Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ به نقل از شاتا، محمد شریعتمداری در جلسه مشترک با معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با تأکید بر تأثیر فعالیت‌های دانش بنیان و فناورانه در تولید و اشتغال به خصوص در حوزه‌های صنعتی، افزود: باید سهم استفاده از منابع موجود کشور را به حداقل برسانیم و به سمت فعالیت‌های دانش بنیان، فناورانه و کسب و کارهای نوین مانند استارت آپ‌ها با هدف دستیابی به بهره روی بیشتر حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۰ درصد از شرکت های دانش بنیان مورد تایید، صنعتی هستند

او با اعلام اینکه ۲۰ درصد از شرکت‌های دانش بنیان تایید شده موجود در کشور به صورت ۱۰۰ درصد صنعتی هستند، تصریح کرد: از معاونین ذیربط در وزارت صنعت، معدن و تجارت خواسته ام تا فعالیت‌های خود را در این حوزه برای حمایت از این گونه فعالیت‌های نوآورانه بیشتر کنند.

شریعتمداری حرکت در مسیر فعالیت‌های دانش بنیان و کسب و کارهای نوین را یک نیاز و ضرورت برای کشور توصیف کرد و گفت: به حمایت و همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیاز داریم، تا بتوانیم فعالیت‌های خود را بر این پایه استوار کنیم.

تأثیرگذاری فناوری‌های نوین در اکتشاف معادن و پهنه‌های معدنی

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر تأثیرگذاری ورود فناوری‌های نوین در زمینه اکتشاف معادن و پهنه‌های معدنی، تصریح کرد: در حوزه اینترنت اشیا و موضوع شهرک‌های صنعتی هوشمند نیز استفاده از این گونه روش‌ها مؤثر خواهد بود.

در استفاده از فعالیت‌های فناورانه موضوع اشتغال فراموش نشود

شریعتمداری شروع فناوری‌های نوین و نوین سازی فعالیت‌های موجود را دو اولویت استفاده از فعالیت‌های دانش بنیان و فناورانه دانست و یادآور شد: در همه صحنه‌ها باید به موضوع اشتغال توجه کرد و در استفاده از فناورری‌های نوین نیز این موضوع نباید فراموش شود.

او همچنین تاکید کرد: بنگاه‌های حوزه صنعت، معدن و تجارت برای ایجاد ارزش افزوده و بهره وری بیشتر در تمامی مراحل فعالیت خود از مدیریت عملیات تا نرم افزارهای مورد استفاده و نیروی انسانی می‌توانند از فناوری‌های نوین بهره مند شوند و وضعیت بهتری به دست آورند.

شرکت‌های دانش بنیان در حوزه توزیع کالا اتفاق‌های خوبی رقم می‌زنند

معاون علمی و فناوری رییس جمهور نیز در این جلسه با اعلام اینکه در دو سال گذشته بیش از ۲ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی در حوزه فناوری جذب شده است، افزود: بروکراسی ادارای و سیستم تأمین مالی دو مشکل شرکت‌های دانش بنیان و کسب و کارهای فناورانه است که باید مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.

سورنا ستاری با اشاره به اینکه استارت آپ‌ها حوزه جدیدی در ارایه خدمات ایجاد کرده اند، تصریح کرد: با حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت شرکت‌های دانش بنیان و فناورانه در حوزه توزیع کالا می توانند اتفاق‌های خوبی رقم بزنند و این گونه شرکت‌ها می‌توانند به پلت فرمی برای تنظیم بازار تبدیل شوند.

حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت از شرکت‌های فناورانه برای ورود به حوزه خودرو

او کاهش هزینه‌ها و ورود تکنولوژی روز دنیا را دو مزیت استارت آپ‌ها و کسب و کارهای نوین دانست و ادامه داد: با حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه خودرو می‌توان کار مشترکی در حوزه استارت آپ‌ها و شرکت‌های فناورانه انجام داد.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور وضعیت شرکت‌های دانش بنیان و فناورانه در حوزه تکنولوژی مانند بیوتکنولوژی و تجهیزات پزشکی را مناسب ارزیابی کرد و گفت: این شرکت ها در حوزه تکنولوژی نیاز به حمایت بیشتری نسبت به حوزه خدمات دارند.

ستاری با طرح این موضوع که شرکت‌های فناورانه و استارت آپ‌ها با حمایت جهاد کشاورزی در حوزه گوشت و میوه در حال رشد هستند، اضافه کرد: حل مشکل بازار این گونه شرکت‌ها برای حمایت از آن‌ها باید مورد توجه ویژه ای قرار بگیرد.

تشکیل کمیته مشترک برای رسیدن به نقشه راه

شایان ذکر است که در پایان جلسه قرار شد کمیته مشترکی میان وزارت صنعت، معدن و تجارت و معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری برای رسیدن به نقشه راه و زبان مشترک و نظام مند کردن همکاری‌ها تشکیل و پیگیری شود.
402

شرکت دانش بنیان تولید تجارت کسب و کار استارت آپ اکتشاف معادن اینترنت اشیا اشتغال فناوری علم و فناوری

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۹۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مصطفی میلانی، دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای این استان در زمینه مواد و ساخت، گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره کرد و گفت: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تاکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

 میلانی، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

وی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در پایان افزود: این ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین آمادگی دارد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه