Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@03:48:24 GMT

لزوم توجه به ظرفیت های گردشگری شهر اصفهان

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۵۲۵۶۵

لزوم توجه به ظرفیت های گردشگری شهر اصفهان

عضو شورای شهر اصفهان گفت: شهر اصفهان جاذبه‌های متعدد و بالقوه‌ای برای توسعه صنعت گردشگری دارد که متاسفانه بخشی از آن‌ها نادیده گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، امیراحمد زندآور در جلسه علنی صبح امروز شورای شهر اصفهان اظهار کرد: ۱۳ آبان یادآور روزهای مبارزه دانش آموزان با رژیم پهلوی است که شهادت جمعی از آنان را در پی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این رخداد را باید در زمره مهم ترین اتفاقات تاریخ معاصر بدانیم و از تجارب آن بهره گیریم.

این عضو شورا در ادامه صحبت هایش با اشاره به چرخش های مدیریتی جدید بیان کرد: اصفهان از چالش مهم آب رنج می برد و امید است با تدبیر استاندار جدید این معضل در سطح ملی حل شود.

زندآور همچنین یادآور شد: اولویت دهی به توسعه گردشگری باید در دستور کار مدیریت استانی و مدیریت شهری واقع شود زیرا این صنعت یکی از گونه های رو به رشد جوامع بشری است و در این میان اصفهان با دارا بودن جاذبه های مختلف فرهنگی و تاریخی می تواند توسعه یابد.

وی اضافه کرد: متاسفانه اصفهان جایگاه مناسبی در این صنعت ندارد و باید با ساماندهی نظام ورود و خروج گردشگران و با توجه با مباحث علمی به توفیقاتی در این زمینه دست یابیم.

زندآور اضافه کرد: با توجه به گردشگری می توان رونق شهری را متصور شد.

وی خطاب به استاندار اصفهان گفت: برای اینکه اصفهان جایگاه خود را در این صنعت پیدا کند باید زیرساخت هایی مانند هوای سالم محقق شود، البته این نیازمند همکاری سازمان های مختلف است.

این عضو شورا اذعان کرد: فرهنگ عمومی، فرهنگ گردشگری، سیاست های آموزشی و استفاده از رسانه های ارتباطی نوین برای جذب گردشگر باید در این زمینه ارتقا یابد همچنین ساخت هتل ها برای جذب گردشگران مهم است.

زندآور با اشاره به اینکه شهردار اصفهان باید از تمامی ظرفیت های شهری استفاده کند گفت: لازم است با به کارگیری نیروهای آگاه و متعهد راهبردهای نوین مدیریت شهری در اصفهان را پدید آوریم.

وی ادامه داد: اولویت توسعه اصفهان بدون شک گردشگری است و این صنعت پاک و پایدار می‌تواند بهترین راهکار برای برون‌رفت از مشکلات باشد، شهر اصفهان جاذبه‌های متعدد و بالقوه‌ای برای توسعه صنعت گردشگری دارد که متاسفانه بخشی از آن‌ها نادیده گرفته شده است.

این عضو شورا افزود: با همه این مسائل، اصفهان در حال حاضر جایگاه شایسته‌ای در کسب درآمد از صنعت گردشگری ندارد، بنابراین با توجه به اینکه صنعت گردشگری آثار منفی ندارد و با شرایط امروز اصفهان منطبق است باید توجهی دوچندان به آن شود.

زندآور ادامه داد: مساله دیگری که در کنار توسعه گردشگری وجود دارد، مشکلات زیست محیطی اصفهان از جمله آلودگی هوا و خشکی زاینده رود است که باید علاوه بر افزایش زیرساخت‌های گردشگری به آن‌ها نیز توجه شود.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۲۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است

ایسنا/زنجان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان گفت: توجه به ظرفیت‌های موجود در مناطق روستایی می‌تواند گامی بلند در تحقق شعار سال باشد.

محمد شعاعی امروز (پنج‌شنبه ۶ اردیبهشت ماه) در مراسم گرامیداشت روز شوراها که در دانشگاه زنجان برگزار شد، اظهار کرد: رسیدن به توسعه بدون حضور مردم امکان‌پذیر نیست و باید توجه کرد که با توان مردمی‌ می‌توان به اهداف والا در کشور رسید.

وی شوراهای شهری و روستایی را ظرفیت بی‌بدیل برای کشور دانست و افزود: برای توسعه عدالت اجتماعی نیاز به سرمایه‌گذاری وجود دارد و این نکته را نباید از نظر دور داشت و در این راستا از ظرفیت روستاها و شوراها باید بهره برد.

او ادامه داد: عزم جدی بر این است که در جهت توسعه آبادانی و رفع مشکلات مردم حرکت کنیم. همه ساله نیز اقدامات و شرایط، اقتضائات خود را داشته است و تلاش بر تسریع قعالیت‌ها بوده است.

معاون استاندار زنجان با بیان اینکه در توسعه اقتصادی می‌توان اعداد و ارقام اعلام کرد، افزود: نباید از توسعه اجتماعی فاصله گرفت چرا که اصلی‌ترین شاخص و توانمندی، دارایی نظام‌ مردم هستند.

در ادامه رئیس شورای استان زنجان گفت: شوراهای شهر و روستایی ار ارکان تصمیم‌گیری است که قانون‌گذار به آن توجه داشته است. قانون‌گذار نظارت را بر عهده شورا قرار داده است که باعث می‌شود مردم در تعیین سرنوشت خود حضور دارد.

حسین بابامرادی افزود: ۲۳۰۰ در استان زنجان در شوراهای شهر و روستا فعال هستند و ۲.۲ درصد را تشکیل می‌دهد.

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان نیز در ادامه، دوری از سیاست‌زدگی در شوراها را مهم دانست و گفت: اعضای شورا باید به این نکته توجه داشته باشند که شوراها مشاور امین بوده و باید از همکاری مردم بهره بگیرند.

مجید ناصحی‌مقدم تصریح کرد: برای کاستن تنش در شوراها و کاربردی بودن عملکرد این نهاد مردمی باید نظر همه اعضا در تصمیم‌گیری‌ها مورد توجه قرار گیرد، چون در راستای حل مشکلات محلی گام برداشته می‌شود.

وی ادامه داد: شوراهایی می‌توانند موفق باشند که از چند قطبی شدن بپرهیزند. این نکته دور از ذهن اعضا نباشد چون این آفت بزرگی است. شوراها باید بیشتر به سمت هم‌فکری بروند.

این عضو شورای شهر زنجان در یخش دیگری با اشاره به اینکه برای ایجاد زیرساخت در شهرها و روستاها نیاز به اعتبار و پول است، گفت: شهرهای زنجان زیرساخت اولیه توسعه را ندارند و لازم است نگاه ویژه‌ای به آن شود و بدون توجه به آن نمی‌توانیم فاصله نجومی خودمان با سایر شهرها را جبران کنیم.

ناصحی‌مقدم افزود: به موضوع مدیریت یکپارچه شهری نیز باید توجه شود و نیاز است این تفکر ایجاد شده و به‌صورت مستمر هماهنگی بین‌بخشی اعمال شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • لزوم توجه به پیوست فرهنگی و رسانه‌ای جهت اجرای شعار سال
  • لزوم عدالت‌محوری در توسعه شهرها/ شورای اسلامی شهر، صدای مردم است
  • رئیس‌جمهور: تفاوت معناداری در نگاه ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد / لزوم توسعه روابط ایران و آفریقا
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • نمایشگاه کتاب و ظرفیت «گردشگری ادبی»
  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق