Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- مدرس علوم ارتباطات می گوید: لازم است با کشورهای توسعه یافته که از 50 تا 60 سال قبل تاکنون دارای ساختار سازمان جامع رسانه ای هستند، برای تشکیل چنین سازمانی در کشورمان تبادل اطلاعات انجام شود.

داود زارعیان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی ایرنا افزود: سازمان جامع رسانه ای کشور از موضوعاتی است که در دو دهه قبل نیز مطرح بوده و مرحوم کاظم معتمدنژاد از دهه 70 بر تشکیل چنین سازمانی تاکید داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: در بسیاری از کشورهای دنیا رسانه های مکتوب، سمعی و بصری تحت پوشش سازمان جامع رسانه ای هستند که رسیدگی به مسائل و مشکلات روزنامه نگاران از لحاظ صنفی و آموزشی، حمایتی و دیگر جنبه ها را عهده دار است.
زارعیان با بیان اینکه انجمن های مربوط به رسانه ها نیز وظیفه تعیین قوانین و مقررات را برای اصحاب رسانه در کشورهای مختلف دنیا دارند، ادامه داد: در کشور ما اینطور نیست و هنوز از یک ساختار منسجم در امور رسانه ای برخوردار نیستیم.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: دغدغه های روزنامه نگاران و خبرنگاران کشور از جمله مقوله هایی به شمار می رود که در راستای امنیت شغلی این قشر آسیب پذیر محسوب می شود و این مهم ضرورت توجه به حوزه رسانه را آشکار می سازد تا فعالان این عرصه با امنیت خاطر به فعالیت بپردازند و سبب پویایی حیطه کاری خود شوند.
این استاد ارتباطات با اشاره به اینکه ضرورت تشکیل سازمان جامع رسانه ای در کشور پیش از پیش احساس می شود، تصریح کرد: البته باید در این ساختار، رسانه های الکترونیک و فضای مجازی نیز علاوه بر مطبوعات و رسانه های سمعی و بصری مورد توجه قرار گیرند.
وی تاکید کرد: همچنین لازم است با تشکیل این سازمان در کشور محدودیت هایی که در برخی قوانین مطبوعاتی وجود دارد و مانع از توسعه ارتباطات شده است، حذف شود.
زارعیان با اشاره به نقش مهم و موثر روابط عمومی در عصر رسانه، خاطرنشان کرد: ارتباط روابط عمومی و رسانه ها در کشور لازم و ملزوم یکدیگر بوده و بهتر است در تشکیل ساختار سازمان جامع رسانه ای، نیم نگاهی به ارتباط متقابل روابط عمومی و رسانه ها در جامعه شود.
به گزارش ایرنا، پیش نویس لایحه نظام رسانه ای کشور دارای 7 فصل و 66 ماده است که موادی از آن پیش از این در هیات دولت به تصویب رسیده بود اما 13 آبان ماه امسال و در آخرین جلسه هیات وزیران با چند ایراد روبرو شد و برای اصلاح به کمیسیون فرهنگی دولت بازگشت.
هیات وزیران چهار ایراد به این لایحه گرفت که به موجب آن، از سازمان اداری و استخدامی کشور خواست حوزه شمول این لایحه را از جهت تسری به روزنامه نگاران و فعالان رسانه مشخص کند، ارکان این سازمان را ترسیم کند، امکان شناسایی سازمان به عنوان موسسه عمومی غیردولتی با توجه به ماهیت حقوقی سازمان های حرفه ای را فراهم سازد و مرجع بررسی صلاحیت داوطلبان عضویت در هیات مدیره سازمان استانی در اولین دوره آن را به دقت تعیین کند.
همچنین در دیگر ایرادات، هیات دولت از کمیسیون فرهنگی خواست برخی مواد را که درباره موضوعات حقوقی و کیفری است با وسواس خاصی تعریف کند و گزارش دقیقی در این زمینه به هیات وزیران ارائه دهد.
فراهنگ **9022**1055
خبرنگار:رقیه نوری *انتشاردهنده : زینب کارگر

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۹۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از آماده افتتاج شدن ۱۳ هزار میلیارد تومان پروژه توسعه دریامحور و مذاکره ساخت کشتی برای کوبایی‌ها خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی‌اکبر صفایی با اشاره به عملکرد سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه توسعه دریا محور اظهار کرد: سال گذشته 100 هزار میلیارد تومان شامل 50 هزار میلیارد تومان از منابع دولت و 55 هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی برای پروژه‌های عمرانی و زیربنایی در بنادر کشور سرمایه‌گذاری شد.

وی ادامه داد: 13هزار میلیارد تومان از این حجم از سرمایه‌گذاری، آماده افتتاح شده است.

وی با اشاره به تأکید رئیس جمهوری بر توسعه تجارت خارجی با کشورهای همسایه افزود: تعاملات حمل‌ونقل دریایی با کشور ونزوئلا از گذشته تا امروز ادامه دارد و با سایر کشورهای حوزه آمریکای جنوبی به صورت موردی انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: صنعت کشتی‌سازی ایران در سطح جهانی مورد توجه است و به طور مثال ونزوئلا سفارش ساخت سه فروند کشتی 90 هزار تنی داشت که توسط مهندسان توانمند کشورمان انجام و تحویل شد.

صفایی بیان کرد: مذاکراتی در زمینه ساخت کشتی با کشور کوبا نیز انجام شده که امید است از توان داخلی در این حوزه برای ساخت کشتی‌های مورد نیاز کشورهای آمریکای جنوبی به خوبی استفاده کنیم. در زمینه تجارت دریا برد با کشورهای حوزه دریای خزر نیز با دستیابی به رکورد حدود 9 میلیون تن، 30 درصد رشد ثبت شده که عمدتاً با کشورهای روسیه و قزاقستان بوده‌ است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تابع فضاسازی‌ها تصمیم قضائی نمی‌گیریم/ قاضی باید اهل مشورت باشد/ دستور ویژه به مراجع قضایی
  • قاضی باید اهل مشورت باشد/ دستور ویژه به مراجع قضایی
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • خصوصیات الزامی برای اعضای هیات مدیره سرخابی ها پس از واگذاری
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • امر به معروف در حجاب به گونه‌ای باشد که مردم به اصل نظام بدبین نشوند
  • حمایت از راهکارهای استخراج شده در میزهای هم‌اندیشی ایرانیان با تجربه زیست بین‌الملل
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است