Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از سایپانیوز، محسن صالحی نیا با بیان مطلب فوق اظهار کرد:  تاکید وزارت صنعت معدن و تجارت به عنوان دستگاه سیاستگذار در صنعت خودرو، افزایش کیفیت و کمیت در تولیدات خودروهای تجاری است که البته با توجه به برند بسیار خوب و معتبر ولوو موضوع کیفیت حل شده است ولیکن مواردی مانند افزایش داخلی سازی، صادرات به عنوان پایگاه منطقه ای، ارتقای خدمات پس از فروش و تولید با حداقل هزینه های اقتصادی محورهای همکاری مشترک با ولووتراکس خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور صنایع وزیر صنعت معدن و تجارت به اشاره به حضور مدیرعامل ولووتراکس در ایران تصریح کرد: این حضور نشانه خوب و مثبتی از عزم شرکت ولوو به منظور توسعه فعالیت های این شرکت در کشورمان است.

وی گفت: اگر بخواهیم افزایش ساخت داخل در تولیدات مشترک سایپادیزل و ولووتراکس به مرز 50 درصد برسد لازم است توانمندی های بیشتری در بخش قطعه سازی کشور برای تولید شاسی و بخشی از قوای محرکه داشته باشیم که انتظار داریم شرکت ولووتراکس برای رسیدن به این هدف یک نقشه کلی ارائه دهد و با سایپادیزل به تفاهم برسد.

صالحی نیا در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به نوسازی ناوگان فرسوده حمل و نقل تجاری و باری کشور و ضرورت تولید محصول متناسب با استاندارد یورو 6 افزود: سیاست دولت درخصوص نوسازی ناوگان فرسوده خودروهای تجاری با داخلی سازی حداقل 30 درصد، اعمال مزیت هایی از نظر نرخ تعرفه ورودی است و انتظار داریم شرکت سایپادیزل و ولووتراکس سهم بیشتری در زمینه نوسازی ناوگان با توجه به کیفیت بالای محصولات مشترک تولیدی داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: در طرح نوسازی ناوگان فرسوده خودروهای تجاری باید طی پنج سال، 85 هزار دستگاه خودروی فرسوده نوسازی شود که نوسازی سالانه بیش از 15 هزار دستگاه، ظرفیت بسیار خوبی برای کسب سهم بازار خودروهای تجاری است.

معاون امور صنایع وزیر صنعت معدن و تجارت اظهاری امیدواری کرد: با توجه به اختصاص یارانه از سوی وزارت نفت برای جایگزینی خودروهای فرسوده، ولووتراکس و سایپادیزل بتوانند سهم بیشتری در این خصوص کسب کنند.

وی تاکید کرد: به عنوان سیاستگزار صنعت خودرو علاقه مندیم علاوه بر تولید خودروهای تجاری، تولید اتوبوس های مسافری نیز از سوی شرکت ولوو توسعه یابد که با توجه به علاقه مندی طرف خارجی، این امر میسر خواهد شد.

مدیرعامل سایپادیزل در جریان این نشست از آمادگی برای گسترش همکاری با ولووتراکس خبرداد و گفت: بیش از 30 سال است که با شرکت ولووتراکس همکاری مشترک داریم و آماده توسعه این همکاری هستیم.

 

رسول محمدصادقی تاکید کرد: در ماه های آینده با همکاری یک بانک سوئدی، نسبت به جذب فاینانس مالی با بهره کمتر از 10 درصد برای خریداران محصولات برند ولوو اقدام خواهیم کرد که آغاز فصل مشترک جدید همکاری با ولوو خواهد بود.

وی اظهار کرد: در زمینه تولید محصول با افزایش سهم داخلی سازی، ارتقای خدمات پس از فروش و توسعه صادرات برنامه های جدیدی با همکاری ولووتراکس به اجرا در خواهیم آورد.

وی با بیان این مطلب که سهم داخلی سازی خودروهای برند ولوو در حال حاضر در سایپادیزل 21 درصد است، افزود: این سهم در سال 97 به 30 درصد افزایش می یابد و در فازهای بعدی تا 50 درصد نیز افزایش خواهد یافت.

محمدصادقی در ادامه تصریح کرد: در زمینه خدمات پس از فروش نیز توافق لازم صورت گرفته تا در بخش های آموزش نیروی انسانی، به روز رسانی تجهیزات تعمیرگاهی و تامین به موقع قطعات یدکی به اهداف مدنظر دست یابیم.

مدیرعامل سایپادیزل گفت: در بستر تولید خودرو میان سایپادیزل و ولووتراکس توافق کردیم که ایران به عنوان پایگاه منطقه ای تولید و صادرات در خاورمیانه، شمال آفریقا و کشورهایCISشناخته شود.

معاون گروه ولوو و مدیرعامل شرکت ولووتراکس نیز در جریان این نشست گفت: سایپادیزل با تولید باکیفیت محصولات ولووتراکس در واقع توانست به خوبی اعتبار برند ولوو را حفظ کند.

نیلسون خاطرنشان کرد: آماده توسعه همکاری در زمینه تولید و خدمات پس از فروش در ایران هستیم و با توجه به کیفیت بالای محصولات ولووتراکس، پاسخ گوی نیازهای موجود در بازار ایران و کشورهای منطقه خواهیم بود.

وی تصریح کرد: ولووتراکس همواره به سه اصل مهم کیفیت، ایمنی و سازگاری با محیط زیست در تولید محصولات خود متعهد است و به ویژه در زمینه سازگاری با محیط زیست فعالیت های خود را ارتقا خواهیم داد.

