جمله این ظرفیت‌های خدادادی می‌توان به دارا بودن 25 درصد نفت و گاز کشور، 10 درصد آب کشور، 8.8 درصد جنگل‌های کشور و 25 درصد جنگل‌های زاگرس اشاره کرد.

وی بیان کرد: این استان سرزمینی با اقلیمی چهارفصل و بسیار زیبا و دارای قابلیت‌های گردشگری بوده که به پایتخت طبیعت ایران معروف است و محصولات باغی فراوان، تنوع گوناگون گیاهان دارویی و مهم‌تر از همه همسایگی با استان‌های بزرگ فارس، اصفهان و خوزستان از قابلیت‌های این استان است که می‌تواند فرصت خوبی را برای بازرگانان عمان فراهم آورد.

رئیس اتاق بازرگانی یاسوج گفت: ما سال گذشته با حضور در نمایشگاه دستاوردهای جمهوری اسلامی در مسقط، استارت ایجاد یک رابطه صمیمی و دوستانه را به دلیل علاقه‌مندی مردم عمان به بازدید از غرفه‌های ایران زده‌ایم و بازدید از برخی مناطق آزاد کشور عمان و دیدار با برخی مسئولان این مناطق، فرصتی را به وجود آورده که بتوانیم همکاری‌های مشترک‌مان را توسعه دهیم.

کیانی عنوان کرد:کالاهای بسیار خوب استان کهگیلویه و بویراحمد و ظرفیت‌های خدمات فنی و مهندسی این استان که قابلیت‌های بسیار بالایی دارد می‌تواند رونق بخش فضای کسب و کار عمان و مولد ارز و منافع برای کشور ما باشد.

وی بیان کرد: برای ایجاد یک ارتباط دائم و فراگیر نیاز به صدور روادید کثیرالورود است تا تجار ما به راحتی بتوانند از عمان بازدید کنند فرصت‌های آنجا را مطالعه کرده و نهایتا به گسترش روابط همت بورزند.

رئیس اتاق بازرگانی یاسوج گفت: مشکلات بانکی، صدور ضمانت‌نامه‌ها و گشایش‌های ارتباطات ارزی از جمله مشکلاتی است که فراروی تجار دو کشور است که امیدارم با قولی که امروز سفیر کشور عمان به استاندار کهگیلویه و بویراحمد دادند بخشی از این مشکل حل شود.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۲۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان

رضا محمدی ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه ریزی شده است، یادآورشد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی با اشاره به رسالت صندوق توسعه ملی در انجام این مهم افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رئیس جمهور در ابتدای فعالیت بود‎؛ لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‏

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • ۷۲۱آموزش دهنده در حوزه سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است