Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز به نقل از وزارت بهداشت، دکتر باقر لاریجانی طی نامه ای از دانشگاه های علوم پزشکی کشور خواست با تکریم و برنامه ریزی مناسب برای بهره برداری از ظرفیت های متعهدین خدمت که به عنوان نیروی کار جدید وارد بسترهای آموزشی و ارائه خدمات درمانی دانشگاه ها می شوند برای این نیروها انگیزه کار در نظام سلامت ایجاد کنند و زمینه های ماندگاری این نیروها در دانشگاه ها را فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاریجانی بهره برداری از نیروی انسانی جوان و کارآمد را یکی از نکاتی ذکر کرد که می تواند کشور را به سمت تعالی پیش ببرد.

وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری نیز بارها در سخنان خود به لزوم استفاده از نیروهای جوان و ایجاد زمینه برای بروز استعدادهای این نیروها تاکید کرده اند و این تکلیفی است که تمام ما در عرصه های مختلف کشور باید بدان بپردازیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: تجربه ثابت کرده که هرجا نیروهای جوان و خوش فکر در کنار نیروهای باتجربه قرار می گیرند و با یکدیگر همکاری می کنند هم افزایی زیادی در کار ایجاد می شود و استفاده از نیروی جوانی و تجربه به صورت همزمان می تواند تغییرات چشمگیری را را در سیستم ایجاد کند.

وی اظهار داشت: در نظام سلامت نیز تعداد زیادی دانشجو در مقاطع مختلف در دانشگاه های علوم پزشکی کشور تحصیل می کنند و سالیانه تعداد قابل توجهی نیروی جوان، علاقمند و باانگیزه از این دانشگاهها فارغ التحصیل شده و وارد عرصه های ارائه خدمات سلامت و همچنین آموزش می شوند.

لاریجانی گفت: بخشی از این نیروها در مقاطع تخصصی و فوق تخصصی بالینی و همچنین دکتری تخصصی (Ph.D) فارغ التحصیل می شوند که حسب قانون باید دوره ای را به عنوان تعهدات قانونی خود در دانشگاه های علوم پزشکی به عنوان نیروی درمانی یا عضو هیات علمی طی ارائه خدمت کنند.

وی خاطرنشان کرد: این افراد می توانند وارد حوزه مدیریت در عرصه های مختلف نظام سلامت شوند و چنانچه از ظرفیت های این نیروهای متخصص درست بهره برداری شود منشاء تحول چشمگیری در عرصه ارائه خدمات و آموزش علوم پزشکی کشور خواهند بود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد هر ساله با اتمام امتحانات بورد تخصصی و فوق تخصصی و پایان دوره تحصیلات دکتری تخصصیPh.D، تعداد زیادی از فارغ التحصیلان این مقاطع برای گذراندن دوره تعهدات در قالب اعضای هیات علمی و نیروهای درمانی جدید در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور توزیع می شوند.

وی افزود: این افراد از برترین های حوزه علوم پزشکی کشور هستند و حتی برخی از آنها از جمله برگزیدگان ۱۰ درصد اول رشته های مختلف تخصصی هستند. بدیهی است که این نیروها می توانند کمک بزرگی به دانشگاه ها در زمینه های مختلف داشته باشند.

لاریجانی گفت: این گروه از نیروها همکاران ما در نظام سلامت هستند که تازه به جمع متخصصین و اعضای هیات علمی جامعه پزشکی اضافه شده اند و لازم است اساتید پیشکسوت و مسئولین دانشگاهها ضمن تکریم و پذیرش این افراد برنامه مناسبی هم برای ارتقای ایشان و بهره برداری از خدمات این گروه داشته باشند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: اهمیت این موضوع و لزوم اجرای آن طی نامه ای به دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است.

وی اضافه کرد: از مسئولین دانشگاه های علوم پزشکی کشور انتظار می رود متناسب با شان و جایگاه این نیروهای متخصص ایشان را در بدو ورود تکریم کنند برنامه ­ریزی کاری دقیقی برای ایشان در حوزه های مختلف تدریس، پژوهش، کشیک بخش ها، اتاق عمل و … در گروه های آموزشی بالینی و علوم  پایه انجام دهند.

وی با بیان اینکه به مرکز امور هیات علمی و دبیرخانه های معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ماموریت داده شده تا درخصوص پیگیری امور نیروهای جوان متخصص و ساماندهی به فعالیت این نیروهای جوان و نحوه استفاده از خدمات آنها در دانشگاه ها برنامه ریزی و پیگیری کنند گفت: بدون شک چنین برنامه هایی ضمن بسترسازی برای جذب حداکثری و ماندگاری نیروهای جوان در دانشگاه ها زمینه های ارتقای نظام سلامت کشور را نیز فراهم  خواهد آورد.

true برچسب ها : باقر لاریجانی دانش آموختگان دانشگاه های علوم پزشکی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۶۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت:  بر اساس آخرین نتایج رتبه بندی جهانی موضوعی QS دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق شد، رتبه دوم کشوری و رتبه جهانی ۴۵۱ تا ۵۰۰ رادر حوزه موضوعی پزشکی کسب کند.

دکتر محسن تفقدی افزود: این دانشگاه همچنین موفق شد؛ برای نخستین بار در حوزه موضوعی آناتومی و فیزیولوژی رتبه دوم کشوری و رتبه ۱۰۱ تا ۱۵۰ جهانی را  بدست آورد.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین در حوزه موضوعی پزشکی از رتبه ۵۰۱ تا ۵۵۰ جهانی امسال ارتقاء رتبه یافت و در حیطه داروسازی و فارماکولوژی در جایگاه ۲۵۱ تا ۳۰۰ جهانی و رتبه  دوم کشوری قرار گرفت.

رتبه بندی جهانی QS از جمله نظام‌های رتبه بندی علمی معتبر جهانی است که در آن دانشگاه‌های جهان در پنج حوزه موضوعی کلی که شامل ۵۴ حیطه مختلف است رتبه بندی می‌شوند.

نسبت استناد به مقاله، شهرت و اعتبار دانشگاه بر مبنای نظرسنجی از بیش از ۱۳۰ هزار نفر صاحب نظردر  سراسر جهان، همکاری بین المللی در مقالات و کیفیت کاری فارغ‌التحصیلان هر  دانشگاه از شاخص‌های این رتبه بندی است.

دیگر خبرها

  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال