Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > شهری - ایسنا نوشت: رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران نسبت به انتصابات اخیر شهرداری تهران گلایه کرد و گفت: اگر کارشناسان و مدیران لایق اصلاح طلب در دولت مهرورزان مورد بی‌مهری قرار گرفت و یا اخراج و حتی به اجبار بازنشسته شدند، قرار نیست به بهانه‌های اینچنینی پشت درهای مدیریت شهر تهران تا اطلاع ثانوی بلاتکلیف باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمدجواد حق شناس صبح امروز در نطق پیش از دستور خود با بیان اینکه اردیبهشت ماه 96 را می‌توان یکی از قله‌های تاریخی کشور و نقطه عطفی در سپهر سیاست ایران نامید، گفت: اگر شهروندان تهرانی در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در سال 94، نمونه ارزشمند و فراموش نشدنی از شیوه مشارکت فعالانه و آگاهانه در انتخابات را به نمایش گذاشتند، در 29 اردیبهشت 96 نیز با ایستادگی در صف‌های فشرده رای، قاطعانه بر این تحول مهر تایید زده و ثابت کردند که حل مسائل کشور از دریچه اندیشه و آگاهی گذر می‌کند.

وی با بیان اینکه مردم انتظارات و مطالبات بسیار جدی از اعضای شورای شهر و شهردار تهران در قبال آرائی که پس از صرف ساعت‌ها به صندوق انداختند، دارند گفت: تحقق این مهم نیازمند تشخیص فرصت‌ها و تهدیدهای پیرامونی، استفاده مطلوب از فرصت‌ها و دفع جسورانه تهدیدها است.

وی با بیان اینکه مردم تهران خواهان وفای به عهد نمایندگان شورا، شفافیت و پاسخگویی هستند، گفت: این امر نه تنها مطالبه شهروندان بلکه شرط بقای جریان اصلاح طلب است چرا که در عرصه سیاسی کشور، اصلاح طلبان پایگاه و پشتوانه‌ای جز اندیشه آزاد و آرای مردم ندارند و حفظ این پشتوانه نیازمند داشتن تعهد و پاسخگویی حداکثری در برابر مردم است.

حق شناس خطاب به اعضای شورای شهر گفت: اگرچه در ظاهر فرصتی چهار ساله پیش روی شورای پنجم قرار گرفته اما از زاویه نگاه عملیاتی تنها کمتر از دو سال وقت داریم و باید اعضای شورا با فرصت تاریخی که برای ادامه جریان اصیل اصلاح طلبی و خدمتگذاری شایسته به شهروندان تهرانی روبرو است باعث افزایش همکاری، هماهنگی، همبستگی و ... میان نهادهای مختلف شود.

حق شناس با بیان اینکه انتخابات مجلس یازدهم در سال 98 پیش روی ما قرار دارد و شرایط به گونه‌ایست که جلب مجدد اعتماد مردم به جریان اصلاح طلب آسان نخواهد بود، گفت: کسب موفقیت شورا موجب توفیق جریان اصلاح طلبی و ناکامی، سرآغاز دومینوی شکست و از دست دادن اعتماد آحاد مردم خواهد بود و این هشداری است که باید از همین الان آن را جدی بگیریم.

وی با بیان اینکه ماهیت شورا نظارت مستمر و پاسخگویی مداوم است، گفت: از دکتر نجفی انتظار می‌رود در روند خدمت‌شان و انجام انتصابات دقت و مراقبت بیشتری داشته باشند و باید بگویم عمده‌ترین پاسخی که در روزها و هفته‌های اخیر در قبال نقد انتصابات شهردار تهران شنیده می‌شود این است که دیگران از رزومه مطلوبی برخوردار نیستند، اما باید بگویم آقای نجفی اگر جوانان اصلاح طلب رزومه ندارند ناشی از محرومیت‌شان از تصدی پست‌های مدیریتی و حتی کارشناسی و جلوگیری از ورودشان به سیستم اداری شهر در 14 سال گذشته بوده است.

حق‌شناس خطاب به نجفی گفت: اگر کارشناسان و مدیران لایق اصلاح طلب در دولت مهرورزان مورد بی مهری قرار گرفته و یا اخراج و حتی به اجبار بازنشسته شدند قرار نیست به بهانه‌های اینچنینی پشت درهای مدیریت شهر تهران تا اطلاع ثانوی بلاتکلیف باشند.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با بیان اینکه شاید ایرادی نداشته باشد که از اصولگرایان شایسته و پاکدست موجود در بدنه شهرداری تهران نیز در برخی پست‌های مدیریتی استفاده شود، گفت: اما متکی بر خواست و اراده مردم انتظار می‌رود در این دوره وجه قالب انتخاب همکاران مربوط به اصلاح طلبان باشد. چرا که مجموعه مدیریت شهری تهران در دوره جدید امانتدار رای اصلاح طلبان است و این واقعی را نمی‌توان نادیده گرفت.

وی با بیان اینکه حال این روزهای تهران خوب نیست، گفت: ما با تهران بحران زده مواجه‌ایم که مهار آن سال‌ها زمان می‌برد و این در حالیست که چندی پیش دکتر نجفی در گزارشی به شورای شهر گفت که حجم بدهی‌های شهرداری تهران بالغ بر 32 هزار میلیارد تومان است که در ذهن مردم سوال پیش آمده که در یک دوره 12 ساله چگونه شهر اداره شده که این مبلغ بدهی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه امروز روز فرهنگی عمومی است و کمیسیون فرهنگی مصمم است تا در دوره جدید مدیریت شهری اقداماتش به انسان محور بودن ارتقاء یابد، گفت: بر همین اساس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی رویکردهایی همچون آسیب شناسی مدیریت شورایی شهر، افزایش مشارکت مردم در اداره شهر، کنترل آسیب‌های اجتماعی، گسترش ورزش همگانی، درآمدزایی از سرمایه‌های تاریخی و طبیعی شهر، نگاه کیفی به باورهای مذهبی، حفظ اسامی معتبر معابر، افزایش مشارکت سمن‌ها و ... را در دستور کار قرار بدهد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در پایان گفت: آرمان من این است که بتوانم ذره‌ای از رنج مردم را بکاهم و به آرامش، آسایش، شادمانی آنها اضافه کنم.

47238

 

کلید واژه‌ها : شوراهای شهر - شوراهای شهر و روستا - شهرداری تهران -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۶۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان

۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت به رقابت می‌پردازند.

به گزارش مشرق، تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در حالی از بامداد ۱۳ اردیبهشت‌ماه آغاز شد که ۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای‌اسلامی به رقابت می‌پردازند؛ رقابتی که تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

ماراتن انتخابات مجلس دوازدهم که از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده‌ در شرایطی روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به خط پایان می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی در ۱۵ استان کشور به اوج رسیده و کاندیداها در ۲۱ حوزه انتخابیه درحال فعالیت‌های انتخاباتی به‌منظور جلب‌نظر مردم هستند.

دراین میان رقابت‌های انتخاباتی در استان تهران حال‌وهوای دیگری به‌خود گرفته است؛ رقابت ۳۴ کاندیدا برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین ورامین، پیشوا و قرچک رقابت‌ها در این حوزه را در کانون توجه رسانه‌ها و افکارعمومی قرار داده‌است.

در چنین شرایطی اگرچه رقابت انتخاباتی در تهران تنها در اردوگاه اصولگرایی در جریان است، اما کاندیداهای منسوب به جریان اصلاح‌طلبی نیز در برخی حوزه‌ها به دور دوم راه یافته‌اند؛ موضوعی که سبب شده در این دور از انتخابات نیز رقابت میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان جریان داشته باشد.

رویکرد اصلاح‌طلبان در دور دوم

طی روزهای اخیر تحرکات انتخاباتی محدود به جریان‌های اصولگرایی نبوده و جریان‌های اصلاح‌طلب نیز فعالیت‌هایی را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم داشته‌اند.

براین اساس هم بود که حزب اعتماد ملی اعلام کرد از کاندیداهایی که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان داشته باشند، حمایت خواهد کرد.

براساس برخی گمانه‌زنی‌ها در اردوگاه اصلاح‌طلبی، ندای ایرانیان، کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه ازجمله احزاب اصلاح‌طلبی هستند که از برخی کاندیداهای به دور دوم راه یافته در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند.

رقابت در اردوگاه اصولگرایی

ترکیب کاندیداهای حاضر در دور انتخابات مجلس دوازدهم در تهران نشان می‌دهد در این حوزه انتخابیه رقابت تنها در اردوگاه اصولگرایی جریان دارد.

براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر شاهد انتشار فهرست‌های مختلفی از این جریان به‌منظور رقابت در تهران بوده‌ایم؛ فهرست‌های چندگانه‌ای که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

دیگر خبرها

  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • قرارداد شهرداری تهران با چین ابهامی ندارد
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست
  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • چهره اصلاح‌طلب مشغول لذت بردن از هوای دلچسب تهران است | تصویر
  • ببینید | بارش باران و بوجود آمدن ابشار آب در پلدختر
  • آغاز مراسم تشییع شهدای تازه تفحص شده در اصفهان/ هیئتی به وسعت خیابان‌های شهر به راه افتاد
  • مراسم تشییع شهدای تازه تفحص شده در اصفهان آغاز شد