Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست -  
به گزارش ایران اکونومیست؛ دکترمجتبی شریعتی نیاسر که برای شرکت در سی و نهمین اجلاس کنفرانس عمومی یونسکو در پاریس به سر می برد، در این دیدار به بیان تجربه های ارزنده و پیشرفت های چشمگیر جمهوری اسلامی ایران بویژه در حوزه آموزش پرداخت و بر آمادگی کشورمان در زمینه تبادل این تجربه ها با سایر کشورهای جهان بویژه از مسیر یونسکو تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت آموزش اشاره کرد و آن را به لحاظ تربیت نیروهای انسانی کارآمد و اخلاق مند برای آینده جامعه، حتی مهم تر از آموزش عالی دانست.
 
دکتر شریعتی نیاسر در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر در جمهوری اسلامی ایران تعداد چهار و نیم میلیون دانشجو و بیش از هشتاد هزار نفر هیات علمی به فعالیت های علمی و آموزشی اشتغال دارند، اظهار داشت: بیش از ۵۵ هزار دانشجوی خارجی و حدود ۹۰۰ هزار دانش آموز افغانی در ایران در حال تحصیل هستند که این موضوع در میان کلیه کشورهای جهان پدیده ای منحصر به فرد است.
 
وی همچنین افزود: برنامه جامع ۱۰ ساله آموزش کشور تحت عنوان آمایش آموزش عالی که حاصل کار تعداد زیادی از استادان و کارشناسان این حوزه می باشد، در حال اجراست و می تواند به عنوان الگویی برای برنامه ریزی کشورهای منطقه در حوزه آموزش مورد بهره-برداری قرار گیرد.
 
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پایان با تاکید بر نقش به سزایی که دفتر منطقه ای یونسکو در تهران می تواند در ارتقای همکاری های موجود میان جمهوری اسلامی ایران و یونسکو ایفا کند، بر لزوم تقویت این مرکز تاکید کرد.
 
دکتر شریعتی افزود: جمهری اسلامی ایران آمادگی دارد در راستای همکاری های مشترک تعدادی بورس تحصیلی از طریق دفتر منطقه ای یونسکو در تهران، به متقاضیان واجد شرایط در کشورهای محروم اعطا کند.
 
کیان تانگ، معاون آموزش یونسکو دراین دیدار نیز بر ضرورت ارتقای همکاری های یونسکو و جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشورهای پیشرو در حوزه آموزش عالی تاکید و تصریح کرد: اهداف بین المللی در حوزه آموزش به عنوان اصول و رهنمودهای کلی مطرح بوده و هر یک از کشورهای عضو می توانند با در نظر گرفتن استراتژی های ملی و شرایط داخلی خود، از این اصول کلی بهره مند شوند و لذا اعتقاد داریم در یونسکو هیچ برنامه ای را نباید به کشورها تحمیل کرد.
 
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، وی افزود: از پیشرفت های ایران در حوزه های مرتبط با آموزش مطلع هستیم و لذا تجربیات ایران برای کشورهایی که در عرصه آموزش، عقب افتاده هستند، قابل استفاده است و یونسکو نیز آمادگی دارد در انتقال این تجربیات از ایران به سایر کشورهای عضو همکاری کند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۳۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست همسایگی دولت سیزدهم

«جمهوری اسلامی ایران، کشورها و ملت‌های همسایه را خویشاوند خود می‌داند»؛ این شاید مهم‌ترین بخش از اولین سخنرانی رئیس‌جمهور است که ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ در مراسم تحلیف با حضور مهمانان خارجی و داخلی در مجلس شورای اسلامی اعلام شد و بررسی عملکرد بیش از ۲ سال و ۷ ماهه دولت سیزدهم نشان می‌دهد به این گزاره پایبند بودند و در مسیر تقویت و گسترش ارتباط با کشورهای همسایه حرکت کردند و «مهم‌ترین و اصلی‌ترین اولویت سیاست خارجی، ارتقا روابط با کشورهای همسایه» بوده است و «خواهان عزت و اعتلای آنها» بوده‌اند.

خبرگزاری مهر در سلسله گزارش‌هایی به بررسی روابط سیاسی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای همسایه طی یک‌سال گذشته پرداخته است.

کد خبر 6097420 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • دعوت دبیرکل جی‌ئی‌سی‌اف از صنعت گاز ایران برای برگزاری کارگاه آموزشی ساخت داخل
  • فرهنگ‌سازی با برنامه‌ریزی آموزش و پرورش انجام شود
  • ایران و تاجیکستان باید از ظرفیت‌های سازمان‌های منطقه‌ای بهره برند
  • پیامدهای میان مدت پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی
  • نقش فعال ایران در ارتقای صلح و امنیت بین‌الملل
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • چرا سفر «نیچروان بارزانی» به ایران مهم است؟
  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل