Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ایجاد اشتغال و تحقق اقتصاد مقاومتی از اولویت های دولت است.

به گزارش ایسنا، علی محمدی احمدی در بیست و هفتمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که پنج‌شنبه، 11آبان ماه در کارخانه سیمان مارگون تشکیل شد، افزود: حجم سرمایه گذاری‌ بسیار بالایی برای راه اندازی این کارخانه انجام شده است و این ضرورت وجود دارد که مشکلات این کارخانه با همکاری دستگاه های خدمات رسان و متولی حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در حوزه تامین آب این کارخانه به صورت پایدار و تحقق آبرسانی بلند مدت، همکاری دستگاه های آب منطقه ای و شرکت شهرک های صنعتی لازم است. همچنین در حوزه هزینه آب بهای پرداختی این کارخانه، کاهش هزینه دریافتی توسط آب منطقه ای و شرکت شهرک های صنعتی مورد تاکید است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به بدهی این کارخانه در حوزه گاز و برق اشاره و خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری لازم برای کمک و زمان دهی به این کارخانه برای پرداخت بدهی معوق گاز و برق انجام خواهد شد.

احمدی بر توسعه جاده دسترسی و مسیر ارتباطی کارخانه تاکید و تصریح کرد: مسیر "پاتاوه به دهدشت" با فعالیت پیمان کار در دست اقدام است و تکمیل این پروژه از اولویت‌های ما محسوب می شود. هم‌چنین ایجاد یک میدان در روبه روی کارخانه عملیاتی خواهد شد.اصلاح مسیر انتقال برق در مسیر کارخانه نیز اجرایی می شود.

وی با اشاره به توسعه ناوگان حمل و نقل کارخانه ادامه داد: توسعه ناوگان حمل و نقل و استفاده از ظرفیت های حمایتی و کمک های فنی و اعتباری برای کمک به کارخانه تحقق خواهد یافت. هدف‌گذاری ایجاد پایانه حمل و نقل در مجاورت کارخانه با همکاری حمل و نقل و پایانه های استان انجام می شود و حمل و نقل کارخانه سیمان مارگون تقویت می شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر تلاش برای افزایش تولید و اشتغال در استان تاکید و عنوان کرد : جزیره ای عمل کردن دستگاه ها یک آسیب محسوب می شود و برخی مشکلات را می توان بدون جلسات سنگین و پرهزینه نیز حل کرد.

احمدی بیان کرد: باید ما بعنوان مسئول، مشکلات مردم را حل کنیم و یکی از مواردی که می تواند در رفع مشکلات مردم موثر باشد این است که موانع واحدهای صنعتی و تولیدی رفع و شرایط را برای آنها تسهیل شود تا با فعال شدن بتوانند اشتغالزایی برای جوانان ایجاد کنند.

وی تصریح کرد: مصوبات جلسات همچون قانون برای مدیران دستگاههای اجرایی قابل اجرا هستند و مدیرانی موظف به اجرایی کردن مصوبات می باشند.  

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان این‌که امسال سال اقتصادی مقاومتی است و باید همکاری کنیم تا صنعت، تولید و بازار رونق بگیرد، اضافه کرد: دستگاههای اجرایی نباید جزیره‌ای عمل کنند، هدف ما در اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال است و باید اقدامات لازم را در این حوزه انجام دهیم.

هم‌چنین داریوش دیودیده، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: سرمایه گذاری کارخانه سیمان مارگون 280 میلیارد تومان بوده که از این میزان 22دلار ارزی و 200 میلیارد تومان ریالی بوده است.

وی افزود: 180میلیارد تومان تسهیلات از سوی بانک سپه بعنوان بانک عامل به این واحد صنعتی پرداخت شده است.

دیودیده بیان کرد: عملیات اجرایی این کارخانه در سال 89 آغاز شده و در سال 95 به بهره برداری رسید.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: کارخانه سیمان مارگون دو میلیارد و 700 میلیون تومان بابت بهاء برق و دو میلیارد و 700 میلیون تومان بابت گاز بهاء مصرفی بدهکار است.

دیودیده اضافه کرد: نبود انبار ذخیره و دپو در بنادر بوشهر و امام، تامین آب، راه ارتباطی، حمل و نقل، نبود پایانه حمل و نقل در مجاورت کارخانه، نبود ماشین آلات حمل سیمان به بازار های هدف برای صادرات و مسایل زیست محیطی از دیگر مشکلات و موانع این واحد صنعتی هستند.

به گزارش ایسنا، در این نشست ضمن بررسی وضعیت موانع کارخانه سیمان مارگون تصمیماتی برای رفع موانع این واحد صنعتی اتخاذ و مصوب شد که از سوی دستگاههای اجرایی، استانداری و سرمایه گذار عملی شوند.

میزان تولید روزانه و سالانه کارخانه سیمان مارگون بعنوان تنها طرح سرمایه گذاری خارجی در استان کهگیلویه و بویراحمد به ترتیب 3300 و یک میلیون تن با اشتغالزایی مستقیم  بیش از 300 نفر و غیر مستقیم حدود 700 نفر است که سال گذشته با حضور معاون اول رئیس جمهور افتتاح و به بهره برداری رسید.

بخش مارگون در 50 کیلومتری یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۴۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد به ۲۴۰ سیل زده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد؛ کاظم فلاحی دوست گفت: امدادگران جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد در ۲ روز اخیر موفق به انجام ۱۲ عملیات امدادرسانی شدند.

وی تاکید کرد: در این مدت ۶۰ خانواده کهگیلویه و بویراحمدی آسیب دیده از بارندگی‌های سیلابی امداد و نجات شدند و ۱۶۰ کیلوگرم نایلون نیز بین آنان توزیع شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در این مدت حوادث گوناگونی مانند سیل آبگرفتگی و در راه ماندگان رخ داد.

وی افزود: ۴۸ ساعت گذشته تاکنون ۱۲ تیم امدادی، ۳۰ نفر نیروی عملیاتی، هشت دستگاه پیکاب و ۶ دستگاه پمپ لجن کش به مناطق حادثه دیده کهگیلویه و بویراحمد اعزام و امدادرسانی انجام شد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد گفت: سامانه تلفنی ۱۱۲ هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد به صورت شبانه روزی آماده دریافت گزارش‌های مردمی درباره حوادث احتمالی و امدادرسانی در کمترین زمان ممکن است.

دیگر خبرها

  • افتتاح دو شهرداری جدید شهر ممبی و شهر سرآسیاب یوسفی
  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • هشدار سطح نارنجی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • کهگیلویه و بویراحمد سوگوار صادق آل عبا
  • وارد آمدن خسارت به زیر ساخت ها در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • امدادرسانی هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد به ۲۴۰ سیل زده
  • سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در کهگیلویه و بویراحمد
  • اعلام میزان بارش های بهاری در کهگیلویه و بویراحمد