نیلسون گفت: تاکید ولووتراکس بر تولید محصول با برخورداری از آخرین فناوری ها است و شرکت سایپادیزل یکی از پنج خط بزرگ ساخت اتاق محصولات تجاری را در کنار اروپا، امریکا، برزیل و روسیه در اختیار دارد.

مدیرعامل شرکت ولووتراکس در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان این که تولید باکیفیت قطعات یکی از اهداف و اولویت های این مجموعه است، اظهارکرد: با نظارت دقیق، در آینده تولید قطعات در ایران با بالاترین کیفیت مطابق استاندارد ولوو در دستور کار این شرکت قرار دارد که این امر نیازمند حمایت وزارت صنعت و همکاری قطعه سازان است.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۴۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد

بنابر آمار پتانسیل تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد که با احتساب مصرف داخل، امکان صادرات یک میلیون تن مرغ به بازارهای هدف است بنابر سیاست وزارت جهاد از اواخر سال گذشته جوجه ریزی ها افزایش یافت که در نهایت به سبب ازدیاد جوجه ریزی ها و تولید مرغ، برنامه ریزی برای صادرات مرغ و خرید حمایتی باید صورت گیرد.

از اواخر سال گذشته بعد از گذشت سال‌ها، هزارتن مرغ به بازارهای هدف صادر شد و حال مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ به بازارهای هدف صادر شده است و همواره پیش بینی می شود که میزان صادرات تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن برسد که در صورت تحقق بخشی از تراز تجاری صنعت مرغداری مثبت می شود.

بسیاری از کارشناسان صنعت مرغداری اذعان می کنند که بازار دایمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تامین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود.

در ادامه مجتبی نوروزی رئیس سازمان دامپزشکی گفت: بنابر آمار طی ۲ ماه اخیر بیش از هزارتن مرغ به عراق صادر شده است. بنا داریم صادرات مرغ به عنوان یک مقوله انجام شود چراکه با زیرساخت های کنونی واحد های  مرغداری امکان صادرات ۳۰۰ هزار تن مرغ در سال وجود دارد. لذا با افزایش میزان جوجه ریزی ها می‌توان بخشی از نیاز ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتنی مرغ کشورهای اطراف را تامین کرد.

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: سالانه ۳.۶ دوره جوجه ریزی در واحدهای مرغداری صورت می گیرد که اگر آن را به ۴ دوره ۱۷۰ میلیون قطعه جوجه ریزی افزایش دهیم، مازاد تولید را باید به بازارهای هدف صادر کرد. اگر میزان جوجه ریزی ها با زیرساخت های فعلی  را به ۶ دوره افزایش دهیم، امکان صادرات مرغ تا مرز یک میلیون تن و حتی تولید مرغ سایز هم وجود دارد.

حداکثر مصرف سالانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزارتن مرغ در کشور

همچنین ارسلان قاسمی رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با استمرار روند فعلی تولید نه تنها مشکلی در تامین مرغ بازار داخل نداریم، بلکه توان صادرات ۳۰۰ هزارتن مرغ هم خواهیم داشت در شرایط فعلی وزارت جهاد مجوز صادرات مرغ در حد ۵ تا ۶ هزارتن را آغاز کرده است که با استمرار این روند می توانیم به بازار صادرات و تولید پایدار دست یابیم.

قاسمی قیمت کنونی هرکیلو مرغ در بازارهای جهانی را ۱.۷ تا ۱.۹ دلار اعلام کرد و افزود: گرچه ظرفیت اسمی صنعت مرغداری تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ است، اما به سبب تجهیزات قدیمی و عدم امکان تامین نهاده دامی، امکان تولید سالانه ۲.۵ تا ۲‌.۶ میلیون تن مرغ در کشور وجود دارد که ۲.۲ تا ۲.۳ میلیون تن نیاز داخل و مابقی تولید صادراتی خواهد بود برنامه تولید مرغ امسال جوجه ریزی ۱۷۰ میلیون قطعه است که در این صورت صادرات ۳۰۰ هزارتن محقق می شود.

بر اساس آمار ایران در حال نزدیک شدن به ۴ کشور اول تولید کننده صنعت مرغداری در جهان  محسوب می شود.

صادرات مرغ راهکار اصلی تنظیم و تثبیت بازار مرغ

علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به سیاست افزایش جوجه ریزی ها و تولید مرغ، گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین‌المللی راهکار اصلی تنظیم و تثبیت بازار مرغ محسوب می شود تولید محصول با کیفیت، ایفای به موقع تعهدات و پایداری حضور از عوامل حفظ بازار های صادراتی است.

ابراهیمی با بیان اینکه پتانسیل صادرات حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ در سال وجود دارد، افزود: بنابر برنامه ای که وزارت جهاد دنبال می کند، صادرات مرغ موثرترین راهکار برای پایداری تولید و بالانگه داشتن جوجه ریزی محسوب می شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه خرید حمایتی توسط پشتیبانی امور دام راهکار مقطعی تنظیم بازار است، گفت: بنده معتقدم که مرغ های جمع آوری شده توسط پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود که براین اساس بازار دائمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تأمین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود. با توجه به آنکه جریان تولید با هدف نمی توان عوض کرد، لذا برنامه ریزی باید به سمت صادرات باشد. کما اینکه اکنون مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ گرفته شده است که امیدواریم روند صادرات تسریع شود تا بازار به تعادل برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • امضاء پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران بین فائو و ایران
  • انتخابات انجمن مد و لباس شهر بوشهر تشکیل شد
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!